A tudatalatti nem mond ellent - Murphy: A tudatalatti csodálatos hatalma (részlet)

tudatalattid hatalmaTudatalattid mindennél bölcsebb, és az összes kérdésre tudja a választ. Nem vitatkozik és nem felesel. Nem mondja: “Ezt nem erőltetheted rám!" Ha például ilyen kijelentéseket teszel: “Nem tudom megtenni. Túl öreg vagyok hozzá. Ennek a kötelezettségnek nem tudok eleget tenni. Nem a megfelelő helyen születtem. Nincs protekcióm" - akkor negatív gondolatokkal itatod át tudatalattidat, s az ezeknek megfelelően cselekszik. Magad gátolod boldogulásodat, magad hozol szűkölködést, korlátokat, frusztrációt életedbe.
A tudatalattidban lakozó bölcsességet és intelligenciát tagadod meg, valahányszor akadályokat, gátakat, késleltetéseket állítasz elő tudatos elmédben. Nem mást állítasz ilyenkor, mint azt, hogy tudatalattid nem képes megoldani a problémádat. Ez pedig mentális és érzelmi görcsökhöz vezet, és hosszabb távon betegséget és neurotikus hajlamokat eredményez.
Ahhoz, hogy vágyad megvalósítsd, és az akadályokat leküzdd, jelentsd ki határozottan, naponta többször is: “A végtelen intelligencia, amely ezzel a vággyal megajándékozott, felfedi előttem a vágyam kiteljesedéséhez szükséges, tökéletes tervet, és a végrehajtás során is vezérel. Tudom, hogy tudatalattim mélységes bölcsessége engedelmeskedik óhajomnak, és amit bensőmben érzek és kijelentek, az a külvilágban is megmutatkozik. A világban összhang és egyensúly uralkodik."
Ha így beszélsz: “Nincs kiút; elvesztem; ebből a dilemmából nem lehet kiszabadulni; holtpontra jutottam, elakadtam" - akkor nem is remélhetsz választ tudatalattidtól. Szeretnéd, hogy tudatalattid érted dolgozzék? Közöld vele a helyes kívánságodat, nyerd meg együttműködését! Tudatalattid folyton-folyvást érted tevékenykedik. Ebben a pillanatban is őrködik szívverésed és lélegzetvételed fölött. Begyógyítja ujjadon a vágást, és minden törekvésében a te életedet támogatja, igyekszik, hogy gondoskodjék rólad, és megóvjon téged. Tudatalattidnak saját elméje van, de ez az elme elfogadja a te gondolkodásmódodat és képzeteidet.
Ha megoldást keresel problémádra, tudatalattid segítségedre siet, de elvárja, hogy tudatos elmédben helyesen ítélj, és határozott döntésre juss. Tudomásul kell venned, hogy a megoldás tudatalattidban rejlik. Ha viszont úgy véled: “Nem hiszem, hogy ezt meg lehetne oldani; teljesen összezavarodtam, azt se tudom, hol áll a fejem; miért nem lelek segítségre?" - akkor semlegesíted imád hatását! Mint a helyben járó katona: sehova se jutsz.
Nyugtasd el elmédben a sebesen forgó kerekeket, lazíts, engedd el magad, és csöndes magabiztossággal jelentsd ki: “Tudatalattim ismeri a megoldást. Most is engedelmeskedik nekem. Hálás vagyok, mert tudom: tudatalattim végtelen intelligenciája minden dolgok tudója, és most is felfedi előttem a tökéletes választ. Mélységes meggyőződésem felszabadítja tudatalattim fenségét és dicsőségét. Örvendezem."

HozzászólásokKedves Maryenn!

Van egy oldal a neten:canadahun.com.Fantasztikus mennyi mindent lehet találni ott!Amit tenned kell,hogy onnan letölthess:
Regisztrálj,a fórumokhoz szólj hozzá 20×,és utánna már le is töltheted amire szükséged van.
Találsz azon az oldalon Agykontrollal,ezoterikával,pozitív gondolkodással és meditációval kapcsolatos anyagokat.
Van még egy oldal az 1sttorrent én ott is találtam "kincset".
De még az is jó megoldás,ha a google-ba beírod a keresett kifejezést a többit a kereső elintézi.Neked csak az a dolgod,hogy válogass a linkek között.Én így találtam rá a"kincseimre".
Vannak"könyveim",hanganyagok és van egy agykontroll "tanfolyamom".
Ha bárkit érdekel akkor írjon nekem és elküldöm a listát.anett2675@freemail.hu

Millió ölelés!

