MOSOLYOGJ MAGYARORSZÁG :)

Drága Teremtő Testvéreim :)

Augusztus 15-én el kellett mennem Pécsre. Előtte való nap találtam ki, hogy nekem el kell és oda kell mennem. Otthon nem kérdezték, de nem is tudtam volna válaszolni igazán. Egyszerűen mennem kellett. A buszon több kérdést feltettem magamnak az életemmel kapcsolatban. Mit akarok, mi a célom.
Aztán mikor odaérkeztem, sétálgattam a városban, töltődtem, vágyam volt hogy találkozzak Valakivel. CSILLAGVIRÁG-gal :) Mikor odaértem a BOLDOGSÁG HÁZ-ához (ő ott dolgozik), akkor láttam, hogy azon a héten zárva van. Felhívtam telefonon, és csoda volt: 2 percen belül már öleltük egymást :)
Beültünk a cukrászdába beszélgetni, és egyszer megszólalt, hogy ad nekem valamit. A TITKOT.
Ő most már az életem végéig az ALAPKÖVEM :) Drága Csillagvirágom elfogadod ezt tőlem?
Mikor hazafelé vitt a busz, már működött a TITOK. Mire hazaértem és még meg sem néztem a filmet, már tudtam mindenre a választ. MIT AKAROK.
Aztán olvasgattalak BENNETEKET, és jött a Margitszigeti TALÁLKOZÓ. Néztem az embereket a buszon, az utcákon, a tereken, a villamoson. Nem mosolyognak. Pedig csodás idő van, vasárnap, csodás az élet, hiszen csodás életet teremtünk magunknak. Talán ezt ők nem tudják, nem ismerik a titkot. Meg kell tanítanunk. MINDENKINEK.
MOSOLYOGJ MAGYARORSZÁG :)
Mikor még mentem a TALÁLKOZÓNK-ra, a körúti villamoson összeakadt a szemem egy indiai asszonyéval. Rámosolyogtam, és olyan gyönyörű mosolyt kaptam, hogy azóta is bearanyozza a szívem. Aztán találkoztam VELETEK, és ott ugyanaz a gyönyörű mosoly ismétlődött meg mindenkin. Ekkor tudtam, hogy HAZAÉRTEM. Mikor bemutatkoztam, mondtam, hogy nagy dolgokat szeretnék megvalósítani. EZT ÉREZTEM. Tudtam, hogy a pontos választ folyamatosan meg fogom kapni, hogy mit és miért és hogyan. Mire hazaértem, megvolt a logó. Az is megvolt, hogy hivatalos, törvényes formában kell létezni.
MOSOLYOGJ MAGYARORSZÁG :)
Aztán feltettem a kérdést, hogy hogyan kezdjek hozzá, hogy hivatalos legyen. Reggel a Sziszka bejelölt az IWIW-n. Egyedül. Megnéztem hogy mivel foglalkozik. Hát ő volt a következő válasz. Ő lesz a segítségem, hiszen jogi végzettségű.
Megbeszéltünk egy találkozót a következő szombatra. Neki hivatali elfoglaltsága volt, de mindketten nagyon szerettük volna, vágytunk rá hogy találkozhassunk. És megtörtént a csoda, szombaton dél előtt jött az üzenek, hogy ő már szabad. A legközelebbi busszal repültem Veresegyházára, ott beszéltük meg hogy találkozunk. Még a metron utaztam, máris nagyon boldog voltam, mosolyogtam mindenkire, de nem volt válasz, (MOSOLYOGJ MAGYARORSZÁG :) aztán beszáll egy indiai férfi. Őrá is rámosolyogtam, és ugyanaz a csodát kaptam, mint egy héttel azelőtt a villamoson. Megértettük egymást, kommunikáltunk. SZAVAK NÉLKÜL :) Hálásak voltunk egymásnak :)
Pillanatok teltek csak el, aztán már Sziszkával voltam. Mikor elindultam Pestről, nagyon be volt borulva. Vágytam rá, hogy egy ilyen gyönyörű napon, mikor Sziszkával lehetek süssön a nap, érezzük a melegét. Mikor megérkeztem borus volt, beültünk egy cukrászdába, és 10 perc után kisütött a nap. Csoda történt.

