Braco Magyarországon

BracoEvelyn kérésére és minden bizonnyal számos érdeklődő tájékoztatására :)

Drágáim!!! Kaptam egy e-mailt, amiben ezt a szuper hírt küldték: B r a c o - a horvát származású, világszerte ismert és elismert szellemi segítő - 2009. január 11-én (vasárnap) ismét Budapestre érkezik.

2008. októberében itt jártakor különleges technikájával igyekezett a hozzá ellátogató több, mint 5 ezer honfitársunknak is közvetíteni abból az energiából, amely eddig már sok embernek segített a testi-lelki gyógyulásban.
Sokan eljöttek, de szeretnénk, ha még többen értesülnének a rendezvényről, ami lehet, hogy az egyetlen látogatása lesz 2009-ben Magyarországra.

B r a c o nem kér pénzt a hozzá érkezőktől, és nem hirdeti magát, a rendezvényeken csak költségeket fedező belépődíjat szednek.
B r a c o a médiának nem nyilatkozik, csendben és az emberek iránti szeretetből végzi tevékenységét.
B r a c o nem tagja semmilyen vallási felekezetnek, irányzatnak és a hozzá érkezőket is minden szempontból egyenlőnek tekinti.

Helyszín: Europa Congress Center, H-1021 Bp, Hárshegyi u. 5-7.
Időpont: 2009. január 11. 08.00-tól 17.30-ig
További részletek:

Akik a múltkor nem tudtak menni, vagy később bánták meg, hogy nem voltak, nos remélem időben kapták ezt a jó hírt!!!!!!!!!!!

Ölelésem Mindenkié :))))))))))

Evelyn :)

HozzászólásokNem lehet helyben jegyet venni , úgy tudom.

Kedves Gini !

Én úgy tudom. hogy nem lehet helyben jegyet venni. De az Admin is feltett egy telefonszámot, esetleg azon
lehet érdeklődni.Bocsi, hogy csak most válaszolok, de most láttam , hogy kérdeztél.
Januárban különjáratot is indítottak a Moszkva térről és ott lehetett jegyet venni, de kevés volt az érdeklődő a külön buszra és így most nem lesz ilyen lehetőség.

Szeretettel: LeilaOtt helyben, az Europe

Ott helyben, az Europe Congressben lehetett venni az elmúlt alkalommal is.
1 szál virágot visz mindenki, és eggyel távozik.
Most nem lehet helyben jegyet venni Leila?

Életem...
Az első millióm 2 hónap alatt ebből lett...Braco jön......néhány információ

Sziasztok!

Braco április 26.-án jön magyarországra.
Helyszín: Europe Congress Center
Budapest Hárshegyi u. 5-7. A Moszkva térről a 22-s vagy 22E vagy a 222 busszal lehet megközelíteni.
Különjárat most nem lesz, mivel a múltkor kevesen igényelték.
Braco reggel 8-17.30 -g fogadja folyamatosan az embereket. Néhány szál virágot szoktak vinni. / Ez a szokás /

A jegyeket az ALEIN computers 1077 Bp. Király u.69. ben lehet megvenni.
1000 Ft darabnja, a helyszinen adnak sorszámos jegyet.

Szeretettel : LeilaBraco

Április 15.-én 23.00-24.00-ig műsor Bracoról a PAX tv-n. Aki teheti nézze meg :)
Április 26-án pedig újra jön Budapestre, a helyszín és időpont hamarosan kikerül címlapra :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Köszi Melinda, ez a link már jó volt :)

Meghallgattam, és ezexerint nem tévedtem a női energiákkal kapcsolatban.:)

Én is ott voltam, és én nem érzékeltem női energiáknak... mi a különbség egy boldog, örömöt és "meleg levegőt" sugárzó férfi és női energia közt?:) Mind1, a lényeg h marha jó volt, és Önmagamtól tudom, hogy Gini is és Niburu is ott volt.:) Én nem néztem a szemébe, mert ahoz látni is kéne, de ez a szembenézés nálam nem is kellett ahoz h érezzem a teremben levő változásokat... igaz, ha a szemébe nézek biztos mégerősebb folyamatok mehettek volna végbe bennem, de így is elég erős volt.:) Gondoltam magamra, családra, Valira... és aztán meg elhagytam minden gondolatot és csak élveztem ami vót.:)Kedves Nibiru

Most néztem meg és nekem működött az oldal. Nem tudom, hogy Neked miért nem tölti be, de talán ez a link már jó lesz.