Tedd meg az első lépést hittel.
Nem kell látnod a lépcsősort.
Csak tedd meg az első lépést
anettErről a fejedben száguldó gondolatokról jutott eszembe...

Nekem is tele volt az agyam száguldó gondolatokkal, miközbe Aisha rendületlenül kezelt a hangmasszázzsal. 4x-re sikerült eljutnom a tudat és tudatalatti különleges határára.
Annyira mélyen voltam néha...azt hittem, hogy alszom.
Nagyon jól esett.
Sok sok türelem, és kitartás kell ahhoz, hogy tényleg el merjünk lazulni.
Lelkileg.. :)))
Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!

lollipopDrága Anett!

És MINDENKI :o) !
Látom nem csak én vagyok egyedül "száguldó" gondolataimmal.Millió helyen olvastam már a tudatalattim hatalmáról és itt-ott sikerült is eredményeket elérnem,de a "serte-perte" természetemnél fogva egy-egy meditációs kísérlet alatt úgy cikáznak a fejemben a gondolatok,mint a száguldó express vonat!"Nem érek rá semmit sem csinálni"!
A hozzászólásodban olvastam,hogy csudajó anyagokat töltöttél le a netről.Nagyon szeretném ha ezeket az oldalakat megosztanád(osztanátok) velem(ünk),mert HISZEM,hogy itt toporog már a megoldás,csak nem tudom melyik ajtón jönne be :o)
Ha az emailemre küldenétek egy pár linket,bármit amiről úgy hiszitek segíthet,vagy nektek bevállt,azért nagyon hálás lennék!Jöhet könyv,meditációs zene,webajánló...bármi.MEG AKAROK VÁLTOZNI!!!
Mosolygós szép napokat mindenkinek!
Millió ölelés:Angel
email:Maryenn39@freemail.huKedves Alfajáró!

Mikor bekötötték a netet,és megtaláltam az első olyan oldalt ahonnan letölteni is lehet,rögtön egy agykontroll anyagon akadt meg a szemem,ezt hívják azt hiszem sorsszerűségnek.Van az audió részben lazító gyakorlat,fantasztikus amit a testemmel és az elmémmel művel.Teljesen ellazít és a száguldó gondolataim is lelassulnak.Most olyan oldalakat keresek amik segítenek tovább lépni,és kitakarítani a rossz beidegződéseket és elindítanak a boldogság felé.Számomra az a legfontosabb,hogy boldog legyek,mert akkor boldogok igazán a gyermekeim is.

Millió ölelés!

Tedd meg az első lépést hittel.
Nem kell látnod a lépcsősort.
Csak tedd meg az első lépést
anettDrága Ery!

Mikor arra gondolok,hogy ez könnyű,meg tudom csinálni akkor nekem is minden sikerül,de még mindig vannak olyan napok mikor hiába próbálom észrevenni a jó dolgokat,nem tudom elég ideig megtartani a képet,és akkor jön a "mélyrepülés".Bár neked és a netnek köszönhetően találtam rá megoldásokat.Most már csak annyi a dolgom,hogy elkezdjem alkalmazni a tanultakat.Jól jönne némi útmutatás is,de ugye mindenkinél más és más működik.Most is azon morfondírozom,hogy agykontrollal vagy egyszerű meditációval próbálkozzam.

Millió ölelés!

Tedd meg az első lépést hittel.
Nem kell látnod a lépcsősort.
Csak tedd meg az első lépést
anettKöszönöm Anett!

Én alkalmazom és meg is van az eredménye.
Nap mint nap okozok sajátmagamnak is meglepetéseket.
És ettől nagyon boldog tudok áááám lenni!-:))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryKedves Alexander!

Ha azt gondolod,hogy meg tudod csinálni,vagy ha azt hogy nem,mindenképpen igazad van.
Szóval gondoljuk azt,hogy a többi kb. 7 000 000 000 is tudja alkalmazni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És meri alkalmazni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))

Tedd meg az első lépést hittel.
Nem kell látnod a lépcsősort.
Csak tedd meg az első lépést
anettKedves Anett !

aaaz a kb 100 000 000 mááár TUDJA !!!!!!!!!!!! a kb 7 000 000 000 is !!!!!!!!!!!!!!!!! csak nem MERI ALKALMAZNI ...................

üdv alexander