Nagyon-nagyon-nagyon jó volt beszélgetnünk, megismernünk egymást. Drága Sziszka itt is megköszönöm, és hálás vagyok érte, hogy megnyilhattam és Te is megnyiltál. KÖSZÖNÖM.
Megbeszéltük Sziszkával, hogy utána néz, hogy milyen formában, és módon lehetne létrehoznunk
a mi közös projektünket.
Az a vágyam, hogy legyünk hivatalos formában is elismerve, alkossuk meg közösen célunkat, és közösen tegyünk azért, hogy mikor az utcán szembejön velünk valaki, a szemünkbe nézzen és mosolyogjon.
Tudjuk, hogy ha mosolygunk akkor jó kedvünk van. Ha mosolyogva megyünk haza, akkor örülünk a szeretteinknek, örülünk, ha a feleség főzött nekünk, nem csak rutinból megesszük, hanem hálásak vagyunk, hogy gondolt ránk. Örülünk, ha gyermekünk jó jegyet hozott haza, vagy ha rajzolt valamit. Örülünk ha egy régi barát felhív. Örülünk, ha a szomszéd köszön. Örülünk, ha a kutyánk ránk ugrik örömében. Örülünk, ha kollégáinknak jó a kedve. Örülünk, ha a kávét a főnök elfogadja. Örülünk, ha a buszon átadhatjuk a helyünket az idősebbeknek és a kismamáknak. Örülünk, hogy szép az élet.
Mert mi már tudjuk, és a többieket akik még nem, meg kell tanítanunk.
MOSOLYOGJ MAGYARORSZÁG :)

Én alulról szeretnék épitkezni, nem fogok kiállni pulpitusra, és fennen ismertetni a TITKOT. De KI AKAROK állni az utcákra, minden városban, minden faluban, hogy hirdessem, hogy JÓL ÉRZEM MAGAM, BOLDOG VAGYOK. És ez minden csak rajtam és rajtatok múlik.
Tudom, hogy szükség van pénzre. Szponzorokra, mert szeretném megajándékozni azokat, akik ezt felismerik. Már meg van a terv, a bevonzás elindult :)

Az volt a kérdésem, hogy milyen formában adjuk tudtára az embereknek, hogy mosolyogni jó. Elképzeltem magunkat, hogy állunk a tereken, az utcákon és mosolygunk. Még nem volt az igazi.
És akkor hirtelen megkaptam a választ. ERCSIKÉTŐL. KÖSZÖNÖM ERCSIKE :) Feltette a linket, az ölelgetős linket. Már láttam egyszer és vágytam rá, hogy részt vegyek benne. De elfelejtkeztem róla. És ekkor valaki elindította, hogy csináljuk mi is :)
Ekkor már TUDTAM. Ez a jó út.
És hogy ezt a csodát átéltem pénteken, már biztos voltam hogy jó úton járok.
Csütörtök este elkészítettem a kitüzőket. Reggel feltettem. Sokáig nem kaptam visszajelzést, elfordították az emberek a tekintetüket. Aztán egyszer csak kaptam egy csodás mosolyt. És azóta is kapok folyamatosan, kitől félszeg, kitöl derüs, kitől pedig éppen hogy csak megmozdulót. De már én GYŐZTEM :)))))
Megtört a jég.

ELINDULT A BOLDOGSÁG MAGYARORSZÁGON.

Persze aztán itt nincs megállás, de ezt már drága DENIM elinditotta.

Drága SEGÍTŐM, Sziszka kérdezte, hogy mikor irom le, azt válaszoltam hogy nem tudom, persze itt arra gondoltam, hogy TUDOM. Mikor eljön az ideje. MOST jött el, mikor már TI is megértitek, hogy MEG TUDJUK CSINÁLNI :))))
Én már látom, hogy megyek az utcán, a buszon, a villamoson, az autóval, és mosolygunk egymásra. Nem értjük félre egymást, hanem tudjuk hogy miért MOSOLYGUNK.

Drága Teremtő Testvéreim :)
Kérlek BENNETEKET, hogy segítsetek az UTAMON, a KÖZÖS ÚTUNKON.
Akik pénteken ott voltunk, már TUDJUK, hogy ölelkezni, szeretgetni JÓ. Akik pedig nem voltak ott fizikai értelemben, OTT VOLTAK velünk LELKÜKKEL. ÉREZTEM, ÉREZTÜK.
Folytassuk ezt az utat egyre többen, MINDENKI. Ez a vágyam. Akik még nem képesek ölelkezni, azok is segítsenek, hiszen annyi feladat van, annyi TERVEM VAN, annyi ÖTLET VAN :)
MOSOLYOGJ MAGYARORSZÁG :)

Szeretettel öllellek BENNETEKET :)
Örökös Boldogságotok :)

Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb BOLDOGSÁG a világon :)
BOLDOG, BÉKÉS, GAZDAG MAGYARORSZÁGOT :)
MOSOLYOGJ MAGYARORSZÁG :)

CsatolmányMéret
mosolyogj magyarorszag.jpg55.26 KB

HozzászólásokSziasztok!

