első írás :)

Hát helló mindenkinek ...

Szóval nem régen regisztráltam, és úgy érzem egy nagyon jó lépés volt számomra . Bár nem vagyok túl idős , de azért persze az én életeben is vannak problémák és hát persze , hogy első helyen most szerelmi gondokkal küszködöm . Folyamatosan olvasom az Újra bevonzom a szerelmemet ! című fórumot , az első oldalaktól kezdtem és bár még távol vagyok azoktól az írásoktól amiket mostanában tettek hozzá , de úgy érzem, hogy azok akik elkezdték az egészet főleg Boldog , aki a témát is felvetette , szóval nagyon jó hatással vannak rám , vagyis amiket írtak és ahogyan írtak és ahogyan egymást bíztatták az egyszerűen fantasztikus , szívig hatoló . Nem tudom mikor érem majd el a célom, de tudom, ha újra elolvasom amiket írtak akkor egyszerűen feltőltődöm . Persze néha úgy érzem, hogy egy helyben állok és nem mozdulok előre , de igazából be kellett látnom, hogy mindennap egy apró lépéssel előrébb vagyok :) Nem túl egyszerű és nem is túl bonyolult a helyzetem. Nem tudom kik olvassák majd , meg hányan, de most jó erről írni . felszabadít, és rendezi a gondolataimat. Tudom jól , hogy majd amikor újra együtt leszek ezzel a pasival akkor jobban kezelem majd a helyzeteket , a pozitívat fogom keresni mindenben és tudom, hogy ez rá is jó hatással lesz :) Nagyon megnyugtató ha erre gondolok :) És ami legjobb, hogy tényleg nem görcsölök . Régen ha vártam arra , hogy valami történjen egy sráccal kapcsolatban akkor egyfolytában ezen agyaltam és persze hülye gondolataim voltak amik leromboltan ENGEM . Most viszont leadtam a rendelést az drága jó UNI- nak és tudom , hogy majd mindent a helyére tesz és Boldog leszek végre :) Sokszor elképzelem , hogy mikor újra látom Őt akkor milyen ruhában lesz Ő és milyen ruhában leszek én és hogy milyen lesz a hajam. Leszállok a buszról és a nyakába ugrok :) Az Andrássy úton fogunk sétálni ami csak azért lesz a világon a legszebb hely , mert mi ott járunk és úgy érzünk egymás iránt amit csak mi ketten értünk :) Sokszor beszélgettünk róla , hogy mennyire varázslatos lesz majd mikor arra járunk kézen fogva :) Csatoltam ide egy képet , amin látható , hogy mi nagyjából hogyan képzeljük el az Andrássy útat ha mi már ott leszünk :D
Nagyon várom már :D

Szép estét kívánok mindenkinek : Amanda

Címkék:

Hozzászólások:)

Köszönöm szépen :) Ma általad még jobb kedvem van :)Koszonom

Kedves maat,te csak irj! Batran! Ne az olvasottsag v. a hozzaszolasok miatt, eloszor is magadert.Aki pedig elolvas, az mar kap toled vmit.Szepet,jot,hasznosat!

Szeretettel,
felebaratnahát :D

Köszönöm szépen :) Jól esik, hogy benéztél hozzám és írtál is :) Viszont kívánom, hogy neked is sikereid legyenek bármire is vágysz :)

sok - sok ölelést küldök :) : AmandaSikeres...

...vizualizalast!
Isten hozott kozenk!

Szeretettel,
felebaratjaj :D

Na jó talán mégsem látható az a kép , de mindegy mert nyilván van fántáziája mindenkinek :D