Én ezt már nem értem...

Rég jártam itt. Sokminden történt velem az elmúlt időszakban. Nem is tudom hol kezdjem.
De igazából nem is nagyon számít. Csak az számít, ami most van.
És most az van, hogy szomorú, ideges, kiábrándult vagyok (a világból-vagy csak ebből az országbl? vagy csak a magyarokból? vagy csak a környezetemből? nem tudom eldönteni, de talán nem is akarom), és hiányzik a Szerelmem, de nagyon-nagyon hiányzik!!!!!

Úgy érzem minden és mindenki összefogott azért hogy még tovább kelljen vánom rá, míg hazaér, és még akkor sem lehessünk együtt úgy ahogy elterveztük, ahogy szerettük volna... Miért pont most, egy héttel előtte kell sztrájkolni, miért pont akkor kell megtartani azt a vizsgát, és miért pont ezt nem lehet előbbrehozni, és miért pont csak nnekem nem lehet? Ha más kéri, miért lehet? Miért nem ébredhetek együtt első nap a szerelmemmel, miért nem bújhatok hozzá még és utána miért nem aludhatunk vissza, miért nem ébredezhetünk hosszan, kellemesen, ahogy ilyenkor szoktunk, miért kell rohannunk??? Csak emiatt a vizsga miatt. Ezt nem hiszem el!!!!!Pedig olyan pozitívan álltam hozzá, annyira biztosan éreztem, hogy le tudok a héten vizsgázni, és akkor majd nem kell!!!De nem!!!Nem lehet!!! De miért????? Nem értem. Igazságtalan. Ezt miért így vonzottam be? Akkor miért éreztem végig olyan boldognak, hálásnak magam végig, miért nem sikerült??????Miért nem jöhetett 1 nappal hamarabb a Szerelmem és miért kell 4 vagy 5 nappal hamarabb visszamennie ???? MIÉRT???????? Vele akarok lenni!!!!Azt akarom, hogy repüljön el a hátralevő dő, diplomázzak le és már ott éljünk, együtt és boldogan!!!!És ne azt várjam minden este, hogy mikor hív, hanem, hogy mikor ér haza, hogy mit főzzek neki, hogyan járjak a kedvében, hogyan szeressem minél jobban és jobban!!!!!! Ezt szeretném! De olyan távolinak érzem még a jövő nyarat. Miért nem repül az idő? Vagy -ha nem az idő halad- akkor miért nem haladok én gyorsabban keresztül az időn?

Mi van velem mostanában? Sokminden nem úgy jön össze ahogy szeretném. De egészen eddig nem keseredtem el, pozitív és jókedvű maradtam, de akkor sem jön össze amit szeretnék..... Akkor most mi van? Nem értem....esküszöm, hogy nem értem...

HozzászólásokKöszönöm!

Nagyon sokat segítettetek!!!!
Jó, hogy itt mindig van egy-két ember aki ráébreszt, mit tegyek!:)
Mégegyszer köszönöm ezt nektek!A kulcs az elfogadás... ha

A kulcs az elfogadás... ha folyton azt kérdezed miért ez? miért az? akkor mindig a MÚLT-ban élsz, hiszen arra keresel választ, ami már megtörtént... ha a jövőről álmodsz és közben a JELEN-ben élsz, akkor csodák várnak rád. Élvezd az élet kihívásait, és minden perc boldogsággal fog eltölteni!

A világ gyönyörű, észrevesszük benne a szépet.

Szeretettel, Admin...

Kedves Heidi,

Lehet,h nem ugy jonnek ossze a dolgok,ahogy elkepzelted/elkepzeletetek!
De ne legy elkeseredve,keresd ebben is a jot! Lasd a jo dolgokat!

Menj el a baratnoiddel kavezni,moziba,elvezd az eletet. Ha elkoltozol (es itt feltetelezem,h egy masik orszagrol van szo)
akkor mar az otthoniak tarsasagat nem fogod tudni elvezni.. En mar csak tudom,mirol beszelek!
H hianyzonak!!!
Te legalabb mar megtalaltad a tarsad! Egyutt terveztek! Hiv,akar,szeret!
Gondold el,mi lenne,ha mar nem akarna... NEEEEE
Ebbe ne gondolj bele! A jora gondolj,az egyutt toltott edes percekre... Kulonben meg tobb rosszat vonzol be
es meg jobban nem fognak majd a dolgok mukodni..Ezt meg ugye nem akarod..
Tudod,most teremted eppen a jovod :) Mosolyogj hat! Oleld at a
macid,vagy a parnad es szoritsd erosen es gondold ot oda! Kuldd neki a szeretet enegiait.

Orulj,legy boldog! Hiszen csak varnod kell!
Shila :)

"Kevesebbet gondolkozz,tobbet erezz!"