A gyermek védelme

Ismét segítséget szeretnék kérni tőletek.Csillagvirág elmondta egy beszélgetés alkalmával,hogy a kicsi gyermekek 6 éves korukig nagyon kötődnek az anyjukhoz és általában azért betegszenek meg,mert az édesanya lelki problémáját átveszik.Hát nekem aztán vannak gondjaim,de ez most másodlagos,bár ha jól belegondolok akkor nem.
A problémám az,hogy a kicsim az utóbbi hetekben szinte folyamatosan beteg.Folyton meg van fázva.Köhög és folyik a nócija.
Tegnap volt bent az édesapja és úgy volt,hogy megbeszéljük azt,hogyan tovább.Sajnos nem tudtunk beszélgetni,mert ő nagyon ideges volt és mikor megpróbáltam szóra bírni akkor azt mondta:Most nem tudok beszélni,és már magam sem tudom mit is akarok.
Mivel én alapból is akkor nagyon feszült voltam a beszélgetés miatt,és még az ő feszültsége is teljesen átjárta a szobát a kicsi hercegnőm éjszaka folyamán belázasodott és ma is egész nap láza volt.Amúgy tündérien kacagott a bátyja nyakában,ezért is gondolom azt,hogy biztosan a mi energiáiknak köszönheti a betegséget.
Valahol hallottam egyszer,le lehet védeni egy burokkal a gyermekeket.
Utána néztem a könyveimben,de nem találtam semmit,ezért is fordultam hozzátok.
Ha valaki ismeri a technikát akkor kérem írja le itt,hátha másnak is szüksége lehet rá.Nekem most nagy szükségem lenne rá.
Előre is köszönöm!

Millió ölelés!

Címkék:

HozzászólásokKöszönöm....

A választ.Én azt szoktam mondani,hogy összetehetem a két kezem a gyermekeim miatt,és ez valóban így van.A kicsilány egy nagyon vidám,huncutka!Nagyon keveset volt beteg,így csak az járt a fejemben,hogy ő egy egészséges vidám kiscsajszi.A gondok akkor kezdődtek mikor az édesapjától elköltöztünk.Utána jött egy nyugodt időszak.Újra minden rendbe jött.
De most...Ennél csak jobb lehet.Ma elvitte az apuja az orvoshoz és egy csúnya szájfertőzést diagnosztizáltak.Szinte semmit nem tud lenyelni,pedig ha látná valaki,hogy mi mindent tud összeenni...:).
Ez azóta van mióta az apujával megpróbáljuk rendezni a "dolgainkat".Mindketten nagyon feszültek vagyunk.És ahol időnként parázslik a levegő ott egy ilyen pici lány mit is tudna kezdeni.A parázsláson azt értem,hogy emberi hangon összevitatkozunk,vagy éppen csöndben emésztjük magunkat.Csak szeretettel vesszük körül,és kizárjuk őt a gondokból.Igaz valóban aggódom érte,de azért,hogy őt mennyire viseli meg ez a huza-vona.

Millió ölelés!

Tedd meg az első lépést hittel.
Nem kell látnod a lépcsősort.
Csak tedd meg az első lépést
anettA gyerek akkor veszi át az

A gyerek akkor veszi át az energiákat, ha átadod. Vagyis azt veszi át, amit átadsz neki. Ha félted, hogy nehogy beteg legyen (és amit írtál pont erről szól) akkor nem (csak) azért lesz beteg mert rossz energiák vannak vki más irányában, hanem azért, mert épp a gyerek irányába is rossz energiákat küldesz (aggódást).

Szeresd és lásd egészséges, boldog gyereknek, és akkor minden más csak körítés lesz. Ne a technikát keresd, hanem figyelj inkább a gyerekre... szerintem :-)

Szeretettel,
Admin