Segítő angyalok

Már írtam, hogy szeretném visszakapni a szerelmemet, aki elhagyott. Azt is említettem, hogy egy éve 'dolgozom' rajta, de nem sikerül.
Pedig ha belegondolok, szinte minden jel, üzenet amit kaptam pozitív. Vagy félreértem a jeleket? Egy barátnőm szerint nem értem félre, az Égiek Őt nekem rendelték, csak még Ő nincs azon a szinten, amin én, és még be kell járnia egy bizonyos utat, amíg visszatalál hozzám.
Elmesélem mi történt 2 napja.
Mielőtt elkezdem, tudnotok kell, hogy van egy 'Vágy füzetem', amiben az összes vágyamat beleírtam, és fotókat is tartalmaz. Az egyik fotón a Kedvesemmel vagyok, a fotó fölé ezt írtam: "I will belong to you forever, you will belong to me forever." (Örökké hozzád fogok tartozni, örökké hozzám fogsz tartozni.) Ez Anastacia és Eros Ramazzoti közös számában hangzik el.
Szóval, csütörtökön randevúm volt egy pasival, akivel még nem találkoztam, egy társkereső fórumon ismertük meg egymást. Szerdán lefekvéskor elég zaklatott voltam, nem voltak jó érzéseim, állandóan az ex-re gondoltam, és kértem az Angyalokat, hogy küldjenek másnap jelet, azzal kapcsolatban, hogy lesz-e az új pasival közös jövőm, vagy várjam továbbra is a volt szerelmemet.
Csütörtökön találkoztam a férfival, ebédeltünk egy étteremben, jót dumcsiztunk, aztán elbúcsúztam tőle, és beültem az autómba. Bekapcsoltam a rádiót. Pár másodperc múlva mit gondoltok mi történt? Megszólalt Anastacia és Eros Ramazzoti száma: I belong to you.
A hideg is kirázott, lúdbőrös lettem!
Ugye az Angyalok üzentek? Ez nem véletlen volt?

HozzászólásokFOGADD EL!IGEN!/Egyébként az angyalok soha nem küldenek

csenge333
olyan jelet, képet,-egyáltalán bármilyen üzenetet-, ami hamis lenne.Nem./Ezt különösen az utóbbi pár évem tapasztalatai alapján mondhatom./Az viszont már rajtunk múlik, hogy a" látott szituációban" hogyan viselkedünk.Juhejjj Cserry!

Akkor egy csapasra minden megoldodott!
Legalabbis,az mar biztos,hogy nem csak az exed letezik e vilagon!

Szeretettel,
felebarat

"Mivel munkakapcsolat,a 3 lepest..." errol a fontos gondolatrol,nem feledkeznek meg!FELEBARÁT!

Nem fogod elhinni! Az élet nagy forgatókönyvíró! Van egy lassan 2 hónapos kapcsolatom, de nem vagyok szerelmes. A szakítást fontolgatom egy ideje. Egy hete munkakapcsolatba kerültem egy pasival, akire amikor először ránéztem rögtön 'bizseregni' kezdtem. :) Mivel munkakapcsolat, gondoltam a 3 lépés távolságot be kell tartani, ezért nem flörtöltem vele. Kedden találkoznunk kellett volna, de ő azt hitte, hogy csütörtökön. Amikor megkérdeztem miért nem jött, elnézést kért. Pár perc múlva pedig sms-ben kiengesztelésként vacsorázni hívott! Igent mondtam, megbeszéltük, hogy mikor vacsizunk, és akkor tudomásomra hozta, hogy tetszem neki, és többet akar. Érted? Totál kivirultam, trallalázok azóta ezerrel...és most eszembe sem jut az ex...:) érdekes az élet!!Kedves Cserry

"Meg akarok szabadulni az extol,megis csak ra gondolok."
Most mit is akarsz?
Megszabadulni? Miert?
Megis csak ra gondolsz?Miert?
Ugye te is erzed az ellentetet? Egyezzetek meg vmiben!(Cserry Cserryvel!)
Ja! Meg vmi.Ha mind ezeket erzed (4.mondat),nem lehet,hogy helytelen dontes volt reszedrol elfogadni a kulonvalast?

Szeretettel,
felebarat

Szeretettel,
felebaratKedves Felebarát!

Nem fogyózom, az csak példa volt. Vagyis nem ehetek, mégis az evésre gondolok. Meg akarok szabadulni az ex-től, mégis csak rá gondolok.
Az ex érzem, hogy szeret, és azt is érzem, hogy ott vagyok a szívében. Csak ki kell várnom, míg eljön újra. Nem vagyok igazán boldog más mellett, csak vele érzem magam harmonikusnak, békésnek. Ezt nem is lehet szavakba önteni.Kedves Cserry

Fogyokura ugyben,ha azt mondogatod nem szabad,akkor a titok szerint csak a szabad rogzul,
vagy...... az ellenallas erositi benned a etvagyat. Probald ki legkozelebb azt mondani,hogy egyre csinosabb vagyok!!!
Ex,minden este eszedbejut.Es tervezgetsz. Feltetted mar magadnak azt a kerdest,hogy vajon miert tervezgetsz vele kapcs.? Miert szeretned ujrakezdeni ill. folytatni vele?

