¤ "Gyermekké változunk" ¤

Amikor megállitjuk gondolataink áradását és elengedjük magunkat - eloszlanak a felhök. "Gyermekké változunk", s ujra érezzük a bensönkböl árado, sugárzo örömöt. Amig ez a "napsütés" tart, addig teljesek lehetünk - részeivé válunk valaminek, ami messze tulnö rajtunk.
A kész szobor, a müalkotás már ott rejtözik bennünk. Életünk megmunkálása, a benne rejlö páratlan szépségek kibontakoztatása csak akkor lehetséges, ha következetesen lefaragjuk megátalkodott rossz szokásainkat, amelyek megfosztanak Bennünket a jelen átélésének gyermeki képességétöl.
Amikor annyira elfoglaltak vagyunk,hogy már "azt sem tudjuk hol áll a fejünk", vegyünk egy nagy levegöt és szabaduljunk meg a fejünkben kavargo gondoktol. Engedjük el magunkat és vegyük észre,hogy egy önmagunknál nagyobb egésszel állunk kapcsolatban. Ez a feladat korántsem könnyü, ám némi gyakorlással hamar bele lehet jönni. Ne feledjük: itt és most élvezhetjük az életet! A lehetöségek egész tárháza vesz körül Minket.

HozzászólásokYenderboi !!!

Nem tudok, söt nem is nem akarok válaszolni az irásaidra ! Mindig olyanokat irsz, hogy pl. most is , hogy azt se tudom , hol áll a fejem, épp most jöttem meg a munkából . Erre vettem egy nagy levegöt, elengedtem magam és képzeld Élvezem az Életet. Azt sem bánom , ha a magad vicces módján válaszolsz , akkor is imádom az irásaidat, válaszaid meg megmosolyogtatnak !!! Szeretettel ölel. Ágica