Az első mért adatom :D

A TITOK megismerésétől számítva kb két-három óra telhetett el, addig amíg összeállít a fejemben az a lista amit vizualizálni szerettem volna. Kicsit később nekiláttam hosszan és részletesen elképzelni ezt a listát amint valósággá válik.
.
Az egyik ilyen dolog egy szem elől tévesztett barát/kolléga volt, akivel szerettem volna ismét felvenni a kapcsolatot, hogy a lista másik pontján ismét kollégák lehessünk egy olyan munkahelyen amit mindketten (illetve hárman) megérdemeltünk volna már évek óta.
.
Kevesebb mint 48 óra kellett hozzá és befutott egy email a nevezett baráttól :D
.
Részemről bizonyítva látom a törvény működését, és csak rajtam múlik, hogy a többi pontot a listámon valósággá "kreáljam" :)
.

HozzászólásokÉn most pont ilyen érzésekkel

csenge333
vagyok eltelve végre:öröm, lelkesedés, izgatott várakozás.../Nem félelem, nem görcs, nem bűntudat.../igen, az izgatottság és

igen, az izgatottság és öröm biztosan jó érzések a teremtés akkor hatékony, ha jó érzésekkel párosul: élvezed amikor arra gondolsz hogy meg fogod teremteni. nincs benne semmi kétely, semmi bizonytalanság... csak öröm, lelkesedés és izgatott várakozás :-)Hello...! Igen, pontosan

Hello...!
Igen, pontosan erre voltam kíváncsi... Izgatottság, öröm, büszkeség... Értem már...! :P:D
Köszönöm & minden jót! :DKedves Amnesia!

Nem biztos, hogy jól értettem a kérdésed, de a "tervem a baráttal" aki(k) különben hölgy(ek) az hogy ha bedolgoztam magam egy új, jó munkahelyen, szeretném, ha csatlakoznának hozzám az új helyen.
Sokszorosan kiérdemelték mind barátként, mind kollégaként, hogy megbecsült helyük legyen :)
.
Hogy mit éreztem?
Nem tudnám pontosan körülírni, de valami olyasmi érzés volt mint mikor egy sok munkával előkészített terved végre mozgásba lendül, furcsa keveréke az izgatottságnak, örömnek és a büszkeségnek.
.
Remélem megválaszoltam a kérdésed :)
.
*---------------------------------------------------------------------------*
Ha friss nézőpontra van szükséged, Kérdezz Egy Magyart! ;)
*---------------------------------------------------------------------------*Hello Scott...! Akkor Te

Hello Scott...!
Akkor Te minden bizonnyal nagyszerű teremtő vagy...! :P:D Gratulálok! Érdekelne, hogy mit éreztél, miután tudatosult benned, hogy mit is szeretnél valójában a "szem előtt tévesztett" baráttal kapcsolatban...?!
Minden jót!
Amnesia