"No no , Don't worry you're not the only one ! "

"No no , Don't worry you're not the only one ! "

Az egyik csatornán megy egy sorozat ,amit már egyszer játszottak, de most újra kezdték. Nem néztem soha ,nem volt elég érdekes a számomra , aztán egy nap mivel jobb műsor nem volt így egy részt mégis végig néztem. És nem bánom, mert akár egy jelnek is vehetem. A következő hangzott el benne :
" ... egész végig azon gondolkodtam, hogy az eszem és a szívem mit akart üzenni a testemnek, de rájöttem, hogy a testem akart üzenni a szívemnek és nagyon fájt. "
Furcsa , mert ezt a mondatot sosem tudtam kiverni a fejemből , és tegnap a sorozatnak szintén ennél a részénél kapcsoltam oda. Ez talán nem véletlen. Mindig a szívemre kellett volna hallgatnom úgy érzem . Most is szívesen tenném ezt .
Sosem hittem , hogy létezik a nagy Ő . De be kell vallanom , hogy mégis megtörtént a csoda és belépett az életembe , és nem szerelem első látásra volt, ettől is olyan különleges számomra.
A hirtelen fellángolásokból ritkán lesznek tartós kapcsolatok, szerintem legalábbis.
Nagy Ő :) kinek mit jelent a nagy Ő , hmm ? :) Mondjátok meg , meséljétek el !
Én Tudom azt, hogy ha megöregszem ,az utolsó perceimben az Ő kék mosolygós szemeit akarom utoljára látni . Ha nem így lesz akkor nem akarok sem öreg leni, sem öregen meghalni .
Tudom azt, hogy csak akkor szeretném hogy legyen gyerekem, családom, ha ezt vele valósíthatom meg . Tudom azt, hogy ha probléma van ,akkor azt vele akarom megosztani és vele együtt akarom megoldani.Tudom , hogy nagyon jó ember , tudom, hogy Ő olyan mint én , és ezt ő is tudja . Amikor csak velem volt, akkor egy olyan arcát egy olyan oldalát mutatta meg ami sebezhető ami gyengéd , ami úgy vágyik arra , hogy szeressék és viszont szerethessen, akár csak egy ártatlan kisgyerek. Amikor éjjel fekszük az ágyban és ő énekel ! Nekem énekel. Felejthetetlen érzés. Szomjazom rá .
Amikor elmondja mi bántja és próbálja viccesre fogni a dolgot ... És én olyankor egy hatalmas ölelés kíséretében legszívesebben a fülébe suttognám : "No No, Don't worry you're not the only one !" ... De mindig szikla szilárdnak és érzéketlennek akar tűnni a világ szemében . Azt hiszi így majd kikerüli azt, hogy bárki és bármi megbántsa őt. Ilyenné teszi az embereket az hogy ha nem figyelünk a másik érzéseire és csak önzőek vagyunk. Bár mindig észre veszi ha megbánt valakit , és ezt közli is , de bocsánatot sosem kért . Tudja azt, hogy mit kéne tennie ,és mi lenne a helyes . Mégsem teszi. Miért nem? Miért?
Ősztől ha minden igaz én már nem itt fogok élni Veszprém közelében , hanem Pécsen . Ami annyit tesz, hogy nagyjából még plusz 100 km-rel arrébb leszek tőle , Ugyanis Ő Pest közelében él . Igazból már nagyon várom , hogy Pécsen élhessek, és egyetemen tanulhassak. Önálló lehetek teljesen. SZABADSÁG ! VÉGRE :)
De másrészt Fogalmam sincs hogyan kerüljek megint közel hozzá , pedig úgy vágyom rá ! És ilyenkor rengetek kérdés megfogalmazódik az emberben , mint pl. : mi van akkor , ha ő nem fogja jól fogadni azt , hogy én még mindig szeretem , tehát a kérdés igazából az : lehetséges e , hogy valaki megtalálja a nagy Ő-t de akit én nagy Ő -nek gondolok , az Ő számára nem én vagyok a nagy Ő ? ( na ez elég bonyolultra sikerült :D ) Aztán mi van akkor, ha szeret ő is de nem akarja úgy újra kezdeni, hogy 200 km-rel arrébb vagyok ? És mi van akkor ha újra kezdjük , de ugyanazok a problémák merülnek fel megint mint először ? Olyankor mit kell tenni ? ÉS most tényleg ! Jelezzem e neki , hogy " figyelj én még mindig itt vagyok , és várok rád! " ?
Vagy Csak adjam le a rendelést az UNI-nak és hagyjam,hogy alakuljanak a dolgok? Vagy tegyek egy - egy lépést felé, hogy lássa, még mindig ugyanúgy érzek iránta ? Csak egy kis megerősítést kapnék tőle és akkor az nagyon sok erőt adna ...

Címkék:

HozzászólásokA nagy Ő...

Az tud bocsánatot kérni, mert tudja, hogy ő sem tökéletes, és ő is véthet hibákat, mint a kedvese.
Önző... van úgy.
Hibáink beismerése segíthet előre haladni a szeretet útján.
Be nem ismerése, önző ragaszkodás múltunkhoz.
Ragaszkodás ahhoz, hogy képtelenek vagyunk megváltozni.
Helyesen cselekedni elvárt dolog...
Szeretettel cselekedni..., túl lépni az egó korlátain.
Mely területeken vagy önző magaddal szemben?
Tévedés ne essék, ezeket a kérdéseket magamnak is meg kellett válaszolnom.
A hirtelen fellángolás létezik, de nagy nagy hiányérzetet hagyhat a felekben, ha nem tisztázzák a felmerülő problémákat időben.
Vagy egy idő múlva.
Én is a várakozó vágányon vagyok.
De nem szólok semmit, még azt sem, hogy még mindíg várok rá.
Elbizonytalanodtam.
Olyan mintha már rég meghalt volna.
Csak egyetlen dolog él a szívemben, a szeretet.
Mi lesz, ha ugyanazok a hibák fordulnak elő?
Megváltoztam, és már nem félek ettől.
Nem hagyatkozom rá mindenben.
Azt mondanám, sajnálom, nem vagyok tökéletes, de vagyok annyira jó magamhoz, hogy nem engedem, hogy mindenáron megbántson.
Már nem ragaszkodom hozzá, hogy ő szeressen.
Valaki szeressen, valaki öleljen, valaki támogasson, azt szeretném.
Egy kis megerősítés, nekem is jól esne, de nem várom el.
Ha nem hát, nem...
Van bőven körülöttem szeretet, van bőven amiből meríthetek.
És ő miért nem?
Hát nagyon sajnálom, ez nem az én bajom.

"Igen, mindig szerethető és elfogadható voltál úgy, ahogy vagy.
Ha vannak olyan emberek, akik nem így gondolják, az, az ő bajuk, nem a te hibád.
Add meg mindenkinek a szeretetet és megértést amit magad számára is elvársz."

"Aki már veszített el olyasvalamit, amit elveszíthetetlennek gondolt (és velem ez már számtalanszor előfordult), az rájön, hogy valójában semmije sincs.
És ha semmim sincs, akkor az időmet sem kell arra fecsérelnem, hogy vigyázzak a dolgaimra, amelyek valójában nem is az enyémek.
Sokkal jobban teszem, ha úgy élek, mintha minden napom életem első - vagy utolsó - napja volna."
(Paulo Coelho)

No jól kiirkáltam magam...
Ölellek!

vánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!
http://www.youtube.com/watch?v=RaHgxfZZEm4&feature=related
lollipop