Így kell igazán tudni....

Azt gondoltam, nyitok egy olyan fórumot, ahol mindenki megírhatja, mit is jelent számára az igazi szeretet, szerelem és az abban való hit.

Rendszerint van egy, akit igazán szeretünk.
Aki a legkedvesebb.
Lelkünkhöz közelálló.
Olyan titok ez amelyet nem szabad bolygatni.
A szeretet mélyebben van.
Tudatnál, akaratnál, vágynál, képzeletnél, társadalmi elvárásnál mélyebben.
A szeretet nem kötelesség, nem feladat.
Nem józan ésszel, nem akarattal, nem kényszerrel előidézhető állapot.
A szeretet: a szabadság jegyében áll.
Senki sem mondhatja meg kit szeressek, kit ne szeressek, még én sem utasíthatom magamat, mert ez jóval magasabb szinten dől el, mint ahova akaratunk fölér - ez a lelkünknek olyan helyén dől el, olyan magas, a földi élet légkörén túli szférájában, ahol már sem a társadalom, sem a szokások, sem az elvárások, a félelmek, az érdekek, de még a lelkiismeret sem szólhat bele semmibe.
A lélek itt már szabadon szárnyal, azzal és oda, akivel és ahová akar.
Úgy hívják: szabadság.
Nincs benne kell és muszály, és az enyém és a tiéd. Nincs benne színjáték. Nincs hazugság, nincs idő sem - mert ahogy egy életet leélhetek valakivel és nem szeretem - s egyetlenegyszer találkozok valakivel és szeretem.
Az igazi szeretet feldúlhatja a világ rendjét..."

És szerintem így kell hinni a szerelmünkben:Ez a felvétel, amit

Ez a felvétel, amit megosztottam veletek, sok szempontból megváltoztatott. :)
Pénteken hallottam először és akkor többször is lejátszottam magamnak, majd a szombat reggelemet is ezzel indítottam. :)
Úgy tűnik ez lesz az én "rezgésszintemelő zeném".
Annyira jó kedvem lett tőle, hogy a szombati napot végigmosolyogtam és jókedvűen intéztem a dolgaimat.
Többek között még a máskor nagyon utált takarítást is.
Meglepődve tapasztaltam, hogy a pozitív kisugárzásomra az emberek is nagyon kedvesen reagáltak és mindenki visszamosolygott, kedvesen beszélgetett segített.
Így telt tulajdonképpen a vasárnapom is és azóta igyekszem ezt a pozitív állapotot fenntartani.
Rájöttem, valóban csak így lehetséges hinni a szerelemben/szerelmünkben és most már szentül meg vagyok győződve arról, hogy vissza fog térni az életembe a kedvesem.
Visszaszereztem a "mustármagnyi" önmagamba vetett hitemet és már azt is képes vagyok elfogadni, hogy ha valamiért még sem történne ez meg, akkor egy állomás volt az életem során.
Akkor viszont hálás vagyok neki, hogy megismerhettem őt és azokat az érzelmeket, amik nélküle kimaradtak volna az életemből és már csak ezért is köszönettel tartozok neki. :)

Ha kilépsz az ajtón,emeld fel a fejed,szívd tele a tüdődet,idd magadba a napsugarakat,üdvözöld barátaidat mosollyal,és add bele lelked minden kézfogásba.Figyelmed arra irányítsd,amit tenni akarsz,tedd meg első lépésedet célod felé.Szerintem is:CSAK ÍGY SZABAD HINNI A SZERELMÜNKBEN

csenge333
Máshogy nem érdemes, mert akkor a félelem és a bizonytalanság kerekedik felül az emberben...Ez az igazi"laza bizonyosság", amit a kislány olyan termésezetességeel állít a SZERELMÉRŐL...Hú, hát lássuk csak, jöjjön az a "szerintem":)

Nehéz mindezekhez hozzátenni, sőt szerintem ebből csak nagy ismétlés lesz, de megpróbálom megragadni, ami számomra a leglényegesebb. A szerelem, a mély szerelem biztosít egy olyan lehetőséget a két ember számára, ami egy olyan csodálatos együtt élést, amelyben nagyon finom lágy és aktív az önmagunk és a másik megismerése. Ez rengeteg örömmel és felszabadulással jár. Valóban változtat a villág rendjén, mert olyan dolgokat tennénk meg, amiket eddig soha, s mindezt nem kínnal, hanem örömmel. S biztos mindeki érezte már, hogy milyen az, hogy bárhol bármit el tud képzelni a kedvesével... a lényeg, hogy együtt vannak, s együtt csinálják amit. Ehez a nagy érzéshez az is hozzátartozik, hogy az "együtt élés" nem azt jelenti, hogy ráülnek egymás nyakára, hanem azt jelenti, hogy ugyanakkor mindenkinek meg van a saját élete, s annak gravitációs mezeje, hangulatviága. Ezek valahogy megférnek egymás mellett, s ha néha van is konfrontáció, az elolvad a szerelem tengerében... a szeretet hullámai bekebelezik a feszültségeket.:) Ez az érzés még arra is jó, hogy gyógyítsa a feleket mind lelkileg, mind testileg. A szex is rengeteg csodát adhat ebben a környezetben, azonban a szexnél mindíg ott van a teljesítménykényszer, amit általában mi magunk támasztunk magunknak, még ha picit is... A szeretetnél azonban, amikor meg van ez az áramlás, ott nincs semmiféle teljesítménykényszer.:)