„Sose felejts el mosolyogni. Még akkor sem, amikor szomorú vagy. Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba.”Drága Szűcsgabim :)

Köszönöm a szeretedet :)
Mindent elkövetek, hogy MI MINDANNYIAN BOLDOGOK LEGYÜNK :)

Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb BOLDOGSÁG a világon :)
Boldog-békés-gazdag Magyarországot :)
Mosolyogj Magyarország :)Szia Boldogságom!!:)

Az első találkozó után napokig a Te neved járt az eszemben!:) Nem is kaphattál volna más nevet, és általad Mi is "örökösen boldogok" leszünk!:))

Mosolygósan ölelő szeretettel!
Gabi:)

Igy lesz, igy VAN :)

Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb BOLDOGSÁG a világon :)
Boldog-békés-gazdag Magyarországot :)
Mosolyogj Magyarország :)Drága Örökös Boldogságom! :)

Nem csak, hogy a VILÁG MOSOLYA vagyunk, de ÖNFELEDT BOLDOG NEVETÉSE! :)))))))))))
Én érzem! :)

Szeretettel ölellek:
Álomkeresőa VILÁG MOSOLYA :) a logó története :)

Drága Teremtő Lelkeim :)
Mikor a Margitszigetről hazafelé mentem, emlékeztem :) Arra emlékeztem hogy mosolyogtok :) MINDENKI :)
Aztán jött egy körvonal, egy mosoly. Aztán ráeszméltem hogy ez MAGYARORSZÁG KÖRVONALA :)
Juhééééééééé!

Hisz akkor mi vagyunk a VILÁG MOSOLYA :)
Értitek? Érzitek?
MOSOLYOGJ MAGYARORSZÁG :)

Aztán arra gondoltam, hogy lehet hogy ezt csak én látom? Akkor lássa mindenki. Mondjuk el MINDENKI-nek :)
MOSOLYOGJ MAGYARORSZÁG :)

Örökös Boldogság :)

Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb BOLDOGSÁG a világon :)
Boldog-békés-gazdag Magyarországot :)
Mosolyogj Magyarország :)KITÜZŐ :)

Mikor szerkesztettem és készítettem a kitüzőt, arra gondoltam hogy ez egy nagyon pozitiv dolog. Most már azt fogják érteni az emberlelkek, amit üzenek nekik, hogy mosolyogni, boldognak lenni csudi jó :)
Aztán amikor kitüztem, akkor döbbentem rá, hogy mekkora felelősség, hiszen mindenkire rá fogok nézni, többé nem bámulhatom a földet elgondolkozva, hanem keresem a tekinteteket, a mosolyokat. Nagyon csodás, mikor elolvassák, és megmozdul a száj, a szem, az arc, a LÉLEK. Tudom, hogy mikor elolvassák, és még nincs reakció, mikor már nem látom őket, akkor elindul a mosoly. ÉRZEM :)
Azóta minden nap és mindenhol rajtam van a KITÜZŐ :) Aztán eljött a mai reggel. Busszal jöttem be Szfvárra, mert a párom szabit vett ki, és mikor elindultam álmoska voltam. A kabátomon a kitüző. Én ezt most leveszem, mert nem tudok még mosolyogni, nem vállalom a felelősséget hogy hordom és mégsem mosolygok. Zsebre tettem.
Pár lépés után hiányzott. Hiszen ez egy energia. Nagyon jó érzés hogy hordom, hiszen akkor figyelnek és felfigyelnek rám. Hisz ezt én igy akarom. Akár reggel van, akár délben, akár este, bármikor. Hát akkor vállalom, és kell nekem. Összefonodott vele az életem :)

Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb BOLDOGSÁG a világon :)
Boldog-békés-gazdag Magyarországot :)
Mosolyogj Magyarország :)Ercsikém :)

Látod müködik :)
Köszönöm, hogy hordod :)
Ölellek szeretettel :)

Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb BOLDOGSÁG a világon :)
Boldog-békés-gazdag Magyarországot :)
Mosolyogj Magyarország :)Örökös Boldogságom!!!

