Hogyan teremts kapcsolatot az angyaloddal?

Bizonyára már gondoltál arra, hogy ha tényleg léteznek angyalok, akkor hogyan idézd meg őket, és miként kérheted a segítségüket.

Először is a házunkban, illetve a szobánkban kell megteremteni a lehető legharmonikusabb légkört. Végigjárhatjuk a szobákat, és elképzelhetjük, amint egy arany fény beborítja az egészet, eltüntetve minden energetikai szennyeződést és koszt. Utána pedig ez a fény feltölti energiával a helyiséget. Ez egy nagyon egyszerű módszer és a hatásfoka is jó. A műveletek elvégzése után érezhetően kellemesebb lesz a ház energetikája. Ezt pedig különböző feng shui eszközökkel lehet állandósítani, illetve érdemes minden idézés előtt a szobában elvégezni ezt a gyakorlatot.

Attól függően, hogy milyen arkangyalt, ill. angyalokat akarunk megidézni, alkalom adtán égethetünk füstölőt, mert ez a szoba rezgését egy bizonyos angyalcsoporthoz igazítja.

Ha többször szeretnénk a segítségüket kérni, akkor kialakíthatunk egy oltárt (de ez nem feltétele a sikernek, csupán egy segítség!) valamelyik szobában. Ennek sem kell túl csicsásnak lennie, elegendő, ha egy olyan terítőt rakunk rá, mely számunkra az angyalokat juttatja az eszünkbe, néhány ezzel a témával kapcsolatos képet helyezünk rá, egy füstölőtartót és pár rúd füstölőt, illóolajokat, és olyan köveket, melyek a megidézni kívánt lényekkel állnak kapcsolatban. Ha elkészítjük ezt az oltárt, akkor ezentúl végezhetjük ott az idézéseket és különböző velük kapcsolatos varázslást is.

A lakás felkészítése után a következő lépés önmagunk tisztítása. Hangsúlyoznom kell, hogy nem csak akkor lehet a kapcsolatteremtésbe belevágni, amikor már tökéletes minden körülmény és mi is, sőt az angyalok nagyon sokat segíthetnek a megtisztulásunkban, és a ház energetikájának a helyreállításában.

Öntisztítás alatt elsősorban az érzelmi és mentális lényünk megváltoztatását értem. A negatív érzelmektől és gondolatoktól érdemes a lehető leghamarabb megszabadulni. Persze ez nem azt jelenti, hogy ha dühösek leszünk valakire, akkor elfojtjuk magunkba az érzést és megértést, meg szeretetet tettetünk. Épp ellenkezőleg! Érdemes az ilyen dühöt kiadni (azért a fizikai sérüléseket lehetőleg el kell kerülni), különben bennünk marad és belülről kezd el rágni minket. A negatív érzelmektől és gondolatoktól a szeretet segítségével tudunk megszabadulni úgy, hogy először megtanuljuk magunkat, majd másokat is teljes mértékben elfogadni és szeretni.

Az idézés módszerei:

Ima:

Az imádkozás már régóta ismert módszer, de manapság nem vesszük ezt olyan hatásosnak, vagy éppen ezoterikusnak, mert mindenki által ismert. Pedig ez tévedés. Ha élőszóban kérjük az angyalokat, hogy segítsenek megoldani xy problémánkat, akkor bizony meghallgatják a fohászt, és amiben csak tudnak, segítenek.

Ezt összeköthetjük egy meditációval, és ha már gyakorlottabbak vagyunk az energia érzékelésében, akkor angyalokat is észlelhetünk. Megkérhetjük őket élőszóban, hogy álljanak elénk, mi pedig miután ellazultunk, akkor az előttünk lévő tér energetikájára koncentrálunk és megláthatjuk az angyalunkat. Mint sok más helyen, itt is vigyázni kell, nehogy a képzeletünk becsapjon, lehetőleg elvárások nélkül végezzük ezt a műveletet.

