Titok és én

Én 16 éves vagyok, gimnazista hatalmas álmodózó de mégis más mint a korombeliek mert én nem "csak" álmodozom hanem tudom,hogy egyszer minden valóra fog vállni.
Nap mint nap elképzelem hogyan fogok élni és érzem is(sok idő kellett mire ezt megtanultam de sikerült hála a titoknak).
Sokszor változnak az álmaim bár ezt nem úgy kell elképzelni,hogy felkelek reggel és azt mondom mától már nem ezek az álmaim hanem inkább más.Hozzám csiszolódnak az álmok pl. sokáig külföldön akartam egyetemre járni de aztán kicsit utána néztem magyarországi egyetemeknek mondanom sem kell beleszerettem egybe és úgydöntöttem jó akkor itthon megyek egyetemre de ez nem jelenti azt,hogy nem járhatok kinn is egy-két szemesztert.
Vannak rövidebb távú céljaim sokszor járok úgy,hogy kitűzök egy célt és nem sikerül elérni de rá kellett jönnöm arra,hogy a dátumot azt én választom meg nem mindíg az agyammal sokkal inkább az érzéseimmel, a lelkiállapotommal.
Rengeteget kell még tanulnom mert sok részét sikerült elsajátítanom a titoknak de sokat még nem.Nem tudok megbocsátani nagyon perfekcionista vagyok és nem tudom eltűrni a kicsi hibákat amiket mások csinálnak magammal szemben pedig sokszor túlságosan is elnéző vagyok.
De tudom előttem van még az élet rengeteg időm van de szeretnék mihamarabb mindent jól elsajátítani a titokból,hogy kevesebb konfliktusom legyen és stressz mentesebb életem.Tudom az egész rajtam múlik szóval mindent megteszek ami csak tőlem telhető.

További szép napot
Dreamer

Címkék:

HozzászólásokDrága Dreamer és AngelDemon :)

Nagyon nagy boldogság Secretfalva közösségének, hogy ilyen tudatos fiatalok is vannak közöttünk. Kérlek Benneteket, hogy írjátok le tapasztalatotokat és teremtéseiteket, hogy mi is tanulhassunk belőle. És a barátaitok körében is terjesszétek azt, amit tudatos gondolataitokkal teremtettetek magatoknak. Fontos hogy a mai fiatalság már így teremtse meg a jövőjét.
Szeretettel ölellek Benneteket! Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Úgy Legyen!

Úgy Legyen, Kedves Dreamer...!Kedves Zorba!

Nagyon remélem,hogy a te lányod is tudja majd hasznosítani a titkot,mert akkor sokkal könnyebb lesz az élete:)

További szép estét:)Drága Ifjak!

Van egy kislányom, aki áprilisban lesz 16 éves... Épp ma meséltem neki a Titokról... Abból a meggondolásból, hogy gyakran hallom közösségünk tagjaitól a következő mondatot: " Ó, ha én ezt 20 évvel ezelőtt tudom( mármint a vonzás törvényét), mennyivel másképp alakulhatott volna az életem..."
Ugye értitek... ?
Kívánom Nektek, hogy segítse életeteket a Titok ismerete és úgy általában a tapasztalataitok!!!

Baráti Szeretettel.

zorba