Mit csinálok rosszul?

Biztos van valakinek valami jó ötlete. Több mint egy éve ismerem és használom a Vonzás Törvényét inkább több, mint kevesebb sikerrel. És most is használom, mert teremtek, de most a rosszat. Az eddigi anyagi helyzetünk- hogyis mondjam nem volt valami fényes, de mindig minden megoldódott. Hiszem, tudom, hogy a nehézségeket a vonzással oldottam, oldottuk meg. Csakhogy most beütött a krahh. Nem annyi volt a fizetésem, amennyit vártam és a páromnál is leállt a pénzáramlás. Sebaj gondoltam, van egy hitelkártyánk, amit már szinte teljesen kifizettünk, átvészeljük vele az ünnepeket. De!!! egyre többet kellett használni a kártyát és amit már rég nem tapasztaltam el kezdtem rettegni, minden kártyahasználat után lelkiismeretfurdalás és bűntudat !!! Miért kellet már megint használni, miért kellett ennyit fizetni??? Hogy fogjuk ezt visszatenni stb, stb... Higgyétek el, tudom, hogy a lehető legrosszabb úton járok, de most egyszerűen nem tudok kilépni ebből a mókuskerékből, leragadtam. Annyi mindenkinek segítettetek, most én kérek egy tippet, egy mondatot, Kérlek, segítsetek.

Címkék:

Hozzászólásoksemmit sem csinálsz

semmit sem csinálsz rosszul. amikor rossz érzésed van, akkor az a JELZÉS, hogy amit teszel, az nem jó úgy. figyelj oda erre, és ne használd a hitelkártyát. neked legalább megvannak a jelzések, más meg csak költekezik és észre sem veszi hogy milyen rossz, ha adósságba veri magát. annyit költs el, amennyid van (addig nyújtózkodj... :-) ez egy bölcs mondás. ha többet szeretnél, ne csapd be magad azzal hogy megteremtetted, amikor hitelből vásárolsz, akkor nem teremtesz semmi mást, csak adósságot, amit majd vissza kell fizetni. a hitel nem a tied. az adósság viszont igen..... de az a jó, hogy jól működik az érzelmi vezérlőrendszered és figyelmeztet! hallgass rá! :-)

ha nem költekezel a hitelkártyával, akkor lesz időd másra figyelni, pl. hogy hogyan vonzol be újabb BEVÉTELEKET!Nos nem szeretnék pozitív ráolvasást írni....

Viszont, amit megtehetsz, hogy írtok egy jó kis pénzügyi tervet otthon, hogy mire költötök, mi a legfontosabb, a szükséges minden hónapban, és ehhez a tervhez tartjátok magatokat.
Ha meggondolatlanul használod a kártyád, akkor előbb utóbb tényleg rossz érzésed lesz.
A készpénz használata jobb lenne, mert úgy a saját szemeddel látod, hogy mennyit adsz ki a kezedből.
Láttam egy pár amerikai takarékosságra buzdító szellemes oktató filmet, azokból meritettem ide pár ötletet.
Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!

lollipopKöszi

Sokat segítettél!!!!Gál Jani.. :D Használd az

Gál Jani.. :D
Használd az evilági javakat és éld az örökkévalókat..
Az evilági javak a tulajdonlások.. az örökkévalók a tulajdonságok..
Ha megkívánsz egy tulajdonságot viselkedj úgy és máris a tiéd..
Ha meg van a tulajdonság, meg jelenik a tulajdonlás is ..