Ki Abraham?(Kérd és Megadatik..)

Abraham:Esther szellemi vezetője.(Kérd és Megadatik c. könyv egyik szerzője,Esther..)
Hogyan jött vele kapcsolatba?Hogyan tudta meg mindazt ki a vezetője?Most összegezve leírom nektek.S elnézést kérek mindenkitől ha valaki már írt ezen témával kapcsolatban..,én még új vagyok valahol köztetek és nem volt alkalmam minden egyes fórumot áttekinteni sajnos..,de úgy gondoltam írok én is ezzel kapcsolatban,hogy azok is megérthessék miről beszélünk és írunk akik nem rég csatlakoztak hozzánk és nem volt alkalma neki sem végig böngészni minden egyes fórumot.Köszönöm a megértéseteket!
Esther és Jerry Hicks minden este minden nap elhatározták meditálni fognak,és idővel megtudják majd ki vagy kik az ő szellemi vezetőjük."Ülj le egy csendes szobában.Legyen rajtad kényelmes ruha,és figyelj a légzésedre."-Beállítottuk az órát 15 percre majd behunytam a szemem és elkezdtem tudatosan lélegezni.Feltettem magamban a kérdést:"Ki a szellemi vezetőm?"-majd számoltam a lélegzetvételemet,ki és be,ki és be.Azonnal eltompult az egész testem:képtelen voltamkülönbséget tenni az orrom és a lábujjaim között.Különös,de megnyugtató érzés volt,és élveztem a dolgot.Úgyéreztem mintha testem lassan forgott volna,bár tisztában voltam vele,hogy egy fotelben ülök.Aztán felriasztott minket a vekker-mondja Esther,majd így szólt:Ismételjük meg!S Jerryvel párszor megcsinálták újra és újra a meditációt.S amikor megszólalt az óra,és kijöttem a meditációból-mondja Esther,a fogam úgy vacogott,mint még soha.Az élményt talán a "zsongás"szóval érzékeltethetném leginkább.Nem értettem mi történt,de ma már tudom,hogy akkor vettem fel először a kapcsolatot Abrahammel.Bár nem voltam tisztában vele,mi zajlott le,az egyértelmű volt,hogy bármi is történt,az jó volt!Jerryvel mindennap meditáltunk..,és és eltelt kb. 9 hónap ami idő alatt egyetlen egy napot nem hagytunk ki meditálás nélkül.Majd egyszer,1985-ben éppen hálaadás napja előtt,meditáció közben a fejem elkezdett lágyan ide-oda forogni,és ez a lágy,áramló mozgás a következő napokon is jelentkezett.Kellemes érzés volt,mintha repülnék.Majd talán az újfajta mozgás,3. napján,meditálás közben rájöttem,hogy a fejem nem össze-vissza mozog:az orrom mint egy betűket írt a levegőbe-egyértelműen felismertem az"M,N,O,P"betűket.S e szavak közben újra megéreztem azt az elragadott érzést.Tetőtől talpig libabőrös lettem-írja Esther,ahogy ez a Nem Fizikai energia áthullámzott a testemen.
Jerry gyorsan előkapta a jegyzetfüzetét,és elkezdte lejegyezni az orrom által"írt"betűket:" A NEVEM ABRAHAM.ÉN VAGYOK A SZELLEMI VEZETŐD."
Abraham azóta elmagyarázta,hogy"ők"valójában sokan vannak:Többes számban utalnak magukra,mivel egy Kollektív Tudatot alkotnak.Elmagyarázták,hogy kezdetben csak azért mondták a rajtam(Esther-en)keresztül elhangzott"Abraham vagyok"szavakat,mert egyetlen szellemi vezetőt kerestem,mégis sokan vannak,akik bizonyos értelemben egy hang,egy gondolati egység által nyílvánulnak meg.
Abrahamet idézve:Abraham nem egy egyéni tudat.Abraham egy Kollektív T.Létezik egy Nem Fizikai Tudatfolyam,és amikor valamelyikőtök föltesz egy kérdést,akkor sosk-sok tudatpont összpontosul,ami egyetlen nézőpontnak érződik.Ugyanakkor mégis sokdimenziósak és sokrétűek,és mindenképpen"soktudatuak"vagyunk.
Abraham később azt is elmondta,hogy nem szavakat suttognak a füllembe_írja Esther,amelyeket aztán elismétlek másoknak hanem rádiójelekhez hasonló gondolati egységeket adnak át,amelyet tudattalan szinten fogadok,majd a megfelelő fizikai szavakká fordítok le.

Most már talán sokkal egyértelműbb mindenki számára is Ki az Abraham..,és ki az az Esther..,hiszen írtam a szerzőkről is egy kis infot amit megtalálsz itt a fórumok között.
A Kérd és Megadatik c. könyv is sokat segíthet nekünk,és minden más hasonló olvasmány mint akár a Titok c. könyv is:).Érdemes olvasgatni őket,hogy jobban betudjuk fogadni a pozitív dolgokat és életünk minden területén elmondhassuk:révbe értünk és megérte!:)Szerettel üdvözöl benneteket:Melinda

CsatolmányMéret
szeretet.jpg20.45 KB


Elírtam!Elnézést!

1985 a helyes dátum..!!!