- - - - - - - - - -
Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás és a legcsodálatosabb élmény! :)Kedves Nibiru! Önmagam

Kedves Nibiru!

Önmagam Marcsi észrevett engem, aki a sorban álltam, összeverődtünk.
Aztán én megláttalak Téged, ahogy éppen a teremből sétáltál ki.
Kérdeztem tőle, hogy megismer-e, mert én csak képről ismerlek:-)
Azt mondta hasonlítasz, de nem te vagy. Aztán addig-addig nézett, mig felkerült rád a kendő is és elsétáltál végleg a lépcsőhöz:-)
Sajnálom, hogy nem mentem oda hozzád:-)
Én is azt éreztem egyébként amit Te. Női energiája volt. És, hogy nem tudom mit tud, de azt nagyon tudja. Annyira vékony, kislányos volt ráadásul, és olyan légies...
Nagyon fura benyomást hagyott bennem.
Megvettem a könyvét a dvd melléklettel. Ha gondolod kiírom neked.
Néhány fénykép is velem volt. Most figyelgetem a változásokat :-D
Április 26-án felmegyek újra.
Remélem még előtte találkozunk, de ott is ha jössz:-)

Életem...Melinda Kedves!

A beszélgetés nem érhető el sajnos, hibát jelez az oldal. Máshol nincs fönt?Még nem tudom, HG! :)

Még nem tudom, HG! :)Kedves Önmagam!

Hát akkor már ketten vagyunk. :)Kigyógyított a

Kigyógyított a nyavalyából a bácsi?:)

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni.""Megnézett" Braco

Vagy én néztem meg őt? :) Végül is mindegy. Tegnap ott voltam, és egyelőre csak annyit érzek, hogy tud valamit, de mi nem tudjuk, hogy mit. Olyan érzésem volt, mintha női energiákat árasztana magából. Amikor pedig lelépett az emelvényről és elsétált, volt a mozdulataiban is valami nem megszokott. Mintha szokatlan lenne számára az a test, amiben van. Ha történik velem valami, majd beszámolok.Hátha valamennyit segít ez

Hátha valamennyit segít ez a rádió beszélgetés:

- - - - - - - - - -
Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás és a legcsodálatosabb élmény! :)secret és a többi

Igen, hát ez a secret alapgondolat miatt van... már mint, ha valaki csak a secret tényanyaga felől közelít.... hiába nem teremthetünk egymás életébe, attol még mindenki mindenkire, és minden, mindenre hatással van, hiszen a secret film is úgy kezdődik, hogy minden és mindenki energiából van! Braco gondolom ezt a hatalmas szeretet és létezésből fakadó örömenergiát tudja fantasztikusan használni, közvetíteni, s ehez a bekapcsolódók hozzáadódnak... s igen, ilyenkor feszültségek, a gondolat és az "életem története" gondolatok papírkartonfalai elolvadnak. Nem voltam ott, de szeretnék menni! Sajnos bátyám nem tud jönni, mert szavazási bizottsági tag, és az egész napos történet. Van itt valaki, aki megy és akihez csatlakozzatnék? Inkább délután, mint délelőtt....Kedves Niburu, és többiek!