Meditáció:

Önmagában az ima egyoldalú kérés, problémákat nem tudunk megbeszélni égi segítőnkkel. De ha ellazulunk, magunkat pedig nyitottá és befogadóvá tesszük, majd megkérjük az angyalunkat, hogy válaszoljon meg egy kérdést, mely foglalkoztat, akkor készségesen áll rendelkezésünkre. De idézés előtt a biztonság kedvéért érdemes a szobát egy pajzzsal megvédeni, hogy hívatlanok ne érkezhessenek és ne zavarjanak meg minket. Ezt úgy tudjuk a legegyszerűbben megtenni, hogy elképzeljük, amint egy aranyszínű fal vonja körbe a szobát, mely egészen az idézés végéig ott fog maradni (ez a módszer pont elég arra, hogy az asztrális parazitákat és intelligenciátlan lényeket távol tartsa).

Természetesen nem csak problémánk felől érdeklődhetünk, hanem kérésünket is megfogalmazhatjuk (szóban vagy gondolatban), miután ráhangolódtunk az angyalunkra. De szem előtt kell tartani, hogy ez nem lehet ártó, negatív dolog se önmagunk, se mások számára. A szabad akaratba nem avatkoznak bele az angyalok (tehát azt nem lehet kérni tőlük, hogy xy szeressen belénk, „csupán” annyit, hogy találjunk valakit, aki illik hozzánk). Úgyszintén korlátozva van a cselekvésük a karmánkat illetően, tehát az egyes leckénket meg kell tanulnunk, ők csak felgyorsíthatják a megértést és a fejlődést, a kellemetlen (és egyben fontos karmikus) eseményeket nem úszhatjuk meg.

Írás:

Ha esetleg nem szeretnéd szóban, vagy gondolatban kiönteni a lelked, illetve kérni valamit, vagy csak szimplán jobban szereted leírni a dolgaidat, akkor vehetsz egy füzetet (melynek, ha van oltárod, akkor érdemes ott lennie), és ebben írhatsz az angyalaidnak.

HozzászólásokHolnap kell elengednem az

Holnap kell elengednem az angyalokat, de nem tudom, hogy mikor kell megenni az almát és elégetni a kívánságaimat. Mikor kell megmondanom az angyaloknak, hogy hova küldöm Öket? Amikor elmennek, vagy az 5-dik pihenőnapon, .... Nagyon szépen kérem, hogy aki tudja a választ, az írja le nekem
Nagyon szépen köszönömaz én angyalom

Kedves Cheenska!

Látom nagyon tájékozott Vagy angyal "témakörben",ezért is fordulok hozzád e kérdéssel.
Nagyon rég,úgy 10 évvel ezelött,kiszámolták nekem,ki az "én angyalom"......Uriel.
Meg is vettem a Róla szóló könyvet,s rendszeresen beszélek/tem Vele,de vannak kétejeim......nem is tudom.....ahogy beszélt hozzám...vagy csak az eltelt hosszú idő. Lényeg,hogy nem vagyok biztos benne,hogy a megfelelő angyallal beszélek/tem.
Nem tudom ehhez milyen adatok kellenek,mindenesetre a születési dátumom megírom: Budapest 1974.05 10. hajnali f2.
Örülnék,ha tudnál segíteni,esetleg egy ezzel kapcsolatos oldalt ajánlani.
Hogyan,milyen "körülmények" között tudom a segítségét kérni,felvenni Vele a kapcsolatot.
Segítségedet előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
Vida AndreaVan úgy, hogy az óramutató szinte "üti az órát", de egy helyzet

csenge333
nem engedi, hogy a maga teljességében átéljük a dolgokat.Aztán van olyan is, hogy egyszer csak minden "klappol" és átélhetjük.../Kár, hogy 22.-e, nem 23.-ra esett...Bár, ki tudja...Kedves Cheenska!Nagyon jól összefoglaltad az angyalokkal való

csenge333
kommunikáció lehetőségeit./Gyakran mindenféle szertartás nélkül is érdemes hívni őket...../
A legfontosabb mondatod-számomra most az-, az utolsó sorokban rejlik:"a fontos karmikus eseményeket nem úszhatjuk meg."-Igen! Ezt a saját bőrömn is tapasztalom.Hiába kértem őket egy dologgal kapcsolatban, úgy látszik nem lesz átírva, nem megoldható, hogy elkerüljem....Bár, ma már ott tartok nem is akarom elkerülni, csak megélni a maga teljességében, ha ott lesz az idő......