Angyalfesztivál

Időpont: 2008 november 23.
Helyszín: BEST WESTERN HUNGÁRIA HOTEL
1074 Budapest, Rákóczi út 90.

A program:
09.00 – 09.50 Paksi Zoltán – Angyalok az álmok birodalmában
Ahogy az emberi lélek a köztes létben megtervezi, előkészíti következő életét szellemi vezetői segítségével, úgy készül fel álmában is – angyalai segítségével – az eljövendő nap kihívásaira. Közvetlenül az ébredés előtti álmok élénk szimbólumvilága mesél arról, milyen minőségű feladatok, tanulnivalók várnak ránk. Az előadás során megtudhatjuk, hogy álmainkban „mágikus” sorsátalakító erők rejlenek, és hogy angyalaink képesek segíteni álmaink egyéni, csak ránk jellemző szimbólum-rendszerének megfejtésében.

10.00 – 10.50 Gráma Krisztina Mária : A női szív intelligenciája
A női princípium, amiképp a férfi is, az ősidőkben született. De mind a mai napig, megtalálható a női szívekben az az esszenciális őserő, mely a Létezés teremtését tükrözi vissza. A nő ennek segítségével képes a saját és környezete életét igazán örömtelivé és békéssé varázsolni. Az előadás témájának szerves része az angyalokkal való kommunikáció is, melynek célja jóval több, mint útmutatás a hétköznapokra. Igazi emlékezés...

11.00 – 11.50 Robelin - Hogyan nyerjük vissz a önmagunkat?
Az ismert jósnő arról mesél, hogyan is jutottunk el abba a labilis lelkiállapotba, amibe az emberek többsége éli meg mindennapjait. Mik azok az észrevétlen negatív programok, amikkel valóban beprogramozhatunk egy negatívabb életminőséget, s mi ebből a kivezető út. Az önmegvalósítás, önmagunkra találás útján segíthetnek az angyali erők, de nem feltétel nélkül: Mit is várnak el tőlünk az angyalok?

12.00 – 12.50 Babai Linda – Arkangyali energiák az ébredés folyamatában
Ez az előadás a színekkel való gyógyítás csodáiról, az Aura-Soma történetéről és az Arkangyal Esszenciákról szól. Megtudhatjuk, mi az arkangyalok üzenete a ma embere számára a színeken keresztül, és hogy ezek az arkangyali esszenciák miként támogatják hétköznapi és magasabb rendű megértésünket. Ezek különleges céllal jelentek meg most a Földön és egy sokkal közvetlenebb, személyesebb kapcsolatot képesek előidézni az Arkangyalokkal.

12.50 – 14.00 EBÉDSZÜNET

14.00 – 14.50 Palacskó András – Angyalokról másképp
Ahányan vagyunk, annyiféle kép és magyarázat él bennünk az angyalokról. Kevesen gondolnák, hogy e belső képek, ítéletek leginkább is önmagunkról árulkodnak, és érdekes következtetéseket vonhatunk le általuk belső világunkkal kapcsolatban. Itt az angyalok bizonyos folyamatok szimbólumaiként, érzelmi vezérlőrendszerünk összefüggésében kapnak jelentőséget, de megtudhatjuk azt is, hogy életünk hétköznapi szereplői –családtagjaink, munkatársaink, stb. – miképpen lehetnek számunkra angyalok.

15.00 – 15.50 Száraz György – A női lélek őserőinek felszabadítása
Az előadás mottója: miért tudnak az angyalok repülni? S persze ebből az is következik, hogy az emberek miért nem. Az nőiség és általában az emberi identitás gátjainak feloldásához kaphatnak kapaszkodókat, útmutatókat a hallgatók ebben az ellentétektől hemzsegő világban. És a személyiség angyalivá válásához is megismerhetnek két különleges szertartást.

16.00 – 16.50 Csongrádi Kata – Belső Nap zenés meditáció
Hajlamosak vagyunk arra, hogy kívül keressük a harmónia, a boldogság, a testi-lelki egészség titkait, pedig a titok bennünk van, a „Belső Nap” fényében. Csongrádi Kata szerint mást tennünk, mint felismerni, tudatosítani, felerősíteni és továbbsugározni a mindannyiunk szívében ott rejlő Isteni Szikrát. Zenés meditációjával segít e csodálatos belső élmény megtapasztalásában a népszerű művésznő.

17.00 – 17.50 Veres Kriszta – A női teljesség titka
Ez az előadás az Évkörről szól, mely iránytű női létünk teljességének megéléséhez. Hiszen az Évkörön együtt táncol a Leány, a Szerető, az Anya és a Banya, azaz életünkben mindezen életszakaszoknak létjogosultsága van. Az Istennő egyszerre a Szent és a Szajha, ahogy minden nő magában hordozza mindkettőt, sőt ha közelebbről megnézzük, kiderül, hogy a kettő egy. A földi lét gyönyöre, az anyagba formált szentség. Minél inkább együtt mozgunk az Évkör energiájával, annál inkább teremtőivé válunk saját életünknek

18.00 – 18.30 Hangdala kórus – Angyali rezgések
Azt mondják, az énekszó összeköti az embert a magasabb világokkal, de a közös éneklés az egyéneket is összefűzi. Ebben a kórusban bárki énekelhet, aki szeretné megtapasztalni az éneklés örömét. A Hangdala kórus „szárnyakat bont” ezen a fesztiválon és felszínre hozza az előadók és hallgatók szívében rejlő csodát.

18.30 – 19.00 Csizmadia Klára – Angyalfolyosó – Játék az Angyalokkal
Ebben a közös játékban a szív-csakra megnyitásával, ének- és dobszó kíséretében az „angyalok érintését” érezhetjük, tapasztalhatjuk meg a nap méltó zárásaként.

Belépő árak:

Felnőtt: 2490 Ft.
Elővételben: 1990 Ft.
Diák, nyugdíjas: 1990 Ft.
Elővételben: 1490 Ft.

Az alábbi két helyen lehet elővételben jegyet vásárolni (10.00 - 18.00 óráig)
Fényudvar: 1073 Budapest Erzsébet krt. 58. Tel.: 1-266-7048
Avalon Ajándékbolt: 1073 Budapest Király u. 54.

Címkék:


:)))))

megtaláljuk, csak bízd ide Gyöngyöm;-)Pincur leírtad hol kell keresni?? :)

Akkor ott..:)

****************************:)

naná:)) Ott leszünk!sziasztok

majd felkerestek az Istennő Templom asztalánál? :o):-)

Ó,Gyöngyöm:-)) Jóó lesz:DDÉÉÉNnnnnn , de mi már megbeszéltük..:)

****************************Sziasztok!

Azt hiszem én elmegyek. Jön velem valaki?:DD