Támogató szeretet

Talán meg kellene fejtenem, hogy minek hatására történik velem az, ami. Biztosan meg is teszem, de most leírom Nektek a valóságot.
Jól vagyok! Még is vannak dolgok, amik nélkül jobban lennék, de kénytelen vagyok velük együtt élni. Hordozom magammal, lelassít, lefáraszt és fáj. Sportsérülés. Fiatalkori, futásból ered, időnként tenni kell érte, hogy újra elfeledhessem egy időre. Most megmakacsolta magát, javult, de sántítok és fáj. Nyilvánvaló, többen megkérdezik, lassan meg is szokták, csak én nem, de tudom elmúlik, csak még nem jött el az ideje.

Év vége felé közeledünk, ezért a munkahelyeken zsongás van, beiktatva egy-egy kis ünnepséggel, számvetéssel, ajándékozással. Tegnap nálunk is volt egy nagy volumenű, műsoros, céges vacsora. Már előre örültem, hogy kikkel lehet ott találkozni és mit fogok felvenni és milyen sokan leszünk….,de hát sántítok, kicsit szomorkás is emiatt a hangulatom, mit is csináljak? Döntöttem. Eldöntöttem, hogy nem megyek, hiszen fáj a lábam….elhatároztam, hogy jelzem….kihúzatom magunkat a listáról….
Ettől kezdve….szóval ettől kezdve jöttek-jöttek felém a jó erők, visszajelzések, szeretetbombák, megerősítések, gesztusok!!!! Figyeljetek!