Szeretettel,
felebaratKedves Felebarát!

Jártál már úgy, hogy valamire NEM akartál gondolni, mégis lépten-nyomon rá gondoltál? Pl. amikor fogyókúrázom, és nem szabad ennem, mindig az evésre gondolok.
Mindig elterelem a figyelmemet, dolgozom, sportolok, olvasok, randizok stb., de amikor lefekszem este, mindig megjelenik Ő. Érted? Nem a mostani fickómmal szövögetek terveket, hanem az ex-el... Ez van. Több mint egy éve. Képtelen vagyok továbblépni. Hm, hm, de azért jól vagyok! Nehogy azt hidd, hogy depisen agyalok! :))Kedves Cserry

Agyalj barmin,csak az exen ne.Hiaba szeretned visszavonzani,ha o mar nem akar visszavonzodni!Tehat,hagyd a Gondviselesre/Unira/,hogy lesz-e meg kozos tennivalotok a jovoben vagy sem.Es ha igen,majd jon az alkalom.
Addig egyel-igyal,sportolj,dolgozz,talalj neked joleso elfoglaltsagot,es legy nyitott,hogy el ne szalaszd az agyalas miatt az esetleg valoban hozzadillot!

Szeretettel,
felebaratKedves Felebarát!

Úgy gondolod, hogy éljem az életem, hagyjam, hogy csak 'úgy' történjenek a dolgok, és ne agyaljak semmin? Én ezt nehezen tudom megvalósítani, mert folyton gondolkodom, jár az agyam. Most például azon, hogy a srácot, akivel járok, becsapom, mert én már tudom, hogy nem akarok lehorgonyozni mellette, ő pedig összeköltözős kapcsolatot akar. Persze nem ámítom, mert mondtam neki, hogy most járjunk, és élvezzük ezt, de tudom, hogy ez neki sokáig nem lesz jó.
Érted? Mindig van agyalásra ok...Cherry

Na igy kell csinalni vhogy! Eld a magad eletet,es szeresd,amig jol esik.Nem tilos!
A tenyer elemzoknek nem hiszek,sot semmilyen josnak sem! Inkabb hallgass magadra,csak magadra!
Az sem kizart,hogy visszajon,meg az sem,hogy vege.
Ne ez legyen a fo gondod,hagyd,majd megoldodik.

Szeretettel,
felebaratvisszatér az ex, vagy nem?

Kedves Felebarát!
Köszi a kommentet! Képzeld el, hogy 2 hónapja van egy kapcsolatom. Nem vagyok szerelmes, de nagyon jól érzem magam a pasi társaságában.
A múlt héten elmentem egy tenyérelemzőhöz, aki azt mondta, hogy az ex az én emberem, ezzel az új fickóval mindig langyos lesz a kapcsolatom. NEM az ex miatt mentem a tenyérelemzőhöz, már kezdtem magam túltenni rajta mégis itt is FELBUKKANT!! Nem tudom elengedni, valami oknál fogva mindig bekerül a képbe. Nem értem. Ja, még szeretem őt, de nem vágyom rá görcsösen.
Mit szólsz? :)Cherry

Lehet,hogy elkestem.
Szerintem,nem jo otlet!!!
Miert? Nezz magadba,mi ez az otlet? Turelmetlen kovetelodzes! Hagyd beken az exedet,es folytasd az eletedet. Mintha o nem lenne! Igen,pont ugy, mintha o nem lenne!!!Hogy ne akadalyozzon az almaidba,valasztasodba,donteseidbe.Eldd a magad eletet!!! Ne allits hatarokat se az idonek se a lehetosegnek. Ne tole fuggj,hanem sajatmagadtol.

Szeretettel,
felebarat
(Nem tudom,hogy kerultem az irasodhoz,de ha mar itt vagyok,elmondtam,mit gondolok,remelem segit.)De jobb mint szenvedni,és marcangolni magunkat.

Tisztázd vele mit szeretne,ha te is tisztáztad te mit akarsz.

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."Kedves Mindenki!

Hosszú tépelődés után arra az elhatározásra jutottam, hogy megkérdezem az exemet. Mondja ki mit érez most egy év elteltével, és igenis mondja ki határozottan, hogy NEM akar már engem, mert boldog nélkülem. A szálak nincsenek elvarrva egyáltalán, és lehet, hogy emiatt is reménykedem. Azt akarom, hogy fájjon, és fejezzük be végérvényesen. Ne írjunk udvarias névnapi és szülinapi köszöntőt sem, szűnjünk meg egymás számára. Nem jó ötlet?Az őrangyalunk...

Nos, ő nem egy kívül álló dolog, ő a mi részünk és nélkülünk nem létezik.