Képzeld!! Több embernek nagyon tetszett a drága kitűződ:-))
és személyesen is megmondta.
Volt aki csak magában mosolygott,volt aki nyíltan énrám:-)
Ez tök jóóóó!!!
Köszönöm Neked!!
Puszi:ErcsikeDrága Olimpia :)

Köszönöm a megerősítést :)
Szeretettel ölellek :)

Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb BOLDOGSÁG a világon :)
Boldog-békés-gazdag Magyarországot :)
Mosolyogj Magyarország :)MOSOLY!!!!!

Kedves Örökös Boldogság!

A mosoly, mosolyt varázsol, az öröm, örömet kovácsol.
Ölellek sok szeretettel:
olimpiaMOSOLY!!

Kedves Örökös Böldogság!!!!

A mosoly mosolyt varázsol, az öröm örömet kovácsol.

Szeretettel ölel: olimpiaMosolyogj Magyarország :)

Drága Secret Adminom :) Drága Apánk :) :) :) :) :)
Köszönöm a támogatásodat :)
Rád bizom a döntést, nekem mindkettő nagyon jó :)
Illetve mégis döntök :)
A Békekaraván alá szeretném :)
A neve: Mosolyogj Magyarország :)

Szeretettel ölellek :)

Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb BOLDOGSÁG a világon :)
Boldog-békés-gazdag Magyarországot :)
Mosolyogj Magyarország :)Mosolyprojekt!

Szuper! Nekem már pénteken is nagyon tetszett a kitűző, amit csináltál, és az ötlet kiváló! Csinálhatunk egy külön részt az oldalon a Mosolyprojektnek, ha megmondod mi legyen a neve (Mosolyogj Magyarország! - ez jó lesz?) Akkor a békekaraván mellé felteszem, ahogy Álomkereső javasolta :) De az is lehet hogy érdemes lenne külön fórumot nyitni neki, úfy mint a Secret köröknek. Ehhez mit szólsz?Drága Mártika,

Nagyon rég olvastam ezeket a gyönyörű gondolatokat a mosolyról!
Köszönöm Neked! :)

Szeretettel:
ÁlomkeresőDrága Mártika60 :)

Köszönöm hogy megértettél :)
Köszönöm ezt a gyönyörű idézetet, mely a lelkembe hatol :)
Várom a személyes megismerést :)
Szeretettel ölellek: Örökös Boldogság

Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb BOLDOGSÁG a világon :)
Boldog-békés-gazdag Magyarországot :)
Mosolyogj Magyarország :)Mosoly!

„Minden kivételes ajándék a mosoly, hiszen:
nem kerül semmibe, de szívmelengető.
Csak egy pillanatig él, de az emléke megmarad.
Örömet szerez, és táplálja a jóindulatot.
Kiváló ellenméreg irigység és rosszindulat ellen.
Biztatást a csüggedőnek, erőt önt belé.
Nem lehet megvenni, kölcsönkérni, ellopni,
nem jelent földi javakat senkinek mindaddig,
amíg önként és jó szívvel meg nem ajándékoznak vele.
Ha valaki túl fáradt ahhoz, hogy rád mosolyogjon,
nézz rá derűsen, mert senkinek sincs nagyobb
szüksége a mosolyra, mint neki......
aki már nem tud mosolyogni!”Drága Ercsikém :)

Köszönlek Téged is :)

Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb BOLDOGSÁG a világon :)
Boldog-békés-gazdag Magyarországot :)
Mosolyogj Magyarország :)Drága Beám!!!

A kitűzőt azóta sem vettem le,csodás mosolyokat kapok,
rám is számíthatsz:-))))
KÖszönöm Neked:ErcsikeDrága Álomkeresőm :)

Köszönlek :)

Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb BOLDOGSÁG a világon :)
Boldog-békés-gazdag Magyarországot :)
Mosolyogj Magyarország :)Drága Örökös Boldogságom! :)

A vágyad, a terved csodálatos! Mint ahogy Te magad is csodálatos vagy! :)
Az én támogatásomra biztosan számíthatsz! :)
Drága Admin Barátunk jóvoltából, a Békekaravánhoz hasonlóan, ennek a küldetésnek is lehetne akár egy önálló menüpontja. :)

Szerető öleléssel:
Álomkereső