Napi tanítások Jan 29.

A titok könyv elolvasása utáni lelkesedésemben megvásároltam Rhonda Byrne-től a Titok - Napi tanítások című könyvecskét is, ami az év 365 napjára ad egy-egy tanácsot a titok sikeres megéléséhez. Én nagyon megszerettem ennek az elolvasásával kezdeni a napot, sokszor egész napon át velem marad és segít a reggeli gondolat. Úgy döntöttem, lefordítom és beírom ide reggelente az aznapi tanácsot, hátha más is szeretni fogja. Építkezzetek belőle kedvetekre :-)

Napi tanítások - Január 29. csütörtök

A vonzás törvénye szerint az út a betegségek kiirtásához nem az ellenük való harcban rejlik. Ha úgy döntesz, felveszed a harcot betegséged ellen, akkor a figyelmed a betegség elleni harcra összpontosul, és azt vonzzuk amire összpontosítunk. Hagyd, hogy az általad választott orvosok végezzék a munkájukat és az elmédet összpontosítsd az egészség érzésére.

Gondolj gondolatokat az egészségről. Szavalj szavakat az egészségről. És képzeld magadat teljesen egészségesnek.

http://www.youtube.com/watch?v=QXNmCnWQ6es

Nagyon szép, teremtő napot kívánok :-)))))))

Szeretettel:

Moncsi

Címkék:

HozzászólásokDrága Moncsi!

Ma kezdtem el vissza menőleg olvasni a tanításokat.Köszönöm neked,hogy minden nap beírod az oldalra.Érdekes,de nekem erre a tanításra MA van szükségem:)))

"A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége!"Drága Mindenki! Én pedig

Drága Mindenki!

Én pedig nagyon köszönöm a visszajelzéseket és a gondolatokat :-)

Az orvostudomány nem egy egzakt tudományág, nem működik benne a 2 meg 2 az mindig 4 elve. Sokszor arra is nehéz rájönniük az orvosoknak, hogy mi okozza az adott tüneteket, nem hogy arra, azt miként lehetne hatásosan gyógyítani, hiszen mindannyian mások vagyunk, másként reagál a szervezetünk (és a pszichénk:) ) a betegségre és a terápiára egyaránt. Arról egyébként még az orvosi egyetemen is megemlékeznek, hogy a sikeres gyógyulás legalább annyira múlik a páciens hozzáállásán, mint az orvosén...

Ágica! remélem minden jól ment, gondoltam Rád ma:-)

Szép estét!

Szeretettel:

Moncsi

"Az álmom az enyém, és létezik...".Napi köszönet jan. 29 :)

Kedves Moncsi

nagyon köszönjük mai is a tanítást!

Az orvosokhoz illetve a betegségekhez csak annyit, hogy már többször fordult velem elő, hogy olyan betegségekből gyógyítottam ki magam, amiről nem hogy azt nem tudták az orvosok, hogy mivel kezeljék, de azt sem, hogy mi az egyáltalán!

Nagyon régóta Aikido-zom (japán harcművészet, jelentése: a szeretet és harmónia útja), és a csapatban szinte csak orvosok vesznek körül engem. Leginkább azt veszem észre rajtuk, hogy test működésének - amit MINDIG a psziché irányít - nem hogy a 100, de alig 10%-át ismerik. Plusz tegyük gyorsan hozzá, hogy nagyon erős a gyógyszeripari lobby. Tehát nem biztos, hogy adott esetben a leghatékonyabb "gyógyszert" fogja neked felírni, hanem azt amelyiket a gyógyszergyár éppen fontosnak tartja! (ettől függetlenül minden elismerésen az orvosoké, mert hát éveken át tanulnak mindenfélét, az már más dolog, hogy inkább magamban hiszek mint bennük :) )

Egy biztos: a tested tökéletesen működik, ha azt akarod. Öngyógyít és képes helyreállni bármilyen betegségből! Kérdés, hogy mit gondolsz magadról és persze a testedről

Gyógyuljatok és szépüljetek kedvetekre, hiszen a kulcs bennetek van!

EvolKöszönöm Moncsi!

Egy általam kedvesnek tartott sorral szeretnék a jó napotokhoz hozzá járulni:" A gondolkodás képezi az öntőformát, amelynek a segítségével az anyag alakot nyer".
Teremtő szépnapot mindenkinek! MammaDrága Moncsi...

Épp most megyek az orvoshoz.....Köszönöm !!! Ölel : ÁgicaMunkamegosztas!

Koszonom moncsi az emlekeztetot!

Szeretettel,
felebarat