!!S_E_G_Í_T_S_É_G!! MOST!

Kedves Mindenki!

az imént "botlottam bele" egy üzenetbe a legnagyobb kapcsolattartó oldalon és olyat olvastam ott, hogy döbbenet!!!

Kérlek, olvassátok el a link alatt lévő oldalt és minden lehetőséget megragadva segítsünk!
Elsősorban arra gondolok, hogy mutassuk meg, a bennünk rejlő Titok és hit mindent képes gyógyítani!

http://tomi-dbt.extra.hu/

Én azonnal írtam egy levelet a beteg kislány édesanyjának, hogy jöjjön ide és olvasson, lásson minket-titeket, hiszen mi már tudjuk, hogy minden betegség gyógyítható, csak hinnünk kell magunkban és az egészségben! Ő biztos jönni fog ide, de keressétek ti is, hogy adhassunk, szeretetet, gyógyulást, energiát és nem utolsó sorban reményt, hogy ne adja fel soha!

Köszönöm, hogy itt lehetek veletek, köszönöm, hogy mindenben segítségemre vagytok!

Evol

HozzászólásokEvol!

http://www.ujmedicina.hu/
Ha az anyuka MINDENRE nyitott, itt a megoldás szentül hiszem, mert láttam azt, aki meggyógyult vele. Segitsünk neki ezzel is.

Életem...Kedves Evol!

Láttam a kislányt a TV-ben. Nagy szerencse , hogy anyukája /a beszélgetés alapján /, nagyon pozitivan áll hozzá . Azt mondja a kislánya mindenképp meg fog GYÓGYULNI!!!
Én is ezt kívánom tiszta szívemből!
Ma este mindenképp veletek leszek.

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!A gyógyulás...

Kedves Mindenki,

Már talán írtam Nektek, hogy sikerült két oylan dologból is kigyógyítnom magam, miaről nem hogy azt nem tudták, hogy hogyan kezeljék, de még csak azt sem, hogy mi váltotta ki, vagy hogy EGYÁLTALÁN MI AZ????

A segítségkérést azért tettem fel, mert tudom, hogy képesek vagyunk megmutatni:
1, tudunk segíteni
2, van sokkal hatékonyabb dolog mint "zabálni" a gyógyszereket amit orvosok írnak fel különböző gyógyszergyári lobby-k okán
3, mindenki arra született, hogy bőségben é egészségben éljen!

Szeretném ha a beteg kislánynak és az édesanyjának megmutatnánk azt utat ahogy a Titok működik, hogy ő vegye kézbe a gyógyulás csodálatos folyamatát, és a végén mosolyogva csak annyit mondjon a felgyógyult kislánynak: megcsináltuk, mert a megoldás bennünk van!

Természetesen az anyagi segítség is segítség, de azt hiszem, hogy ez csak látszatmegoldás.
Egy japán mondás szerint, ha fogsz valakinek egy halat, akkor megadtad az ebédjét mára.
Ha viszont megtanítod halat fogni, akkor egy életre megadod neki az ebédjét!

Köszönöm, hogy itt lehetek veletek, köszönöm, hogy mindenben segítségemre vagytok!

EvolFelhívás, közös meditációra, ma este 8ra

Kedves Evol!

Mi mindannyian együtt érzünk a kislánnyal is, anyukájával is, szerintem aki csak tud, anyagilag is segít.!!Köszönöm, hogy tudtunkra adtad ezt a szomorú hírt,így lehetőségünk van arra, hogy mélyen magunkba nézhessünk: kik is vagyunk valójában, meddig jutottunk el az" EMBERré válás " folyamatában.Csak beszélni tudunk a jó és szép dolgokról, vagy konkrétan VALÓSÁGGÁ is tudjuk váltani?!!!!!!!!!!!!!
Az én helyzetem "kedvező" nek mondható, hiszen én is túlélő vagyok,meggyógyultam egy rákbetegségből lassan 20 éve. Nem volt könnnyű folyamat, de teljes "átalakuláshoz" vezetett.A betegségeknek valójában ez a célja:alakítsd át magad!!!!!!Innen üzenem, mindenkinek aki súlyos, gyógyíthatatlannak tűnő betegségben szenved: igen is VAN ESÉLY, mindenki meggyógyulhat, csak ismerje fel a betegsége üzenetét!!A kislány esetében ez elsősorban Anyukájára vonatkozik.Neki kell sürgősen "átvizsgálnia" magát, feltétlenül megbízható gyógyítóhoz fordulni, aki segítséget tud adni ahhoz, hogy hogyan kezdje el, saját magát átalakítani.........Természetesen, fontos az orvosi kezelés is, javaslatom pusztán kiegészítő jellegű, hiszen meg vagyok győződve róla, hogy mindkettőre szükség van.
Hiteles, jó gyógyitónak tartom, Műhelyünk "SÁMÁNGYÓGYÍTÓJÁT"Lucza Csabát, aki a "TISZTA FORRÁSBÓL" merítkezik, kapcsolatba tud kerülni a magyarok ŐSSZELLEMEIVEL, és saját megtisztult lényiségével "áttranszformálja" azok segítő energiáit.Biztos vagyok benne, hogy ez esetben, mindezt ingyen is megteszi.Lucza Csaba telefonja:06 30 5469203.Szerdánként gyógyít, a budapesti HARMÓNIA MŰHELYBEN kizárólag előzetes bejelentés alapján.
Amiben én külön felajánlom segítségemet:a mai napon böjtölni fogok, és TEREMTENI. Közös meditációra invitálok,minden kedves secretest, aki segíteni szeretne Ineznek, ma este 8-kor, TEREMTSÜNK EGYÜTT: INEZ MEGGYÓGYUL,FELSZÍVÓDIK TESTÉBŐL A LEGKISSEBB ROSSZINDULATÚ SEJT IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves Evol! Kérlek Te is kapcsolódj hozzánk,köszönöm, hogy írtál nekünk,milliószor ÖLELLEK:Harmónia