Pozitív gondolkodás vagy az őrület első jele? :))))

Sziasztok!

Számomra érdekes élményben volt ma részem.
Ma elmentem egy rövid időre, hogy pár szükséges dolgot elintézzek és a szokásommel ellentétesen nem vittem magammal kézitáskát, hanem csupán a farzsebembe gyűrtem be a pénztárcám tartalmát.
Az első helyig sikeresen véghez is tudtam vinni, amit elterveztem, csupán a második hely pénztáránál vettem észre, hogy kipottyanhatott/kiránthattam valamilyen úton-módon a zsebemből az összes pénzemet.
Természetesen visszamentem a megtett útvonalon, de már nem találtam meg, holott a felimerésig talán 10 perc telhetett el.

Az első pár percben természtesen végigfut az ember gondolatain a már régen megszokot gondolatok sora (pl.: hogy költené gyógyszerre, aki gátlástalanul zsebre tette az én kis vagyonkámat; remélem, nem lesz benne semmi öröme stb.), azután új gondolatok ütötték fel a kis buksimban magukat..... :)))

Elkezdtem annak örülni, hogy az ugyan abban a zsebemben lévő bankkártyámat nem hagytam el. :)
Azon gondolkodom most, hogy ezt nevezhetik pozitív életszemléletnek és gondolkodásnak vagy pusztán ez az elmém megbomlásának első jele lehet. :D

Eternity

Címkék:


Egész pontosan mit jelent a

csenge333
az utolsó sorod lefordítva kedves Angeldemon?kedves Angeldemon! nekem most már

csenge333
duplán nem engedik...Egyrészt még nem vagyok "szabad", de ettől még szerelmes voltam...A baj az, hogy mostmár az sem akarja, hogy szeressem, akit szeretek...Mással foglalkozik, legalább is nagyon úgy tűnik....Szóval igazán "ő nem engedélyezi" nekem ezt a dolgot, úgyhogy "maradok egy lány a sok közül"....Én lennék szerelmes ma is,

csenge333
mint 23-án, de nem kaptam rá engedélyt....Nem értem a mai negatív

Nem értem a mai negatív érzéseimet..... :((((

Ha kilépsz az ajtón,emeld fel a fejed,szívd tele a tüdődet,idd magadba a napsugarakat,üdvözöld barátaidat mosollyal,és add bele lelked minden kézfogásba.Figyelmed arra irányítsd,amit tenni akarsz,tedd meg első lépésedet célod felé.Igen.Ezt éreztem ma egész nap....

csenge333
Egyfolytában mosolyogtam és BOLDOG VOLTAM...:))))) Sokkal jobb érzés,

:)))))
Sokkal jobb érzés, mint aggodalmaskodni. :)))
Ráadásul úgy jobban megvalósulhatnak álmaink, ha nem negatív gondolatok kötnek le minket, hiszen tudod: Hasonló hasonlót vonz. :)))

Ha kilépsz az ajtón,emeld fel a fejed,szívd tele a tüdődet,idd magadba a napsugarakat,üdvözöld barátaidat mosollyal,és add bele lelked minden kézfogásba.Figyelmed arra irányítsd,amit tenni akarsz,tedd meg első lépésedet célod felé.Nem baj, szappanoperát is tudni kell

csenge333
írni...Hát valóban jól megy ez nekünk....Rendben! legyünk "csak" SZERELMESEK!!!

csenge333És ez az utolsó, bár

És ez az utolsó, bár kifogyhatatlan a tárházam.:))))

Ha kilépsz az ajtón,emeld fel a fejed,szívd tele a tüdődet,idd magadba a napsugarakat,üdvözöld barátaidat mosollyal,és add bele lelked minden kézfogásba.Figyelmed arra irányítsd,amit tenni akarsz,tedd meg első lépésedet célod felé.Lassan olyanok leszünk ezen

Lassan olyanok leszünk ezen az oldalon, hogy lepipáljuk az összes folytatásos brazil szappanoperát. :)))))
Legfőképp a most bukdácsoló szerelmi életünkkel, amitől függetlenül olyan boldogok tudunk lenni az összes kétségünkkel az imádott férfi távolléta miatt, mint senki más. :)
De hát ezt egy másik fórumon szoktuk kitárgyalni Csengével, Witch-el és a többiekkel, nem itt. :)

Ott is szívesen látunk, hátha tudsz számunkra kedves és segítő válaszokkal szolgálni. :)
Címe: Újra bevonzom a szerelmemet!