Bejelentettem. A válasz egy kedves-kérő tekintet. Az értelme – szavakkal is alátámasztva – de hát…pedig….veled akartam….legalább egy órára….veled az igazi….elhülyéskedünk….olyan jó lesz!!!! Jó megyek!
Készülök, pihentetem a lábam, kenőcsök, minden bevetve a cél érdekében. Elő a szép ruha, cipő, Párom öltönye, ing….fúúú, ez az! Ez a nyakkendő, pont jól megy a ruhámhoz és milyen szép alkalmi. Felöltöztem, tükör, hm, nem is rossz!
Jön a Párom, megdícsér Ő is, felöltözik, nagyon csinos, elindulunk.
Hová is kell mennünk pontosan?
Közeledünk. Sokan vannak, nagyon sokan! Nem lehet eltéveszteni!
Biztosan oda kell mennünk, ahol azok a tűzzel táncoló fiatalok…, de szép így a Duna-part! Sötét van, csak a kivilágított házak, hidak és a „mi” épületünk, ahol ez a kedves csoport a tűzzel bűvészkedik a sötétben. Ügyesek és nagyon hangulatos!
Hosszú a sor a bejárat előtt, de kiderült, hogy nem az ajtó előtt, hanem egy kis sátornál állnak az emberek, ahonnan nagyon finom illatok jönnek. Odaérünk…sült gesztenye, forralt bor….és még valami mézes illatú apró sütemény! De kedves ötlet!
Valaki örömmel ugrik oda hozzám. Egy ügynökségi kollégám felesége, akivel még csak egyszer találkoztunk és most – amíg a férje sorba áll gesztenyéért – örül, hogy ismerőst fedezett fel a tömegben. Puszi-puszi, majd még később találkozunk, jó szórakozást – szavak kíséretében irány a bejárat.
Bent wellcome drink! Kérünk? Köszönjük szépen, épp csak egy picit, finom. A Párom elhelyezi a ruhatárban a kabátjainkat, én nézelődöm.
A nagy, monumentális terem oszlopai között, gyönyörűen megterített, nagy, kerek asztaloknál ülnek ismerős és ismeretlen emberek. Szép a díszítés, szép a világítás. Lehet, kicsit elkéstünk? Hová üljünk, merre menjünk? Tétovázunk.
Odajön egy kollégám, üdvözöl bennünket és elmondja, hogy a partnereivel ül egy asztalnál, ahol szívesen látna bennünket, de még jön két partner, nincs több helyük. Azért kedves, hogy odajött!
Tovább nézelődünk, közelít egy gyönyörű, estélyi ruhába öltözött hölgy….de hisz ez!.....Szóval, Ő annak a volt kollégámnak a felesége, akit a nyáron búcsúztattunk a cégtől és én szerveztem meg az eseményt, amire 50 ember csatlakozott! Ez a kolléga most egy nagy partnercégünk második embere…ott ül…már integet…és a feleség meginvitál bennünket az asztalukhoz. Nagyon örülök a meghívásnak, elfogadjuk, odamegyünk. Köszönés, bemutatkozások, leülünk, csevely, villanyoltás, kivilágított színpad, megkezdődik a műsor. A műsor után vacsora.
Az enni- és innivaló a terem szélében elhelyezett asztalokon csévingekből, tálcákról sok-sok finomság. Megyünk, válogatunk, közben újabb ismerősök jönnek és jönnek, integetnek, odahívnak, leültetnek magukhoz, beszélgetünk néhány szót, kedvesek, aranyosak, helyesek.
A Párom kicsit háttérben marad, de egy alkalmas pillanatban megjegyzi, hogy „Téged mennyien szeretnek!”
’Hogy ez nekem milyen jól esik! Mindig, de most különösen, mert én is így érzem!:))
De megint jön valaki. Az a lány, aki körbevitt bennünket a győri tanfolyam után városában, megmutatta nekünk a kivilágított várost. Odajön, megdicséri a kinézetem, látszik, hogy őszinte, majd közli velem, hogy nagyon örül nekem és sokat gondol rám és megölel. Ő nem Secret-es és nem MoMoMo-s, de ölel, hang nélkül, hosszan ölel, majd velünk tart. Visszamegyünk az asztalunkhoz, Ő elkezd mással beszélgetni, én pedig – miután elfogyasztottam az ennivalómat – elindulok innivalót keresni. A pult előtt egy fiú és egy lány kollégám, akik már messziről készítik nekem a poharat és öntik bele a páleszt. Aranyosak! Koccintunk, finom az ital, nem iszom meg, de közben röhögcsélünk. Kiderül, hogy fiatalabbak, mint a középső gyerekem és egy évvel idősebbek a legfiatalabbnál. Meglepődünk és hülyülünk tovább, majd visszamegyek az asztalhoz.
Új vendégeink érkeztek A gesztenyésnél találkoztunk, most ők is helyet keresnek, de itt már minden hely foglalt, felmennek az emeletre. 10 perc múlva utánuk telefonálok, mert 2 ember az asztalunktól átült a partneréhez, így visszajöhetnek, örömmel elfoglalták ezt a két helyet. Végül is nagyon jó kis társaságban töltöttük így az estét, ha az ültetési rendbe beleszólhattam volna, akkor is ezeket az embereket szerettem volna asztaltársul, de így, hogy ŐK választottak engem, még jobban eső érzés.
És az a sok-sok visszajelzés, amit ezen az estén kaptam szeretetből, elfeledtette velem a lábfájásom. Ezek a drága ismerőseim érezték, hogy mennyire szükségem van az Ő támogató-szeretetükre, amit öntöttek felém!
Hááát!!! Ugye, milyen szép az élet Kedveseim?!

Örülök, hogy elolvastatok!Akkor csak emlegesd Ágicám, mert ettől

a varázsmondattól mindketten sokat kapunk! Köszönöm!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Erykém...

Ez a mondat nekem, egy varázs mondat !!Mert ebben minden benne van ......Neked is szép estét!
Szeretettel ölel: ágicaDrága Ágicám!

Ez nagyon aranyos ez az "ültem melletted!"
Időnként felemlíted, de nagyon jól esik. Köszönöm szépen és a hozzászólást is!
Szép estét Neked Ágicám!:)))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Erykém....

Jó volt olvasni Téged. Köszönöm! De nem lehet , hogy fordítva volt, hogy ők érezték meg a belőled sugárzó szeretet? Lehet, hogy Te csak gondolod, sőt fel is töltödtél...., de hogy Te is adtál , az ugyan olyan öröm! Sőt ! Én ültem melletted !!!! Szeretettel ölel : ágica