Újra itt...

Először is köszönöm a méltató sorokat az előző bejegyzéseimhez, valamint a megkereséseket, hogy írjak újabb "gondolatokat" ezen a csodálatos oldalon!
Hosszú idő telt el a legutóbbi bejegyzésem óta. Azóta - ahogy annak lennie kell - nagyon sok minden változott, kívül-belül. De leginkább belül! És ennek örülök a legjobban! Belül változni annyit jelent, hogy bár a dolgok és tények ugyanazok maradnak körülötted, te mégis egyre inkább másként éled meg és másképp nézel rájuk. Lehet, hogy egy pillanatnyi rossz és bosszúság, ami régen még elrontotta a napodat, most már csak egy piciny akadály, amit átlépve vagy kikerülve segít ahhoz, hogy haladj a céljaid és álmaid felé. (Ehhez egy apró jegyzet: az ismeretségi körömben sokan kérdezik tőlem, hogy tudok nyugodt és laza maradni akkor, amikor valami gubanc jön be az életembe?! Erre én általában csak egy kérdéssel felelek: szerinted, amikor a patak görgedezik le a hegyről és odaér egy nagyobb sziklához, akkor megáll gondolkodni percekre-órákra, vagy megkeresi a neki legmegfelelőbb utat és megy tovább?! Erre általában mindig egy mosoly a válasz..:) )
folyt.köv...

HozzászólásokHa jó itt..

.. jó lesz személyesen is ;)
Sokunk jár ide töltődni, de többször találkozunk ám 3D-ben is.. :) Képzeld el mindezeket az energiákat élőben :)

Ragyogást kívánok:
Dia
..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..Secret Admin-nak

...nagyon köszönöm a soraidat! Itt mindig feltöltődik az ember pozitív energiákkal, hiszen olyan mintha egy hatalmas családba csöppenénk, ahol mindenki szereti feltétel nélkül a másikat!
Köszönöm, hogy itt lehetek!

Evol.................

csenge333kedves Evol, örülök hogy

kedves Evol, örülök hogy újra itt vagy velünk! :-) nagyon jók voltak az eddigi írásaid, én is várom a következőt. A.Igen!!! Megkeresi a neki legmegfelelőbb utat és megy tovább!!

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!

lollipopErcsinek...

Igyekszem, hiszen az a legfőbb dolgom hogy adjak! Adjak magamból, a tudásomból, a tapasztalatomból és persze a szeretetemből...!

EvolKedves Evol:-))

Örülök a változásodnak,s hogy újra itt vagy velünk:-)))
Köszönöm,ez utóbbi írásodat is:-))
Szeretettel: ErcsikeAnettnek...

Tudod Anett, sosem az a fontos, hogy mi történik, hiszen a jó vagy rossz mind viszonylagos. A fontos az, hogy miként éljük meg ezeket a dolgokat, illetve, hogy mire ösztönöznek minket...:)
A folytatás nem vár sokat magára, ígérem!

EvolKedves Evol!

Teljesen igazad van!Bármi történik velünk,az élet az megy tovább.Ezért az életet élni kell!
Alig várom a folytatást!

Millió ölelés!

Tedd meg az első lépést hittel.
Nem kell látnod a lépcsősort.
Csak tedd meg az első lépést
anett