Örülök és boldog vagyok :)

Megnéztem a filmet még májusban - nem is egyszer. Nagyon tetszett.
A "Mi a csudát tudunk a világról" c. film volt, amit eddig láttam, és a A Titok-hoz tudnám hasonlítani. Rendszerez, ösztönöz, tanít, elgondolkodtat, pezsdít, lendületet és bátorságot ad (és még ennél is jóval többet :)), még jó párszor megnézem, ebben biztos vagyok.
Nagyon örülök, hogy létrejött ez az oldal, és sok-sok emberhez eljuthat ez az egyszerű de nagyszerű tudás.
Mennyei Prófécia csoportokat vezetek és biztosan beépítem a film mondanivalóját a szeptemberben induló csoportom anyagába.
Nagyszerű dolog olyan emberekkel foglalkozni, akik vágyják ezt a fajta tudást, és TESZnek is érte. Öröm velük lenni és együtt "dolgozni" velük!
Szerencsére az életemben működik a dolog, boldog vagyok és jól vagyok, és egészséges is vagyok, de hát miért ne, ezt akarom!

HozzászólásokPécsieknek!!! ha vannak....

Én Pécsett élek, ha valakinek kell a film, jelezze:)))Szia csillair, sikerült

Szia csillair, sikerült megnézned a thesecret-et? Hogy tetszett :)? LA Mi a csudát tudunk a világról című film kapcsán...

Megdöbbenés volt számomra., Mivel én még nem láttam a The Secretet, ezért először azt hittem, hogy ez biztosan az lehet, csak nem jól írták rá a címet. Rendkívül érdekes megközelítés és azt gondolom, méltó Einstein relativitás elméletének üzenetéhez. azért nem semmi, hogy immár 70 éves maga az elmélet, és még csak most kezdeneke ennek megfelelő világképről filmet csinálni. Ha ez a Mi a csudát a világról ilyen jó, akkor milyen lehet a The Secret!