Újabb részlet Story Waters októberi, budapesti közvetítéséből

story waters lee harrisNagyon sokszor azt tanítják az embereknek, hogy zárják le a szívüket, és csak az elmével gondolkodjanak, de ez át kell, hogy alakuljon. A realitás, a vitalitás, az érzések valósága, igazsága egyre inkább láthatóvá válik. Amikor legelőször a szíved felé fordulsz, amikor legelőször nyitod meg még jobban - mindegy, hogy mikor - ledobod magadról a korlátokat, magad mögött hagyod az akadályokat, a sorompókat. Ezért van az, hogy sokszor a szíved megnyitása a szíved összetörésének az érzetét keltheti, fájdalmat, szomorúságot érezhetsz. De ahogy megérted ezt a folyamatot, ahogy egyre többet érzel, egyre többet tapasztalod azt, hogy ez milyen gyönyörűséges érzés, akkor már nem valami rossznak fogod ezt majd megélni. Tudod, hogy pontosan ez az, amit keresel. A létedet, a lényedet akarod jobban megnyitni, és saját magad akarsz lenni egyre inkább. Ezen a hétvégén meg fogod tapasztalni azokat az érzéseket, ami lehet szomorúság, öröm, fájdalom akár, vagy düh. Ebben a folyamatban elengedjük a korlátainkat és megnyílunk.

Az egyik legfontosabb üzenetünk számodra, hogy engedd el az eddigi elképzeléseidet, azokat a gondolatokat, hogy bűnös vagy, hogy vétkeztél. Érezd át, hogy mennyire gyönyörűséges, szabad és isteni lény vagy. Értsd meg, hogy amit megvilágosodásnak, felébredésnek, vagy ráébredésnek hívnak - bármilyen szó is az, amit ráakasztunk - szeretnénk, hogyha meghallanád, megéreznéd, hogy te már most az vagy, már most itt vagy. Megérkeztél, létezel, a tudatosság többféle szintjén, messze a megtestesült lényedtől, messze a forrástól. Fölötted a spirituális, az asztrális területeken, ahol a lelked lakik, most is ott vagy. A lelked folyamatosan ott létezik, ott marad, mindegy, hogy konkrétan hol vagy, ott vagy. Már ott vagy, tudatosan, ébren, és élvezed, ahogy szereted magad.

Elmondom még egyszer: a lelked, a szíved él, érez, megél, tapasztal. Ezen a realitáson kívül is, ezen a dualitáson, a fizikai léten, ezen a lineáris idősíkon túl is. Már megtörtént. A lelkednek nem kell már semmit csinálnia. Az a folyamat, ami előtted kialakul, az az, hogy kapcsolatot hozol létre a saját lelkeddel, előre hozod azt, ami már van, ami már vagy, amivé már váltál. Emlékszel arra, hogy mi vagy, emlékszel arra, amit elfelejtettél, amikor ebbe a fizikai létbe megérkeztél.

Ezen a hétvégén lehetőséged lesz arra, hogy egyre jobban össze tudj kapcsolódni a lelkeddel, hogy egyre jobban megérzed a lelkedet. Az az energia, ami itt áramlik, ebből a bolygóból fakad, ezért azok, akiknek nyitott a szívük, azok nagyon jól érezhetik a csatornát, a közvetítést. Ez nemcsak az az energia, amit mi hozunk, hanem az öröm érzése, az otthonlét érzése, ami nem csak belőlünk fakad, hanem belőled, a te lelkedből.
(… … …)
A megvilágosodásról sokan gondoljuk, hogy valami újat, valami áradóbbat tapasztalunk meg, hogy valami új ismeretre teszünk szert, hogy ez valami olyan, amit te kapsz meg, olyan, mint egy megoldásra váró rejtély. De nem az. Semmit nem kell már tudnod. Sehova nem kell már menned. Csak te vagy. Azt mondhatod, hogy én ezt nem érzem, mert fájdalmat érzek. Azt érzem, hogy valahogy elkülönülök, nem vagyok része ennek a folyamatnak. Ez a sebed. Mindenki sebekkel érkezik ebbe a rendszerbe. Az ősöktől, a családtól, más életektől kapott sebekkel érkezünk. Nem biztos, hogy az új életekben a sebeket kell gyógytanunk. A korábbi realitásoknak a manifesztációja lehet minden ilyen seb, egy tükör, a te tükröd. Isten vagy. Isten vagy, aki belenéz a tükörbe.
És te magad, az energiáid, a korlátaid, a barikádjaid, a benned lévő görcsök, a benned lévő fájdalmak önvédelemként lezárják a lényednek egy részét. Ez az előtted lévő valóságban van kódolva. Így elkezded látni persze majd, hogy milyen csodálatos valóságot hozol létre. Mert mindegy, hogy magadon kívülre nézel, vagy magadba nézel, csak saját magadat nézed. Ahogy a szíved megnyílik, látni fogod, hogy egyre inkább saját magadba mélyedsz, egyre mélyebbre kerülsz önmagadban.

