Titok vs jós??

Nem szeretném most hosszan fejtegeni ezt a témát, de eszebe jutott egy röpke gondolat és ezt szeretném megosztani. Mostanában vagy inkább egy ideje kezdtem beleesni abba a hibába, hogy jósokat, látókat kérdeztem a jövőmről. Csak azt szerettem volna, hogy valaki mondja meg, hogy oké tuti jól csinálod meglesz, amit szeretnél. De, ha ez kell, akkor az azt jelenti megerősítés kell. Ha pedig az kell, az azt is jelenti bizonytalan vagyok. Ha bizonytalan vagyok valami teremtéssel kapcsolatban, akkor meg hogy hiszek benne? Szólva szerintem mondanak értelmes dolgokat a jósok, de csak elbizonytalanitanak. Azért jön ki a rossz, vagy valam bizonytalan, mert eleve bizonytalanok vagyunk, mi akik ilyen segítségért fordulunk. A másik gyakran hallom, ha jót mondanak, akkor jaj hiszek benne, ha meg rosszat, akkor ugyan hülyeség. Aki önmagában biztos, az sem a pozitiv sem a negatív megerősítésre nem ad. A pozitív bár jól esik, meghallgatja, de újat nem mondanak vele mert Ő TUDJA, a negatív meg azért nem hat mert ő hisz. és a teremtés innen indul: AMIKOR A SAJÁT HITEM, ERŐSEBB BÁRMILYEN KÜLSŐ KÖRÜLMÉNYTŐL. AMIKOR AZT MONDOM, HA VALAKI EL AKAR BIZONYTALANÍTANI, ÉN HISZEM ÉS MEGLÁTOM, CSAK AZÉRT IS... :):):)

Címkék:


Igaz!

Kedves Nuti999!

Igazad van! Ebbe a "hibába" Én már "jó párszor" beleestem, hogy jósoltatok "fűvel-fával". De miért?-Azért, hogy nekem adjon igazat! - Vagy, hogy tovább bizonytalanítson, hogy feladjam azt amiben hiszek!!!

Egyszer olvastam a jóslásról! Ha magunknak jósolunk (akár neten) vagy jóssal, akkor mindig az fog ki jönni eredményként amire a leginkább öszpontosítunk, amit tudatalatt a leginkább akarunk! És a tudatalatti és a tudatos TEREMTÉS nem mindig ugyan az!!!

Tehát! - Ha félünk attól hogy valami olyan fog bekövetkezni amitől FÉLÜNK akkor azt hozza ki a látnok, kártya...stb és az is fog velünk történni... mert el hisszük és arra öszpontosítunk!!!

"MINDENKI TEREMTSE MEG A SAJÁT VILÁGÁT, OLYANNAK AMILYENNEK SZERETNÉ! "

" A NEGATÍV GONDOLAT, NEGATÍV ESEMÉNYT VONZ. A POZITÍV GONDOLAT, POZITÍV ESEMÉNYT FOG VONZANI!"az én véleményem

Az én véleményem a témával kapcsolatban a következő:

Igen, van olyan, hogy bizonytalan vagy, mert ott van benned a félelem...
És tele vagy kérdéssel.
Meg kéne hoznod egy döntést, amiről azt gondolod: ezt most meg kell tenned.
De valami visszatart.
Persze ez a valami sok minden lehet.
Nálam pl. az a helyzet, hogy sok-sok agyalás után, "megfejtettem" a helyzetet, amiben vagyok, megoldást is találtam, amiről tudom, hogy jó lenne nekem, de mégsem jutok el odáig, hogy megtegyem.
És igen, elmentem egy "jóshoz", aki mindent tudott rólam, a legbelsőbb félelmeimet, mindent, tényleg mindent.
De a végén azt mondta, hogy igazából hiába hiszem azt, hogy én most választ kaptam a kérdéseimre, mert azok a válaszok már megvoltak, csak megerősítésre volt szükségem.
Márpedug ha megerősítés kell, akkor nincs megfelelő hitem, hiába hiszem, hogy
ÉN EZT AKAROM!!!!!!! Van annak valami oka, hogy ezek a kételyek bennem vannak.
Sokat gondolkoztam azóta.
Voltak már nehéz döntések az életemben, amelyek aztán mindent megváltoztattak.
Mégis ezek a döntések pillanatok alatt megszülettek bennem, talán mert IGAZÁN hittem abban, hogy ha most én ezt meg ezt megteszem, akkor nekem jobb lesz.
És úgy nem is okozott problémát a döntéshozatal.
Ez az, ami most hiányzik.
És azért valamilyen szinten a z ún. jósnak is köszönhetem, hogy erre rájöttem.
Eddig győzködtem magamat.
De most már tudom, hogy valami még KELL.
Fogalmam sincs, hogy mi az, de tudom, hogy valami még nincs meg.
Remélem, megtalálom, mi az.
Mindenkinek más kell ahhoz, hogy MEGVILÁGOSODJON!
Én nem jelenteném ki, hogy jóshoz menni hülyeség.
Ennyi.ezt jelnek vettem...;)

Fantasztikus ugyanis, hogy ez milyen aktuális téma most nálam; épp tegnap döntöttem el, hogy nem hallgatok egyik jósra sem!! Bár meggyőződésem szilárd; ez mégis egy jel nekem az Unitól, hogy küzdjek tovább! :)
jönnek nekem itt a jósok ugyanis ezzel meg azzal, hogy sok a probléma abban a kapcsolatban, ami -ideiglenesen- véget ért, és inkább nézzek más pasi után...
én meg azt mondom erre, hogy mivel a saját életemet én élem, és én tudom, hogy mi a jó nekem; ezért nem vagyok kiváncsi arra, hogy más szerint mit csináljak... úgyis úgy lesz, ahogy én szeretettel megteremtem, mert hiszek benne! :) mivel azt, hogy ez a kapcsolat véget ért, szintén én vonzottam be a félelmemmel.. . akkor miért ne akarjam helyrehozni az új életfelfogásommal? :)
A Sorsát mindenki maga teremti meg!:)

köszönöm Nektek ezt a sok értelmes hozzászólást!:)

LynetteA jós abból él, hogy...

... kielégíti a nem tudatosan élő emberek kívácsiságát. Van amelyik érti is, amit csinál, de a többsége kókler, aki kárt okoz. Ha tudatos vagy, eszedbe nem jut jóshoz fordulni, mert tudod, hogy a megoldás kulcsa a kezedben, pontosabban a fejedben van. Ha tudatos vagy, még az asztrológiai jegyed sem befolyásolja az életed, mert ha tudatos vagy, szabad vagy!
Ha nem vagy tudatos, persze akkor is működik a titok. A tudatalattid is teremt. Ha akár egy icipicit is hiszel a jósnak, akkor bármit is mondott - még ha kifelé azt is mondod, hogy hülyeség - valóra válik.
Ne hallgass a jósokra, mert az csak tovább bonyolítja az életed, hanem kezdj el teremteni!A TITOK - a vonzás törvénye

A titok magával ragad.
Lelked hullámzó örvénye,
rezgéseid, belső magad,
álmod, a vonzás törvénye.

Megszülettünk és tanultunk,
- bárcsak ezt ne tettük volna -
tiltásoktól megváltoztunk,
minden szavunk másképp szólna,
ha a lelkünk tisztasága,
lelkes szívvel tovább élne.
Álmaink csodás virága
kinyílhatna, sosem félne.

Háttérbe húzódna zsenink.
Az eszünket és az elménk',
szívből jövő érzéseink,
és vágyaink vezérelnék.

A félelmeket félretennénk,
Szép jövőkép motiválna,
Szeretet bűv-körben élnénk,
s minden vágy valóra válna.

Rajtam múlik, na meg rajtad.
csak kérnünk kell, s a miénk lesz.
Ha hitünk erős, s elragad,
biztos boldog emberré tesz.

Kérj! Higyj benne! és Fogadd el!
e három lépést kell megtenned,
Ami rossz volt, könnyen add fel,
S új világ jön létre benned:
A titok magával ragad.
Lelked hullámzó örvénye,
rezgéseid, belső magad,
álmod, a vonzás törvénye.

Aranyosi Ervin Mosolyköltő :))
Mosolyogj Mozgalom
mosoly.varazs@invitel.hu:)

Pontosan! Éppen ezért én se mennék!:) A jövő állandó mozgásban, ahogy Yoda is megmondta.:)Én másképp gondolom

Én ezt másképp gondolom, és most megpróbálom valamennyire normálisan elmagyarázni. :-)

Szerintem a legnagyobb butaság, amit tehet valaki, ha elmegy egy jóshoz. Mit ír, és mond a vonzás törvénye? Azt, hogy az lesz, amire gondolsz. Na ha most elmész egy jóshoz, akitől azt várod, hogy megmondja a tutit, és mond neked valamit, akkor úgy lesz. Beleég a tudatalattidba, és végül igaza lesz. Sok olyan jós van, aki nem rendelkezik semmilyen képességekkel, tudással, csak elmond neked valamit. Ha jó dolgot mond, akkor megnyugszunk, és sokkal könnyebben programozzuk az adott dolgot, hiszen egy profi megmondta! Ha negatív dolgot mond, akkor pedig onnantól arra figyelsz, hogy az adott dolgot elkerüld, és csak arra figyelsz. Tehát igaza lesz! Mindkét esetben bevonzod. És mivel mi irányítjuk az életünket, és a jövőnk a gondolatainktól függ, így elég érdekes lenne, ha látná előre azt amit mi bármikor megváltoztathatunk, teremthetünk.

Szóval senki ne menjen jóshoz, hanem inkább nézze meg a filmet, mikor elbizonytalanodik!

Mosolygós szép napot!

aijshaKedves nuti999!

A te döntésed a legfontosabb! Bármilyen szabályszerűséget is veszünk figyelembe, mindíg fontos a döntés, amely új helyzetet szül, s azt az új helyzetet lehet ilyenkor a szabályszerűségek rendszerében ismét végigvizsgálni. Soha nem szabad az ember szabad akaratát semmisé tenni. Az én viszonyom a jósokkal, látokkal az, hogy félek, mivel túlságosan szeretek gondolkodni, és nagyon élnek bennem mások szavai is, ezért nem tudnám az ő meglátásaikat levakarni magamról. Minek tehát plusz terhet tenni a saját vállamra?:) Lesz ahogy lesz, a fene akarja tudni a jövőt.:)A LÁTÓKKAL VIGYÁZNI KELL!!!

csenge333