Víz

vízTöbbször volt már szó Emoto-ról és a vízről az oldalon, ami miatt most ismét előhoztam a témát, egy nagyon jó gyakorlat, amit Katica említett az egyik fórumban.

A víz fontos üzenetet hordoz számunkra. Az emberi lét közvetlen kapcsolatban áll a vizünk minőségével. Masaru Emoto, egy kreatív és koncepciózus japán kutató, kutatásai során azt vizsgálta, hogy az ember rezgési energiája, gondolatai, szavai és a zene hogyan hat a víz molekuláris struktúrájára. Miért fontos ez? Emlékezzünk csak arra, hogy mennyire egybecseng az ember testének mintegy hetven százalékát alkotó víz és a bolygónk szintén mintegy hetven százalékát kitevő víz mértéke.

Emoto tanulmánya megállapította hogy a vízre és annak molekuláris szerkeszetére nagy hatással van az, ami körülveszi. A víz sokkal gyorsabban veszi fel a rezgéseket, a jó és rossz rezgéseket egyaránt.

Nem véletlen hogy minden nap mosakodni, fürödni szoktunk. A víz nem csak külsőleg tisztít, de kiszívja belőlünk a negatív energiákat is. A gyakorlat pedig, amit Katica említett, és javaslom mindenkinek:

"Minden nap 4 db 0,5 l-es vizet igyunk, az üvegekre pedig "Boldogság", "Szeretet", "Egészség", "Béke" legyen ráírva, és az, hogy "Köszönöm!" :))))
A vizet lehetőleg előző este készítsük elő másnapra, és egész éjjel hagyjuk az üvegekben, hogy feltöltődhessenek.

Előzmények:


A.

HozzászólásokKedves Jugik!

Nagyszeru!
Ahany ember,annyi elnevezes es meegis mindenki ugyanarrol beszel!
Hat nem csodalatos!:)

Szeretettel,
felebaratKedves Felebarát!

KÖSZÖNÖM szépen! Én ilyen vizet iszom kb. 2 hónapja. Előtte, mindíg meg-REIKI-ztem az üveget amiben a vizet tartom, és akkor is egészen más íze van a víznek. Most befőttes üvegekben tartom, és így írtam rá, ahogy elmondtad/leírtad :-)))
Én SZERETLEK víznek hívom :-) Azt hittem, hogy Te másfajta vizet hívsz varázsvizecskének :-)
De azért köszönöm mégegyszer :-)))

Szép napot kívánok!
JugikCsSz, Jugik, dubdodo, Teri!

Itt van a varazsvizecske receptje!

Szeretettel,
felebaratVARAZSVIZECSKE!!!

Minden kedves erdeklodonek ajanlom figyelmebe a fennti irast, itt van a RECEPT!!!
Egy kancso(ha lehet uvegbol) csapviz, min. felorat nyitva hagyni, es az oldalara ragasztott cedulara -irassal a viz fele forditva- rairni a fennt emlitett szavakat, egyesevel v. mindet egyszerre.
A tobbi linket is haszos elolvasni ,megnezni,meghallgatni!:)
Egeszsegetekre!:)

Szeretettel,
felebaratA tested vízért kiált !

Dr. F. Batmanghelidj: " A tested vízért kiált ! "

A könyv ajánlásából:
Az egészségügy krízisének elsődleges oka a fiziológia, az élettan tudományának alapvető tételeiben gyökerezik, ami pedig az emberi test gyógyászatának és tudományos ismeretének alapja. Ez azért történhet meg, mert az emberek és a gyógyító tudósok nem ismerik kellő alapossággal, mikor és miért szomjazzuk a vizet, nem értik a víz létfontosságú szerepét az emberi szervezetben.
" Nem beteg vagy, csupán szomjazik minden sejted ! "

Ez a könyv meggyőzően bizonyítja a vízivás fontosságát. A gyakorlatban számos esetben beváltak a tanácsai. Egyszerű és pénztárcakímélő módszer. Ismerkedjetek meg vele !

Hono_LuluTudatos vizivas!

A tested vizert kialt!

Szeretettel,
felebaratkedves lamans! elég ha a

kedves lamans! elég ha a rezgés beépül :-) a víz pedig átadja a rezgést a környezetének. mindenkinek az működik amiben hinni tud. ez a legfotosabb. ne minket kérdezz, mert mi nem tudhatjuk hogy nálad mi és hogyan működik. kérdezd meg magadtól!!Fogak

ha javitani szeretnénk a fogazatunkat, akkor normálisan egy üvegbe azt irnánk hogy tökéletes fogak. De a fogakban nincs viz, ami felvenné a rezgésszintet.vagy van???valaki tud segiteni???Tiszaviragom

Koszonom a linkeket, nagyon elgondolkodtatoak,es szivmelengetoek,megerositest is talaltam a III.-ban. Isten aldasa kiserje munkalkodasodat.

Szeretettel,
felebaratKöszönöm:)))

Mindig is szerettem vizet inni és valahogy a sima csapvizet jobban szeretem mint a palackozottat.Most már még jobban hisz,ennyi gyönyörűséget adunk magunknak.:)))Eddig csak...

