Secret sikertörténet a legendák világából

Hallottunk már olyan történeteket, mikor pár nagyon bátor és eltökélt ember véghezvitt egy nagy tervet, mely utána az egész emberiség életminőségét megváltoztatta?
A SECRET-ben és a hozzá kapcsolódó könyvekben, csak ilyenekről olvashatunk.
Ma már szemtől szemben látjuk társainkat, egymást ahogyan a vonzás törvényének tudatos alkalmazásával és elfogadásával egyre nagyszerűbb sikereket érünk el, életünk számos területén.

Minden egyéb mellett, számomra mindig fontos volt és most is az, az anyagi jólét teremtése és fejlesztése.

Az oldalon való jelenlétem elejétől figyelem egyik társunk bejegyzéseit, és anyagi természetű sikereinek visszajelzéseit. Felkeltette az érdeklődésem és megkerestem…

Ez volt eddigi életem egyik legjobb döntése!!!

Felvázolt előttem egy olyan LEHETŐSÉGET, mely minden korábbi vágyamat és élettervemet kézzelfogható közelségbe hozta. Bevezetett egy olyan közösségbe, mely a miénkhez hasonlatosan, valódi, egymást segítő és teremtő csoportosulás. Természetesen az anyagi, pénzügyi jellegű vonzások köré rendeződve. Számos emberrel találkoztam, kik a Secret filmre és könyvre hivatkozva folytatják ottani tevékenységeiket és életük egyéb területein is alkalmazzák azt…
Ugye nem kell magyaráznom, hogy nem ért véletlen meglepetésként az a tény, hogy a Secretes közösségen és az itteni munkálkodásomon keresztül leltem erre a zseniális rendszerre…

A felépítmény megálmodója, a Pendragon legendához kapcsolható szigetről nevezte el azt. Mint ismeretes, ez a mítosz foglalja magába Arthúr király és Merlin Varázsló történetét, valamint a teljes Britt teremtéstörténetet…

Akárcsak Atlantisz, eme sziget is fontos szimbólummá vált. A letűnt aranykor és a jelennél dicsőbb kelta múlt utáni vágyódás jelképévé.

Szándékosan nem írom ide az elnevezést, mert ez nem egy reklámoldal.
Azonban megismerve az Secretes körökben résztvevő és munkálkodó emberek személyiségét és életüknek bizonyos részeit, szándékaikat és vágyaikat, úgy gondoltam, mindenképpen érdemes említést tenni ezen a fórumon az általam megismertekről.
Mikor e sorokat leírom, már hetek óta igen intenzíven ismerkedem az említett rendszerrel, annak működésével, lelkes híveivel és „munkásaival", munkatársaival. Megismerhettem a valódi és elérhető „felső vonalat”, akik rendszeresen segítséget nyújtanak mindenkinek, szó szerint éjjel-nappal!!! Megtaláltam a csapatot, akiket munkatársi közösségként megálmodtam.

Megteremtettem magamnak…!!!

Ami azonban a legfontosabb. Ezen rendszer legbelső magva, egy gazdasági , közösségi és emberi ZSENIALITÁS!!!
Olyan LEHETŐSÉGEKET hordoz magában, melyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni, EBBEN ÉRDEMES BENNE LENNI- érzem és gondolom…

Azt is tudom nem fog mindenkit megszólítani, és nem fogja mindenki a sajátjának tekinteni, de ez jól is van így…
Azonban tudom, ahogy engem megszólított úgy felébreszthet másokat is.

Tiszta Szívvel és Bátor Meggyőződéssel Ajánlom Minden Olyan Secretes Testvéremnek, Akik Megengedik Maguknak A Mindenszintű Jólétet És Jóllétet!!!

Bárkinek szívesen nyújtok felvilágosítást, amennyiben privát vonalon megkeres. Ezt mindenki megteheti az oldalról küldött e-maillel.

KÖSZÖNÖM, hogy olvastatok és bízom benne, néhányotokhoz eljut ez a fontos információ!!!

Meghajlok A Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorba

HozzászólásokKedves Zorba:)

Magam is földig hajolok a benned élő tudatosság előtt, mert megindító számomra amit blogodban írsz.

És a kapcsolat veled: Sikertelen. Nincs a te neved alatt kapcsolat lehetőség. Csak azért írom meg, hogy tudd. Így te vedd fel velem a kapcsolatot, kérlek, légy szíves!

Sajnálom!
Bocsáss meg!
Köszönöm!
Szeretlek. Anikó a Ragyogássecret

Sziasztok!
Most került kezembe a könyv, így tévedtem ide....de hol voltam eddig?
Az iskolákban tanítani kellene a módszert!
Az már csak hab a tortán, hogy szívem csücske Görögország....erre Téged talállak itt, Zorba!

KÖSZÖNÖM! Katakedves Handi! minden

kedves Handi! minden felhasználónál működik: a nevére kattintva tudsz neki küldeni emailt... (a kapcsolat fülön)Szív és Értelem...

...párban járva emelik egymást, saját minőségeik kiteljesedéséhez!!!

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorbaDrága Barátom!:-)))

Hogy mi minden változhat egy ember életében 2 hét alatt, ha kinyitja a szívét és értelmét valami előtt.
Most én hajlok meg a Benned élő Tudatosság előtt! :-)))

Életem...Kérdés

Kedves Zorba !

Ne haragudj, ha hülye a kérdés, de nem tudom hol lehetne az e-mail címedet megtalálni, amiről kérhetném a blogban írtakról többet.

"Ha tényleg élni akarunk, a legjobb, ha máris kipróbáljuk"
Nagy Ölelés mindenkinek: Andi