¤ akkor Te tudod / akkor Te még nem tudod ¤

Tudod mit szeretnél? Tudod hogy Te teremted meg saját tapasztalataidat? Örömödet leled vágyaid alakulásában és fejlödésében? Érzed a benned lüktetö vágy frissességét? Ha egyike vagy azon keveseknek, akik e kérdésekre azt felelik: "Igen élvezem vágyaim alakulását. Csodálatosan érzem magam itt és most, ahol még számos vágyam nem teljesedett be", akkor Te tudod, ki vagy valojában, és tudod mi a fizikai élet tapasztalatának lényege.
Ha azonban a legtöbb emberhez hasonloan Téged is boldogtalansággal töltenek el beteljesületlen vágyaid, ha több pénzre vágysz,de mindig pénzszükében vagy, ha nem elégit ki a munkád és nem látsz modot helyzeted javitására, ha elégedetlen vagy a párkapcsolatoddal, vagy ha az általad mindig is vágyott eszményi kapcsolat továbbra is elérhetetlen számodra, ha nem érzed olyan jol magad a testedben mint szeretnéd - akkor Te még nem tudod.

HozzászólásokCsak megköszönni , tudom ....

Drága Yenderboi ! Igen ismét egy blog töled !!! Ölel. Ágicasokszor nem tudhatod, még ha tudod és ezt gondolod..

Szia

Jó a téma felvetése. Hiszen tudni mindent lehet a magunk elképzelése alapján. Az más dolog, hogy vágyunk dolgokra, és nyughatatlan szívünk, ha azt nem érjük el akkor, amikor mi gondoljuk, hogy kellene. Ezért nem tudjuk, hogy most épp mi miért is történik, viszont a későbbiekben, ha jól figyelünk megkapjuk rá a választ. Kinek mi a boldogság? Az egység a lélekben, és sajna ez néha partnertől és anyagiaktól mentes érzelem, hogy önmagad ,, egyedül,, bármikor boldognak érezd magad, a többi fizikai dolog. A felsőbb énünknek nincs szüksége sok mindenre /csak a szeretet érzésére/, az egonknak bezzeg nagyon is sok minden kellene.

LindusIsmét csak ámulok...

...és szerencsére már nem bámulok, hanem tanulok tőled megint!! :))
Köszönöm neked!!:))
Mosolygósan ölelő szeretettel!
Gabi