Eddig csak egy viszkispohárra írtam rá alkoholos filccel a "varázsszavakat", de az kicsike. Van nekem egy férfiúi perverzióm, hogy bár van poharam, de valamiért szeretek befőttes üvegből inni. Szóval egy kiürült mézes üveget most kineveztem ilyen víz programozó edénynek és ráírtam alkoholos filccel, hogy "KÖSZÖNÖM NAGYON SZERETLEK". Most is szépen töltődik benne a vizecském, amit majd jól megiszok. :)Koszonom Admin!

Egy hires-neves termeszetgyogyasz(Kati neni) is azt mondta,hogy a csap viz egeszsegesebb,mint a m.uveges, csak miutan teleengedjuk az uveget csapvizzel leg. felorat hagyjuk nyitva,hogy a karos anyagok elparologhassanak.
Valjon mindenki egeszsegere!

Szeretettel,
felebaratÉn nem bánom:))))

Ez a kedvenc témám....így bármikor felkerül ismét a főoldalra, boldogság van bennem:))))

Van egy tündéri barátom, kb. 5 éve ismerem...imádja Egyiptomot, sokat kimegy, ha teheti...tőle rengeteg nagyon szép ajándékot kaptam az évek során, elvégezte időközben a Mantra Főiskolát is, néha órát is ad ott azóta. Egyszer úgy éreztem, valami nagyon szépet én is szeretnék neki adni ajándékba...és 4 évvel ezelőtt megvettem neki az Emoto könyvet, miután mi moziban néztük meg a "Mi a csudát tudunk a világról" c. filmet. Neki köszönhetem, hogy megismertem ezt az egészet:))) Szóval megvettem a könyvet és mert hálás voltam neki nagyon sok mindenért, beleírtam a könyv elejébe: "Köszönet és hála"

ÉN is cetlikére írom azt a pozitív dolgot, amit éppen érzek, hogy segít nekem!!! Nem recept után megyek, hanem a belső érzéseim diktálják, mit írjak a cetlire! És igaza van Deninek...nem kellenek a drága ásványvizek!!! Az egy jó üzlet, plussz nincs kocsim és nehéz lenne hazacipelni:)))) A kis cetlike tökéletesen kitisztítja a kristályokat:)))) És nem beszélve arról is, hogy a gyógyulásban is segít:)))))))))))))))

Ölellek benneteket:)))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)A víz üzenete:)

Masaru Emoto;Víz üzenete című könyve akkor került a kezembe amikor Mo-on megjelent.
Egy barátnőm kért meg, hogy vegyem meg Neki.
Kíváncsiságból belelapoztam és megtörtént a csoda.:)
Engem az a kísérlet győzött meg a gondolat erejéről:)
mikor más kontinenseken, több nyelven felírták az üvegre ugyanazokat a szavakat.
Láss csodát a kristályok ugyanolyanok voltak:-)

A víz üzenete I

A víz üzenete II

A víz üzenete IIIDeni

:)))

Igen ... itt is ...
Valamelyik nap azt hittem már itt a tavasz :)), aztán rájöttem hogy még hátra van egy hónap.
A ma és a tegnap már most, a télben telik :)) így hát tudom élvezni hó le anyó vergődését a párnákkal :DAndromed:)

Most

Tegnap az erkélyen konstatáltam, hogy olvad az a sok szép hópöhöly. Felnéztem az égre és elmondtam a nagynak, hogy olyan szép volt, van repeta? Már délután szitálta is. S most már megint dunnát húz az utca:):)

Na igen ... ez a hó ma belopta magát az írásainkba :):)

Most

Kb. két hete isszuk a programozott vizünket:) Mi úgy csináljuk, hogy mindegyiket ráírjuk egy papírra, és rárakjuk a kancsót. Ha elfogy, akkor újra töltjük. (nyilván)

Leszoktunk az ásványvízről. Magyarországon ásványvíz minőségű víz van. És szigorúbban ellenőrzött, mint az ásványvíz. Ráadásul a műanyag palack regését sem veszi át, sem a targoncáét...

Három éve olvastam elsőnek Emoto mestert. Már minden ismerősöm tud róla :)Május óta

rendszeresen iszom otthon a szeretet vizemet és igazán elmondhatom, hogy mikor átjár a víz rezgése, csodásan érzem magam :)
Érdekes hogy ma már két vizzel kapcsolatos üzenet érkezett hozzánk, közben pedig csodásan esik a hó, melynek kristályai a leggyönyörűbbek a világon :)
Köszönöm Secretpapi az emlékeztetést :)
Szeretlek :) ÖB-chi :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)csenge333

csenge333Én is köszönöm

Köszönöm
Nekem is van egy piros szívecskés üveg vizeskancsóm, amit este feltöltünk, azt isszuk. Masaru Emoto
vízkristályai mandalaként is szemet gyönyörködtetőek, zenével együtt pedig csodálatosak. A nemzeti himnuszoknak is megalkották a vízkristályképződés folyamatát és lefilmezték. Csodálatosak - magyart még nem találtam -, de itt az olasz.

" A vizet nem tisztítani kell, hanem tisztelni. "
Szeretettel
Hono_LuluKöszönöm...:)

Én is iszom a vizecskéimet...
Egy éjszakányi töltödés után már finom édes az íze a csapvíznek is.Admin..:)

Köszönöm.

Remélem másoknál is meglesz a kívánt hatás :) már én is iszogatom a vizecskéimet..meglepő :)

....Jó néha sötétben a holdat nézni,
hosszan egy távoli csillagot igézni....