Ugyanakkor azt gondolom (és nem bölcseletből, hanem már mindezt megjárva) ,hogy először is, ne azért menj randizni, hogy ne otthon unatkozz és főleg ne azért hogy hátha azzal az ismeretlennel jövőtök lesz. Hisz még jelenetek sincs!!! Mi a francért foglalkozol azzal, hogy mi lesz a jövőtök?! Ha csak egy jó estéd lesz, az is jó, nem? Viszont semmiképp' ne használd ki mások közeledését! Mert azt úgyis megérzik, ha a szíved nem ott jár...

A párodat visszeszerezni nem tudod. Az egyetlen dolog amit tehetsz, hogy tiszta szívből szereted, hagyod, hogy úgy éljen ahogy ő szeretne, és ha ő is szeret, visszatalál hozzád.

Gyöngy

****************************"Azóta volt egy két

"Azóta volt egy két hónapos kapcsolatom, és több mint 15 randevúm!"

Izgalmasan hangzik... Csak ezek szerint ebben a kéthónapos kapcsolatban te nem is voltál benne, csak a tested... a lelked, a gondolataid, az érzelmeid, még mindig egy korábbi kapcsolatban ragadtak. Erre csak azt tudom mondani, hogy NEM ÉLSZ igazán. Leragadtál a múltban, valahol megállt az idő számodra. És közben elmúlasztottál számos lehetőséget a boldogságra.

De nem követtél el hibát, én is számtalanszor beleestem már ebbe. Ez egy fontos tanulság lehet, az a lényeg hogy le tudd vonni magadnak hogy neked mit adott ez a helyzet. És mindig tedd azt, amit a szíved diktál. De ne gondolkodj közben, engedd hogy az történjen mindig amit elsőre érzel. Fontos hogy ne a kattogó agyad vezessen ilyenkor, mert az EGO hajlamos a hülyeségeket logikusan levezetni látszólag igaznak tűnő tényekből...

Hm, tudom ez nem könnyű, voltam már számtalanszor hasonló cipőben, és nekem is hiába beszéltek, de aztán idővel mindig be kellett látnom hogy magamat csaptam be :-)

Azt tudom tanácsolni hogy éld meg a fájdalmat ugyanúgy mint az örömöt, és aztán döntsd el hogy melyiket választod...

AdminPéterbácsi!Ez is egy megközelítés,

csenge333
de messze van a teljes igazságtól...Angyali érintés

Őrangyala csak annak tud lenni, aki tud szeretni másokat és a jóra törekszik! Annak az őrangyala a saját lelke! Arra hallgathat!Segítő angyalok

Csatlakozom az adminhoz! Ha valamihez görcsösen ragaszkodunk,
elveszítjük azt! Ha lazán veszed a témát, és nyitott leszel megtalálod a boldogságot! Akinek meg egy éve nem hiányzol, annak nem is fogsz már többé!Jut eszembe!

És ha még Ő sem engedett el engem, és ezt érzem?...

csenge333Kedves Secret Admin!

Már augusztusban úgy éreztem elengedtem, aztán 'visszasomfordált' a lelkembe. Azóta volt egy két hónapos kapcsolatom, és több mint 15 randevúm! Nem tudom mitévő legyek. :(
Szerinted akkor az a dal nem jel volt??"Azt is említettem, hogy

"Azt is említettem, hogy egy éve 'dolgozom' rajta, de nem sikerül."

Nekem az jutott eszembe, ha el tudtad volna már engedni, lehet, sőt szinte biztos hogy ez alatt az egy év alatt már rég egy sokkal jobb, sokkal boldogabb kapcsolatban élhetnél..."Angyali érintés..."

Az Angyalokon már én is elgondolkoztam... Sőt... Én is kértem már az Angyalokat, hogy üzenjenek adjanak jelet... Nos, szoktak is, csak figyelnünk kell a jeleket... Érdekes, hogy mindig ami éppen van a fejünkben, amire fókuszálunk, azt is vesszük észre... Mint amikor a számítógépem csak egyfajta program letöltésére alkalmas, pl ami a Windows XP-én fut, az már nem biztos, hogy a Windows Vista-n is...
Mindenesetre elgondolkodtam az írásodon "Cherry" és végig követtem az Angyalokkal való eddigi kapcsolatomat...:)
No, és arra jutottam, hogy először édesanyám jegyezte meg, hogy milyen "angyali" az érintésem, mikor még kis koromba mindig megmostam a hátát a fürdőben, vagy amikor megvakartam a hátát, vagy ha csak megmasszíroztam...:)
Aztán hogy az "Angyalok városába" vágytam mindig is...:)))
Los Angeles álmaim netovábbja...
Aztán ott van a nevem... Az se véletlenül lett "Angelgirl"... Érdekes...
És még számtalan üzenet, jel volt ami arra engedett következtetni, hogy itt élnek körülöttünk, vigyáznak Rám, ill. Ránk! Kezdve ugye azzal, hogy mindenkinek van egy őrangyala:)))

Angyali érintéssel:

AngelgirlHát nekem is....

csenge333