Ajándékozás-mint szeretetnyelv

Igen ahogyan a címben is láthatod az ajándékozás is egy szeretnyelv(van több is összesen 5).
Ilyenkor karácsony közelettével mindenki arról beszél,hogy mennyi pénzt dobunk ki az ablakon de én ezt teljesen máshogy látom.
Szerintem az év ebben a részében az embereket átjárja a szeretet,biztos van persze akit nem de amikor karácsonyfa alatt bonjuk ki az ajándékokat nem hiszem,hogy valaki csak ott ül és nem érez semmit vagyis én személy szerint nem tudok ennyire közömbös lenni.
Az én szeretet nyelvem az ajándékozás.Rengeteget járok az ajándékok után és megpróbálok mindenkinek egy tökéletes ajándékot venni,mert imádom látni az arcukat amikor kibontják és örülnek.Nekem az,hogy adjak sokkal fontossabb,mint az hogy én mit kapok természetesen én is örülök az ajándéknak de nekem az eggyik legnagyobb ajándék az,hogy látom az örömet amit szereztem az ajándékommal.
Szeretnék egy kis időt szentelni arra,hogy mindekinek felhívjam a figyelmét,hogy a karácsony még mindíg A SZERETET ÜNNEPE és nem arról szól,hogy mindenből hatalmas felhajtást csinálunk.Ilyenkor picit pihenjünk álljunk meg és élvezzük a pillanatot.Ha az ajándákunk nem is olyan nagy de ha nagy szeretettel és lelkesedéssel adjuk azt hiszem annak jobban örülnek.

További szép napot mindenkinek!
Dreamer

HozzászólásokValóban!

Az ajándékozás számomra is fontos része a szeretet kinyilvánításának! Szeretek ilyenkor az üzletekben bolyongani, s keresni, kutatni a megfelelőt. Számomra az ajándékozásban az a legfontosabb, hogy addig is csak arra a személyre gondolok szeretettel, akinek nagy gonddal választom ki az ajándékot. És úgy tudok örülni, ha megszólít az a valami, hogy "én vagyok amit keresel, vegyél meg", mint egy kisgyerek. Ilyenkor karácsony táján, már listával a kezemben járom az üzleteket. Minden szerettemnek szeretek ilyenkor kedveskedni, ezért nem nagy dolgokat vásárolok.És a csomagolásra is nagy figyelmet fordítok!
Szeretem látni az emberek arcán az örömöt, a várakozást amikor kibontják a csomagot, hiszen tudják, hogy az én ajándékom legyen bármilyen apró , de mindíg van benne valami különleges, egyedi.
Azt hiszem nem is kell mondanom, hogy imádok ajándékozni, adni!
Lehet, hogy önzésből, mert nekem nagy örömet okoz, ha adhatok.
Szeretettel: Judit

"Csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."Az én szeretetnyelvem meg az ajándékcsomagolás

Sőt, ha tehetem foglalkozásként űzöm, és beleadom magam 100%-ig.
Kiderítem az ajándékozó segítségével a megajándékozott életmódját, stílusát, és neki látok varázsolni a kellékeimmel, hogy még személyesebbé tegyem az ajándékozás örömét.
Sok sok meglepetést szereztem már.
Minden egyes ember új, és új ötletekre motívál engem.

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!
lollipop