¤ Hiány ¤

Minden gondolatnak teremtö ereje van. Ez a teremtö erö megidézi az univerzum támogato erejét és a gondolat megvalosul. Ha ugy érzed hiányod van valamiböl és ennek megfelelöen gondolkodsz, beszélsz, cselekszel, akkor ezzel a hiányt beismered és tartositod, amivel ujabb okot szolgáltatsz a hiány teremtésére. "Tudtam elöre" - hangzik gyakran a megerösités. Nincs ebben semmi meglepö dolog. Ez a teremtés törvénye. Amit kigondolsz - amiben hiszel - azt teremted meg.
A megélhetési nehézség is egyéni választás eredménye. Sokan szeretnének sokkal több birtokolhato tárggyal rendelkezni, gazdagabbak lenni, több tartalékkal rendelkezni, könnyebb uton több pénzt keresni. Ha több pénzt keresni akarsz, akkor a keresni igével a keresést teremted meg, és nem a pénzt. Gondolkozz, beszélj, cselekedj világosan az univerzum nyelvén, és ellenirányu igéket ne használj.

HozzászólásokW:)

Nincs baj a kifejezéssel, csak jót nevettem rajta!:) - mit ki nem találsz:):)JajTeYB :P

Rajngói klub? :) Vagy közös szívcsücsök? :DDDDDD
"Ha a miérted elég erős, a hogyan jön magától"
V.W:)

azt mondja fanklub:)))))))))ugy ugy

ha a jövöbe kivánod a szépet akkor az ott is marad, nem érkezik meg hozzád amig ugy nem vizualizálsz mintha már benne élnél most itt a jelenben a kivánt körülményben;)ágica:)

Egy ujabb szívcsücsök lettem:)
Szép is lenne ha mindig csak komolykodnánk:) - lételemem a mosoly, a humor, a nevetés, a vidámság. - ezt érezhetted a válaszaimban.YB :)

Nem kimondottan szívem, bár a masszázson már túlvoltunk :))))
ÁGICA! Látom alakul a fanklub :) Üdv a csapatban :)
"Ha a miérted elég erős, a hogyan jön magától"
V.A "hiány"-hoz

Nagyon jó, amit írsz Yonderobi.
Én is azt szoktam mondani az utóbbi időben, hogy már el akarom felejteni azt, hogy keresni, mert én találni akarok.
Amikor úgy köszön el tőlem valaki, hogy szebb jövőt, akkor én úgy köszönök, hogy szebb, sőt szép jelent!
Mert ha mindig csak a szebb jövőt várjuk, akkor mi van a jelenünkkel? Én nem csak mindig csak a szebb jövő felé akarok haladni, hanem a jelenben is szeretném a szépet, a boldogságot, stb. stb.
Szép jelent kívánok Mindenkinek!

Szeretettel ÖnmagamYonderboinak !

Én komolyan irtam, amit irtam és igen igy van az egész dolog, ahogy Te megfogalmaztad. És akármilyen vicces embernek mutatod magad válaszaidba, irásaid kitünöek. Én már tul vagyok az 5.X-en is jóval, igyhát akár a szivem csücske is lehetnél. Szeretettel ölel:ÁgicaW:)

vár a masszőröd?:)JajTeYB :P

A "new"-t is elolvastam, most viszont húzok, mert várnak a könyvek :PPPP Jah engem nem az vár, de ez is jó lesz :)
"Ha a miérted elég erős, a hogyan jön magától"
V.:)W:)

pusszYB :)

Ügyes vagy szívem sz...., jah megígértem, h nem becézgetlek :) Be vagy dobva a közösbe :P Egyszer majd jól leültetünk egy traccspartyra, és mindenki végigölelget :)
Te gólkirály :D
"Ha a miérted elég erős, a hogyan jön magától"
V.ágica:)

Nem mondod hogy már Neked iiiis?:)Yonderboinak !

Én már nem is tudom, mit irjak... 1hete kaptam a nyugdij mellé egy 4 órás munkát, 7év után váratlanul, ezt megis irtam akkor, keresést teremtettem meg ezek szerint. Mivel az én szótáramból máár hiányoznak az "ellenirányu igék" Te és ha akarod vedd bóknak , mintha bele éreznél az énembe. Másképp nem tudtam megfogalmazni! Irjál sokszor!! Szeretettel ölel :Ágica