Talán ez a szerelem?!

Nemrég összefutottam egy kedves fiatalemberrel. Akkor még nem fogtam fel igazán mi is zajlik körülöttem. Nem vettem észre és máris nyitottabb lettem, boldogabb. Szavakkal nem lehet leírni milyen érzés volt, alig ismertem de ez sem zavart, mert mikor vele voltam mintha ezer éve ismerném.
Olyam magasságokba repített, mint azelőtt senki. Nem kérdezett, nem korlátozott. Elfogadott mindent, úgy ahogy jött, csak úgy feltételek nélkül, tisztán a körülmények elhanyagolhatóak, csak a benyomás és jó pillanatok átélése számított. Sokat mosolyogtam, nevettem. Hálás leszek egész életemben, mert megmutatta, hogy nő vagyok, bennem is van valami különleges. Mindig szeretettel gondolok rá, egy titkos helye van a szívembe. Amilyen gyorsan beletoppant az életembe, olyan gyorsan el is illant. Néha mikor sétát teszek múltamban, nem tudom eldönteni, álmodtam vagy valóság volt az egész. Egyszer majd talán elmondom neki, milyen folyamatot indított el bennem. Olyam érzésem van, mintha a küszöb alatt éjszaka besurranna, óvatosan szép csendbe az ágyam mellé állna és lassan, finoman az álmaimba olvadna. És reggel mikor felébredek valami nagyon szép, és nyugtató hangulat kerít hatalmába. Ezeket a reggeleket imádom. Észre se vettem és elvarázsolt. Igen lassan kinyílok, mint a rózsa, és finom illatomat szórom szét a környezetemnek. Érzem, néha nagyon hiányzik.

csepp

Hozzászólások:)

Köszönöm...Kedves Csepp!

Csodálatosan bánsz a szavakkal:)
Gyönyörű írás:)Csepp:)

Most

A mondatod el mondatott, engedd hát s légy így nagy vezér, mert a csended szép ritmusában szíved adja ütemét, igazat találva.Deni:)

Majd engedem, hogy vezéreljen, hallgatom ritmusát, ami szép csendben dobban felveszem ütemét s bízom, megtalálom igazát.
CseppCsepp:)

Most

Értelek. Én rögtön rávágtam, hogy ez szerelem :) Ezek szerint te óvatosabb vagy és bölcsebb:) Fejet hajtok előtted:)Kedves Deni!

Először azt mondanám TALÁN! Utána ……. hallgass az érzéseidre !
Köszönöm:))
cseppCsepp:)

Most

Ha visszaolvasod azt, amit írtál, és úgy veszed, hogy valaki más írta, te mit mondanál neki, hogy ez szerelem? :)Drága Bea!

Köszönöm:))
Állandóan nem tart velem, nem tudok teljesen szabad folyást engedni érzelmeimnek, néha félek tőle, olykor megrémiszt, máskor gyönyörködtet. Próbálok barátságot kötni vele, de a pillanatok is változnak, ahogy az érzéseim is.

cseppDrága Csepp!

Legyen Veled mindig ez a gyönyörű érzés, mert ha ez Veled van, és képes vagy a szerelem érzésére, ami bármelyik pillanatban túlcsordulhat, akkor hamarosan ott fog állni előtted a húsvér személy.
Sok boldogságot kivánok Neked!