Részlet Story Waters, 2008. októberi, budapesti közvetítéséből

Lee és StorySziasztok! Akik ott voltak, azoknak biztosan szép emlék lesz visszaidézni néhány gondolatot, akik nem látták, azoknak pedig talán lesz benne új élmény... Egy kis emlékeztető az októberi channelingről, nemsokára lesz még további két részlet is. Lee és Story pedig annyira jól érezték magukat itt, hogy nemsokára újra meglátogatnak minket! További információkat a címlap jobb oldalán a naptár feletti képre kattintva találtok.

"Üdvözöllek téged csodálatos lény, aki idejöttél a hétvégén, hogy messzebbre juss a saját szuverenitásodban, a megértésében, az érzéseidben, saját magad megértésében, a saját lénységed megértésében, magadban. Mert csak egy olyan dolog van, ami miatt ideérkeztél erre a Földre, egy dolgot kell igazán felfedezned, ez pedig saját magad.
Sok régi energia van jelen a megvilágosodásról, sok gondolat létezik, ezekből nagyon sok különböző vallásokból táplálkozik. Ezek azt mondják, hogy bűnöztetek, hogy vétkesek vagytok, és ezen a bolygón bizonyítanotok kell. Bizonyítanotok kell, hogy jók vagytok, hogy valami jobb helyre juthassatok. Hogy el kell viselnetek ezt a helyet itt, ahhoz, hogy valami jobb helyre juthassatok. Hogyha jó életet éltek, akkor elnyeritek méltó jutalmatokat. Ezek régi, az ellenőrzésről, a kontrollról szóló állítások, olyan állítások, melyek szerint a jövőben van minden öröm. Pedig az öröm Te vagy, méghozzá a mostban. A most az egyetlen hely és idő, amikor megélheted az örömöt, nem a múltban van az öröm, nem a jövőben van, csak most tudod megélni.

(…)

Nem azért jöttél ide, hogy valamit megtanulj, hogy valamiben jobb legyél. Ez a hely, ahová most megszülettél, sokunk számára úgy tűnhet, hogy ez a legérdekesebb realitásrendszer az összes létező közül. Itt van potenciál arra, hogy megjelenjen az emóció, az érzés, a szeretet, a bőség, az öröm. Ezt sokkal élesebben meg tudjuk tapasztalni, mint bárhol másutt. Mindannyian vezetők vagytok, vezető vagy. Úttörő vagy. Ez nem egy lecke, ez nem egy teszt, nem azért jöttél ide, hogy valamit megtanulj, valami olyat tőlünk, amit mi már tudunk, vagy amit bárki már tudna. Amit felfedezel, amit megtanulsz, ez valami újdonság, így válik ez számodra, ahogy előregördülsz a tudatosságban, Isten szélsőértékévé.
Úgyhogy kezdjük el azzal, hogy a gondolatokat elengedjük. Engedjük el azt a gondolatot, hogy bűnöztünk, hogy hibásak vagyunk, hogy vétkeztünk, hogy valami hiba van velünk, hogy bármikor bármi rosszat is tettünk, mert nem. Nem tettél ilyet. Az illúzió, a rossz és a jó illúziója. Ezeket el kell engedned. Ahogy belépsz a most, a jelen folyamába, csak akkor tudsz ebbe a folyamba belelépni, ha elengeded ezeket a korlátokat, ezeket a sorompókat, azt az elképzelést, hogy valamikor is hibáztál, hogy vétkeztél, hogy bűnös vagy. Engedd el a korlátaidat, légy magad!

HozzászólásokJÉZUS SZÜLETÉSÉNEK ÜNNEPÉN

Megváltóként várták, s akképpen is emlékszünk Rá... a bűnök megváltójaként!

Szép emlékeztető ezen az Ünnepen, hogy szabaduljunk bűnösségünk tudatától!!!

Az pedig valódi megszabadulás...

KÖSZÖNÖM ADMIN!!!

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK NEKED ÉS EGÉSZ CSALÁDODNAK!!! ÁLDOTT LEGYEN MINDENKI AZ UNIVERZUMBAN S ÉLJEN SOKÁIG EZ AZ OLDAL, ÉLTESSÜK MINDANNYIAN!!!

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorba