Újabb szolgálati közlemény

Megtörtént az oldal költözése, köszönet érte az azonnal.hu csapatának, nagyon profi módon, mindössze 1 óra 33 perces leállással sikerült ma (kedd) délelőtt átállnunk. Ha bárki bármi furcsa dolgot észlel az oldalon, akkor írjon nekem. Az oldal mostantól gyorsabb lesz és megbízhatóbb :-)

HozzászólásokADMI!

Köszönöm:-))))

Häläm üldözni fog.:-))))))))))))))))))

Tiszaviräg

"Go Jolly" - "Lépj vidámanKedves SA!

Van egy olyan gyanum, hogy nem működik az oldalon keresztüli levelezés. Álomkeresőnek írtam, és mondta, hogy nem kapta meg. Előtte is írtam - azt hiszem - Eternity-nek és ott bepipáltam, hogy magamnak is küldje el, de azt sem kaptam meg... ez 3db eset, ezért gondoltam h megemlítem.szia! te nem tudod átírni,

szia! te nem tudod átírni, mert nem tudsz belépni (22-es csapdája :-) úgyhogy átírtam neked, és most be fogsz tudni lépni. remélem most működni fog :-)ADMi!!

Tudod mikor beleeptem , az oldalra nem tudtam ,hogy külföldön fogok dolgozni.Most itt vagyok:-)
Tegnapig beengedett,ha ugy irtam, hogy Tiszavirag.
Most meg nem:-(((
Ja ees ugyan azon a geepen vagyok mint tegnap.
hogy vältoztassam meg , ha nem tudok beleepni.
Bocs, de szöke vagyok.szia! milyen

szia! milyen felhasználónévvel? tiszavirág? a korábbi problémás felhasználók közt nem voltál, úgyhogy teljesen más oka lehet. írtad hogy nem magyarországon vagy, szerintem azt nézd meg hogy a gép amiről belépsz, magyar karakterkészletre van-e állítva, mert ha nem akkor lehet gond.
ezért nem érdemes egyébként ékezetes neveket regisztrálni, mert külföldről nehezen használhatóak... illetve ha más gépről próbálsz belépni mint eddig, lehet hogy más karakterkódolást használ (pl. más verziójú az operációs rendszer, vagy bármi ilyen oka is lehet) ha sehogy nem megy, akkor azt javaslom hogy változtassuk meg és legyél ékezet nélkül "Tiszavirag" mert úgy biztos működni fog.ADMI!! S.O.S!!

Megint nem tudok beleepni:-((((((((((

Tiszavirägigen, köszönöm a

igen, köszönöm a jelzéseket, kiderült hogy mi okozza néhány fórum és blog eltűnését (megvannak csak most nem elérhetőek) csak a megoldásra még nem jöttünk rá. néhány felhasználó nem tud belépni, és azok a fórumok hiányoznak, amiket ezek a felhasználók nyitottak... illetve a spamszűrőt is ki kellett kapcsolni mert tegnap amiatt nem lehetett egész délután hozzászólni semmihez. ezen a két problémán még dolgozunk, szerda estére remélhetőleg kijavulnak...Admin:)

Nincs még a "Minnek örülsz ma" és az "egy jó vicc mindenkinek":)elvileg kész :-)

elvileg kész :-) másfél óra volt csak...Remélem is...

Nagyon szeretem ezt az oldalt,remélem is hogy szebb és jobb lessz....CSAK EGYET KÉREK,NEEEEEE TÜNJETEK EL!!!!!!!! Kösziiiiiiii ÜDV:Ritus