Ne tégy semmit

nyitottságA nyitottság állapotát úgy tudod elérni, hogy elengeded magad, és nem tőrödsz semmivel. Egyszerűen csak hagyod magad létezni, abban az állapotban, amiben most vagy. Nem harcolsz tovább ellene, egyszerűen csak létezel.
Semmi mást nem kell hogy tegyél, csak azt, hogy ne akarj semmit. Furcsán hangzik, hogy ne tégy semmit. Akkor mitől fog megváltozni az életem? - gondohatnád... Hát attól, hogy nem harcolsz tovább, nem akarsz többé már semmit, és ezzel megnyítod a kaput a megoldásnak.
Megnyitod magad ezáltal az Isteni segítségnek. Abban a pillanatban hogy elengeded a görcsösséget, azonnal tudnak hatni az életedre.
Ez így működik! Ilyen egyszerű!

A nyitottság állapota az az állapot, mikor a felismerések, információk eljutnak hozzád. A benső tudásod az, ami mindig a felszínre kivánkozik benned. Megragad minden alkalmat ahhoz, hogy megmutatkozhasson.
Mindig keresi a kiutat. Mindig a legkisebb ellenállás felé irányul.
Mikor elérkezel abba az állapotba, amikor megnyílsz, akkor ez a képesség meg tud nyílvánulni, és Te képes vagy arra, hogy hozzáférj a benned levő bölcs, Isteni részedhez, ahhoz a tudáshoz, ami mindig is ott volt benned.

Ez a lényeg! Ez a Te kincsed!
Mindig kint kerested azt, ami már benned van.....

Szeretettel: ágica

HozzászólásokKedves Zsul!

csenge333
A lehető legnagyszerűbb dolgot tetted azzal, hogy Istennek ajánlottad fel a kapcsolatotokat Valival...Én is így tettem valakivel kapcsolatban...Így már biztosan tudom,hogy bárhogy alakul, az a javamra válik és nem lesznek kérdések, mert minden egyértelmű lesz...Ha pedig mindkét fél "odaadja" kapcsolatuk alakulását az Istennek, hát abból szoktak még csak csodák alakulni...Nagy csodák....Kedves Csenge!

A reményt soha nem adhatom fel, hiszen a szerelem a legtisztább és legcsodálatosabb érzés a világon! Már rég óta tudom, hogy amíg élek szerelmes vagyok és leszek Valiba, a kérdés sosem ez, hanem az, hogy mikor lesz szükségünk újra egymásra... biztos vagyok benne, hogy ha lesz, akkor Isten segít. Fel is ajánlottam neki hosszútávon kettőnket, mert a szeretet Istenénél van a legjobb helyen a szerelem... legalább is szerintem. Igyekszem sokszor, hogy az Istenre leginkább fogékony részem legyen elsődleges állapotban, dehát én is csak ember vagyok, s van, hogy néha szomorú vagyok, teljesen más dolog miatt, s akkor mindent kicsit borulátóbban látok, s a "minden"-be ugye ez is beletartozik. Viszont még semmit sem mertem ilyen mélyen és teljesen a JóIstenre bízni! Nekem azt hiszem nincs más dolgom, mint boldogan, örömmel és hálával élni az életem, s élvezni a szívembe költözött szerelmet. Ha eljő az idő, arról úgy is tudomást fogok szerezni!:)Kedves Zsul! Nem kétlem,

csenge333
hogy "jelet" kaptál, de telefon-ügyben vigyázni kell ezekkel a "jelekkel".Mondok egy saját példát:Pár napja állítólag hívtaak engem többen is, de azt mondta be egy hang, hogy a hívott szám nem kapcsolható...érdekesnek találtam, de el kellett hinnem, mert köztük volt anyukám is és egy rokon is, akinek abszolút nem lenne érdeke valótlant állítani.Történt mindez úgy, hog ynagyon is be voltam kapcsolva és telefonálok minden nap a mobilomon, szóval elég furcsa és zavar is, ráadásul abszolút nem jelzi a telefonom, hogy "nem fogadott hívásaim voltak", miközben mondják, hogy hívtak...Rossz, mert a munkám miatt fontos, hogy felvegyem a telefont...Tegnap este én próbáltam hívni anyukámat, mert bevillant egy kép és egy erős érzés vele kapcsolatban és figyelmeztetni akartam valamire, hogy nehogy megtegye, de sajnos nem tudtam neki elmondani, mert hirtelen "átirányítódott" valahová a hívás és csak csörgött, csörgött, nem vették fel, ő meg állította, hogy nem csörgött és az ő telefonján sem jelent meg a sok hívás részemről.6Ez elég nagy baj, mert sajnos már késő, megtette, amit nem kellett volna és csak remélni tudom, hogy az égiek "rendbe hozzák" ezt a részéről"ártalannak tűnő", de következményekkel járó lépését...Miért nem tudtam beszélni vele, amikor "megkaptam fentről a figyelmeztetést"????Miért kaptam meg, ha nem mondhattam el neki????remélem holnap megoldódik ez az ügy, mert velem is kapcsolatos a dolog, úgyhogy imádkozom.../Szegény, amikor elmondtam mit tett, azóta "bűntudata" van, de azért ma már feloldottam ezt benne valahogy...Egy szó, mint száz, idegesít, hog yezt műveli a telefonom, ráadásul aug.óta felfigyeltümk arra, hogy más is van a vonalban...Szuper!!!Egyszer bele is nevetett.../Látod, kedves Zsul, telefon-kérdésben szeretnek a negtív erők is közbelépni, ne add fel a reményt!!!!Érdekes

Had osszak meg valamit: teltek-múltak napjaim, úgy, hogy semmi különös a téma szempontjából, erre pont tegnap (azaz kedden) a következő történt: reggel kértem egy jelet Istentől, bármilyen jelet, hogy kereshetem e Valit... megpróbálhatom e felhívni... rég hallottam a hangját, szívessen hallottam volna és figyeltem volna rá szeretettel ahogy eddig... Nem mondanám, hogy elégedetlenségből tettem ezt, hiszen örömmel töltött el, hogy olvasta mindkét levelemet, amit írtam neki iwiw-en... no tehát... ebben a hitben keltem fel, majd elkezdtem a napomat... figyeltem a nappali ügyintézésre és az időjárásra... tetszett az idő, és elfogott valami fantasztikus belső boldogság! Csodás érzés volt... aztán hazaértem, majd elmentem anyu kérésére vásárolni a boltba.... a boltba, ahol valami szám ment a rádióban, amit egy nő énekelt. Ez volt a refrénnye:
"Hívj és mond nekem, hogy i love you." Hát elhihetitek, hogy hogyan éreztem magam.:) Megkaptam a jelemet.... este megpróbáltam lenyugtatni magamat hívás előtt... hálát adtam Istennek és a kezébe helyeztem még egyszer hosszútávon kettőnket. Ezután felhívtam Őt, és a szám nem volt kapcsolható, mert ki volt kapcsolva a mobilja. Nem volt se negatív, se pozitív érzésem... átgondoltam ezt az egészet és végülis hálát adtam azért, hogy Isten, az Univerzum ilyen gyorsan reagál a vágyaimra, kéréseimre... amióta Vali kinyitotta a szívemet a világra, azóta többször éreztem már ilyesmit...Drága Ágicám!

Köszönöm a megerősítést!
Igen,....én képes vagyok!
Ettől a kis írásodtól most nagyon boldog lettem!
És úgy egyáltalán, ma csodálatos megint itt lenni VELETEK, hihetetlen érzések indulnak el bennem az írásaitok által.
KÖSZÖNÖM ÁGICA!:)))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Ery!