Akik inkább az értelemben mozognak azok látni fogják, hogy lesznek utalások, hogy hova kell menned gyógyulni, önmagadon kívül valahova. És ahogy előre jutsz, mind a kettőt használni fogod, az intuícióidat, a megérzéseidet, ahogy az új életedben megközelíted, a bolygó, az emberiség nagy folyamát.
Megkapod az útmutatást. Talán nagyon nehéz lesz látnod minden részét ennek az üzenetnek. Van úgy, hogy valami kimarad, hogy nem látsz mindent. Egyre nagyobbat kapsz, olyan lesz, mintha kalapáccsal ütnének fejbe. Itt nem az Univerzum kommunikál veled, ez te vagy. A lelked ébren van, él. Veled próbál kommunikálni. Itt, a hétvége során, ahogy megnyitjuk az általunk létrehozott univerzumot, amit kaptok, az nem rajtunk keresztül érkezik, hanem a mindannyiunk által létrehozott és megnyitott téren keresztül. Ezen a kapun keresztül fog hozzátok szólni a lelketek. Sokszor a mi szavainkat, a mi mondatainkat fogjátok hallani, de ezt egyénileg fogod érteni, értelmezni. Megérted, hogy a lelked mit mond neked. A lelked te vagy. Amikor először megérzed, lehet, hogy mást fogsz érezni, érzékelni. Saját magad visszatükröződését fogod látni, saját magad isteni visszatükröződését. Érezd, érezd a lelkedet. Érzed, hogy megvan a realitásnak, a létnek ez a szintje, ami csak egy karnyújtásnyira van tőled, attól, hogy a lelked igazzá és teljessé váljon, hogy megkezdődhessék az egységnek az ünnepe, az öröme. Meg kell értened, hogy mind emberi angyalok vagyunk, hogy a szárnyaid kinőttek, verdesnek. Ezen a szinten repülsz, szárnyalsz, élsz, örülsz, ünnepelsz. Minden rendben van. Ahogy mondjuk, csak a sorompók, a sebek, a hitünk korlátai tartanak vissza minket. Ezeket megörököltük, magunkra vesszük, ezek olyanok, mint a sziklák, kövek, a lelkünkben lévő kavicsok, amiket ki kell szórnunk. Akkor érezni fogod azt, hogy mi vagy igazán. Remélem, hogy ahogy most mondom, már érezni fogod, azt az érzést, hogy már most repülsz, már most ott vagy, ahova menni akarsz. Amit most megtapasztalsz, az nem más, mint hogy kilépsz a társadalmi gondolkodásból, a társadalmi programokból, a régi energiarendszerekből, a hatalom, a vallás rendszereiből, az ellenőrzés, a kontroll rendszereiből, ami elnyom, alattvalót csinál belőled. Ezt mind magad mögött kell hagynod. Nincs semmi olyan, amit meg kell nyerni vagy fel kell tárni, csak emlékezni kell arra, amit már korábban tudtál. Fel kell ébredned erre az valóságra, erre az új rádöbbenésre.

HozzászólásokMennyire felszabadító

Mennyire felszabadító volt...
Sajnálom, hogy nem teremtettem meg magamnak, hogy részt vehessek ezen a csodán.
Márciusban nagyon rákoncentrálok...

Életem...Köszönöm = )

Köszönöm = )Köszönöm!:)

MelittaJó nektek!Néha azon

Jó nektek!Néha azon tűnődöm,hogy mi a fenét keresek még itt!?Olvasom az írásokat,de egy kukkot sem értek bármennyire is szeretném.Mi van??Admin- Imi....

Köszönöm, hogy olvashattalak....ÁgicaIGEN!

Köszönöm....
És köszönöm a csodás képet is, azt a tündéri tiszta szívet, amit a baba kezecskéje megformáz.
Huuuh de gyönyörű!!!!!

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Drága IMI! ÉN is nagyon köszönöm!

Elvarázsolódtam és így is szeretnék maradni.....

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryKöszönöm ADMIN!!!

Most csak itt ülök a gép előtt és ...

NAGY ÖRÖM VAGYOK!!!

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorba