Amikor alkalmazni kezdjük a törvényt...


Sziasztok. Egy nap története,miután elkezdtem alkalmazni a Csilla által ajánlott technikákat: Hétfő, fölkeltem, mint mások is szoktak, de ezután kicsit mást csináltam, mint mások. Biztosan kitalálják akik olvasták Csilla könyvét (akik nem azoknak ajánlom) hogy mivel indult a reggelem. Elkezdtem alkalmazni a dolgokat. A délelőtt jól telt: kiderült, hogy egy komoly alkatrész meghibásodott az autómban(nem 5 forint) és ennek ellenére délben megcsináltam Csilla programjának köv. részét. Na erre délután megfenyegetett az APEH, hogy ha nem fizetek ..... összeget.... a többit tudjátok.... isteni délutánnak néztem elébe. De úgy gondoltam, hogy ha hülyére idegeskedem is magam, akkor is meg kell oldanom ezeket a problémákat. Inkább maradok okos gondoltam. Így elkezdtem jobb kedvre deríteni magam. Azt csinálom amit szeretek, így nem volt nehéz. Tehát elkezdtem dolgozni, telefonálgatni. Kezdtem jobb kedvre derülni és nem hagytam magam. Erre mindenki igent mondott, mindenki fogékony volt a gondolataimra és sínre tettem egy csomó dolgot.

Többet sikerült elérnem este hétig, mint másnak egy hónap alatt. Na persze, most jött a java a dolgoknak. Ugyanis kaptam egy telefont, hogy nem-e elvállalnék egy munkát (sok mindenhez értek:-) ) ami képzeljétek el pont akkora munkadíjú, mint a délelőtt összeszedett tartozásom. Hát lehet ezt szerencsének is nevezni. Én azért azt hiszem valami elindult az énképem rendbetételével együtt, így folytatom a kis tréninget és már megszerveztem Csilla közreműködésével a kis csapatomnak is egyet. Használjátok és legyen teljes az életetek. Üdv mindenkinek...:-))

Daragó István Szolnok 30/299-9533
(Legközelebb 07.08.05.-én lesz tréning Kisújszálláson.)

HozzászólásokTöbbet sikerült elérnem este

Többet sikerült elérnem este hétig, mint másnak egy hónap alatt. Na persze, most jött a java a dolgoknak. Ugyanis kaptam egy telefont, hogy nem-e elvállalnék egy munkát (sok mindenhez értek:-) ) ami képzeljétek el pont akkora munkadíjú, mint a délelőtt összeszedett tartozásom. wholesale abaya online , wholesale abaya online , school tie suppliers , wholesale school uniform suppliers , wholesale school uniform suppliers , wholesale school uniform suppliers , wholesale school uniform suppliers , wholesale school uniform suppliers Hát lehet ezt szerencsének is nevezni. Én azért azt hiszem valami elindult az énképem rendbetételével együtt, így folytatom a kis tréninget és már megszerveztem Csilla közreműködésével a kis csapatomnak is egyet. Használjátok és legyen teljes az életetek. Üdv mindenkinekThanks

Sziasztok. Egy nap története,miután elkezdtem alkalmazni a Csilla által ajánlott technikákat: Hétfő, fölkeltem, mint mások is szoktak, de ezután kicsit mást csináltam, mint mások. Biztosan kitalálják akik olvasták Csilla könyvét (akik nem azoknak ajánlom) hogy mivel indult a reggelem. Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! Elkezdtem alkalmazni a dolgokat. A délelőtt jól telt: kiderült, hogy egy komoly alkatrész meghibásodott az autómban(nem 5 forint) és ennek ellenére délben megcsináltam Csilla programjának köv. részét. Na erre délután megfenyegetett az APEH, hogy ha nem fizetek ..... összeget.... a többit tudjátok.... isteni délutánnak néztem elébe. De úgy gondoltam, hogy ha hülyére idegeskedem is magam, akkor is meg kell oldanom ezeket a problémákat. Inkább maradok okos gondoltam. Így elkezdtem jobb kedvre deríteni magam. Azt csinálom amit szeretek, így nem volt nehéz. Tehát elkezdtem dolgozni, telefonálgatni. Kezdtem jobb kedvre derülni és nem hagytam magam. Erre mindenki igent mondott, mindenki fogékony volt a gondolataimra és sínre tettem egy csomó dolgot.Szia Csillair!

erus83
Szólnál ha szolnokon lesz tréning??