Puszillak:

Eternity
Ha kilépsz az ajtón,emeld fel a fejed,szívd tele a tüdődet,idd magadba a napsugarakat,üdvözöld barátaidat mosollyal,és add bele lelked minden kézfogásba.Figyelmed arra irányítsd,amit tenni akarsz,tedd meg első lépésedet célod felé.Kedves Csenge!

Azt hiszem, görcsölés helyett legyünk csupán SZERELMESEK. :))))

Olyan jó.... :))

Ha kilépsz az ajtón,emeld fel a fejed,szívd tele a tüdődet,idd magadba a napsugarakat,üdvözöld barátaidat mosollyal,és add bele lelked minden kézfogásba.Figyelmed arra irányítsd,amit tenni akarsz,tedd meg első lépésedet célod felé.Repessen is:)))

Helyes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tudod, ha most átkozódnál, vagy depiznél, akkor jobb lenne???? Előkerülne akkor a pénz??? Valószínű NEM!!!! Így pedig sosem tudhatod...talán pár nap és esetleg váratlan összeghez jutsz...talán épp annyihoz, amire most szükséged van...ha így repdesel, még akármi is előfordulhat:))))
DE kérlek, arról is számoljál majd be!!!!!!!!!!!!!!! Minden nap megnézem ezt a blogodat...és szurkolok ezerrel:))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Nekem is repes a szívem,olyan

csenge333
szép dalokat hallgathatok itt....Nekem most repes a kicsi

Nekem most repes a kicsi szívem. :))))
Ez ettől a zenétől lehet, vagy hogy most a kedvesemről beszélgetek egy másik fórumon lévőkkel és rá gondolok?
Jó érzés.....
Mosolygok egyfolytában. :)

Már el is felejtettem azt a pici bosszúságot, bár az egész havi költségvetésem az volt.....

Ha kilépsz az ajtón,emeld fel a fejed,szívd tele a tüdődet,idd magadba a napsugarakat,üdvözöld barátaidat mosollyal,és add bele lelked minden kézfogásba.Figyelmed arra irányítsd,amit tenni akarsz,tedd meg első lépésedet célod felé.Ez is szívhez szóló...:))))

Egy nagyon kedves barátnőmnek ezek a zenék szóltak a háttérben, amikor megfogant a babája:))))) A gyerek most 5 hónapos már...és ha nyűgös, de beteszik neki a zenét, elcsitul:)))) Pedig akkor még nem is "hallott"....vagy??? Mégis????

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Hu, ez tényleg nagggyon szép:)))))))))))

Nem szoktam direktben őt hallgatni...de köszi, hogy megmutattad:))))

Hu-huuuuuuuuuuuuuu, de rég volt '86!!!!! Pedig mintha tegnap lett volna...akkor vártam 2. babámat:)))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Szerintem....

....teljesen mindegy:))))) Ha őrültésg, akkor én szeretek így, ilyen őrült elmével élni!!!! De százszor boldogabb, örömtelibb és egészségesebb az életem:))))
Eternity szerintem jól gondolkodtál:))))))))))) Nem vagy egyedül:)))))))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Ez igazán gyönyörű. Ezt az albumot hallgatom egész nap. :)

Ha kilépsz az ajtón,emeld fel a fejed,szívd tele a tüdődet,idd magadba a napsugarakat,üdvözöld barátaidat mosollyal,és add bele lelked minden kézfogásba.Figyelmed arra irányítsd,amit tenni akarsz,tedd meg első lépésedet célod felé.Várjál küldök valamit.

Várjál küldök valamit. :)

Ha kilépsz az ajtón,emeld fel a fejed,szívd tele a tüdődet,idd magadba a napsugarakat,üdvözöld barátaidat mosollyal,és add bele lelked minden kézfogásba.Figyelmed arra irányítsd,amit tenni akarsz,tedd meg első lépésedet célod felé.Nyugi! Ez csak POZITÍV GONDOLKODÁS!

csenge333
Hű de jó lenne valami szép zene!Nem sokára el kell mennem, már így is "áll a bál", ma sokat voltam veletek....