Képzelet

képzeletKépzeld el egy dobogón, lépkedsz felfele. Felértél a tetejére, ami egyben a hegytető is.
Nézz körül, lásd a tájat, látod, mint favágók teszik a dolgukat. Nézz tovább, lásd, ahogy felér valaki amott a hegyre, éld át a sikerét. Nézz tovább, lásd a tájat, érezd az élet szépségét. Lépj tovább, fent vagy a hegy felett az égben.
Vetítsd a tudatodat, lent egy fába, éld át a fának évszázados életét, érezd erejét, érezd a levelek selymesen simogató érzését.
Hopp, tudatodat egy arra szálló pillangóba vetítsd, érezd, amint szállsz, érezd, amint a pillangó leszáll egy virágra, érezd a virágport, mint a pillangó étkezik belőle. Hopp tudatodat vetítsd a folyóba, érezd a folyót, érezd a folyóban nyüzsgő életáramlását. Hopp vetítsd a tudatodat a létezésbe, érezd, mint egy vagy a mindenséggel érezd úgy magad, ahogy sosem, mert nem voltál ily közegben. Lépj, egyet vissza a hegytetőn vagy lépj még egyet a dobogón vagy újra. S most mond, az hogy a szeretetnek nincs tartalma.
Idő zavaró tényező elrettent a dolgoktól valószínűsíthetően nem mersz dolgokba bele vágni ő miatta ki nem tényező a fejlődésedben és utazásaid során.
Gondolatolvasás képességének a kialakulásában segít ezek a módszerek a belsőlátásokat nagyban, segíti, ha az elméddel sokat gyakorolsz szinte mindennap. Extrém módon teszed nagyobb a siker. Képzeld el a kockát és benne egy kisebbet a két kocka között nincs csak pár centi, úgy kell elméddel bármely kockát forgatni külsőt, belsőt mindegy vagy egyszerre mind kettőt hogy lásd forgás közben. (azért kell csak pár centi, hogy nem foroghat a kocka a másikban, mert elakadna de, neked elméd segítségével meg tudod oldani képzeletben) jó kísérletezést. Itt leírtakat nem kötelező így tenni te vagy a mester és a tanítvány is tegyél hasonlókat, éld át és újabbakat és tovább. Fantáziádat, képzeletedet kell elme tudatosan használnod nálam ez a sikerem kulcsa fokozatosan, adod a nehezebb és nehezebb feladatokat úgyis magadnak.
Horizontális dimenziós sík- gyakorlat képzeld el, hogy egy utcában, van egy autó a fejedet alaphelyzetből, ahogy állsz így képzeld el. Fordítsd bármely irányba a fejed akkor az autót más milyen helyzetben, fogod találni, mint az alap helyzetvolt. Ha ezt begyakorlod úgy körbe, tudod járni az autót, hogy a fejed elmozdítása nélkül az autó körbe fog fordulni. Nem kell az utca csak ez segítségedre, van a kezdetekben. Vertikális dimenzió gyakorlat itt gurulnod kell előre, és úgy kell elképzelned az autót és más milyen képen, fogod látni az autót. Vannak képességeim, amiről nincs irodalom, mert évek óta nem olvasok semmit (ilyen a minden anyagnak bele értve a gondolatnak érzem az izét a nyelvemen (ezt a képességet egy könyvben olvastam most már régen az életem része)). Aki hazudik magának, teszi.
Az utcát is elhagyhatod a legszebb ebben egy vázát úgy körbe, tudsz járni, hogy a fejedet sem mozdítod el nagyon jó érzés, amikor átéltem már mentem tovább újabb feladatokat megoldani. Kérdésed van, tedd fel bátran, ha tudok, válaszolok rá.