De igen, találkoztál, mégpedig velem :)
Írtam is róla, és most annyit tennék hozzá, vagy folytatnám az akkori beszámolómat, hogy igen, utána voltak folyamatosan történések, vagy inkább felerősödtek dolgok, bár én semmi konkrét szándékkal, csak kifejezetten kíváncsiságból mentem el, mert meg szerettem volna tapasztalni, ami történik.
Az érzésekről is beszámoltam - én egészséges vagyok, tehát ezzel kapcsolatos saját élményeket nem tudok mondani. Viszont ha arra gondoltok, amikor az igazán szívbéli szeretetteljes ölelések zajlanak, akár mi egymást amikor megöleljük, akár az ölelésnapokon ölelgettek, vagy a szeretteitekkel (barát, családtag, stb.) ölelitek meg egymást, nos annak a csodás boldogságos érzésnek a sokszorosát éreztem, és nem csak akkor, hanem hetekkel, sőt még most is ha rá (Bracora) nézek, vagy gondolok.
Ebbe biztos, hogy a nagy tömeg energiája is benne van, nem csak az Ő "műve", azóta ez is letisztult bennem.

Szeretettel, ÖnmagamKedves Kettocska! Még nem

Kedves Kettocska!

Még nem találkoztam senkivel aki részt vett volna Braco "nézésén", de az biztos, hogy egy olyan ember, akinek jóval magasabb a tudatossága, segíthet neked is hogy átugorj azon a kerítésen, ami most még sok mindentől visszatart. Lényegében erről szól ez az egész.

Üdv: NibiruÉn vasárnap 2-3 körül

Én vasárnap 2-3 körül érek ki, keresni fogom az "arcokat":-))

Életem...Drágák vagytok:)))

Korábban már volt közhírré téve, hogy itt jár nálunk Braco...én sem akartam elmenni, de nem ítélkeztem és meg sem indokoltam, hogy miért nem...most sem tudok elmenni, csak gondoltam, lesz aki örül a hírnek. Nem azzal a szándékkal, hogy megbíráljátok...ne ítélj, hogy meg ne ítéltessél....szerintem...

Viszont voltak közülünk olyanok, akik ott voltak...őket kéne kifaggatni, hogy mit éreztek és mi történt velük ennek hatására? Ha csak arra gondolok, hogy Jézushoz aki hozzáért, az meggyógyult!!! Mit mondott erre Jézus??? Nem azt, hogy ÉN gyógyítottalak meg, csodatevő gyógyítód vagyok...hanem ennyit: "A hited gyógyított meg téged...":)))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Braco-válasz

Ritus-Sünike:Háááááát megmondom őszintén engem érdekel az ezoterika,és a prána nadi,hallottam eröl az emberröl,szivesen elmennék,de hát mennyi embert engednek oda be,hány férő helyes az ahol lessz ez a találkozo???????? Az infot köszönöm!!!!! Még annyit hogy szerintem mindenki maga dönti el kiben,miben hisz!!!! ÜdvKettocske

Azt gondolom, hogy valakinek szüksége van mások bizonyságára és megerősítésére, hogy benne van aza karat és hit ereje. Ebben mindenképpen tud segíteni. Vannak akiknek elég a teremtésben, ha önmaguk vannak, de van olyan amikor mások hite hatalmas löketet tud.
Ezt gondolom. Ki miben hisz azt és úgy teszi:-))
selyemcicaBraco

Bocs. Senkit nem szeretnék megbántani, őt sem, de ti hisztek benne, hogy tehet bár mit? Mert én nem annyira. Ha megnéztétek a Secret című filmet, abból azt tanulhattuk, hogy csakis a saját teremtő erőnk a saját gondolataink szerint alkothatunk. Nos akkor nem egészen értem, hogy jön ide Braco. Mit tehet ő? Csak egy ember. Nem befolyásolhatja sem az egészségemet, sem azt, mennyi pénzem legyen. Szerintem. Bocs, ha szkeptikus vagyok de én nem hiszek benne. Persze mindenkinek szíve joga, hogy elmegy e hozzá vagy nem, de én biztosan nem fogok.

KettocskaKEDVES MINDENKI!

Az anyukám jön vidékről a rendezvényre. Megkérem, keressen titeket. Ő még nem Secretel, de fogadjátok Szeretettel. Bár tudom ezt fölösleges mondani...

Előre is köszönöm! Kívánom mindőtöknek, teljesüljenek kívánságaitok, melyért meglátogatjátok a Bracot!

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorba