Földlakók- két órás állatvédő dokumentumfilm terjeng a neten...

Drága Teremtőtársak!

Tegnap kaptam egy linket, amin van egy két órás film arról, hogyan bánik az emberiség az állatvilággal. Egy általam nagyra becsült győri hölgy küldte, akivel 1996 óta közösen vettünk részt egy spirituális körben, a Fényházában.
A kapcsolatunk azóta is töretlen.

Kívánom, hogy együtt éljük meg azt, hogy a Föld kerek, csodás, egészséges, és mindenki és minden harmóniában él rajta, benne, felette, és alatta... stb...

Ez a film a jelenkorról szól, a ma emberének, hogy hagyja abba egyszer s mindenkorra az öldöklést, és egy átlag ember is tudja meg, mi történik egy állattal, mielőtt a húsa az ő asztalára kerül.

Hiszem, hogy ahogy egyszer minden folyó a tengerbe ömlik, pont úgy lehetetlen a fejlődést megállítani. Hiszem, hogy igenis sikerül legyőznünk a bennünk rejlő sötétséget, hiszen valamennyien a Fényből érkeztünk és oda is térünk haza.

Hiszem, hogy könnyebb meggyújtani egy gyertyát, mint panaszkodni, hogy sötét van.

Sokat vívódtam, feltegyem-e ide a film elérhetőségét.
Úgy döntöttem, nem teszem. Tiszteletben tartom secretadmin azon elkötelezettségét, hogy csakis építő, pozitív gondolatok jelenjenek meg ezen a portálon.

Akit érdekel ez a megrengető, valósághű film, emailben elküldöm a linkjét. Akit érdekel, hogyan bánnak a Földlakók az álltavilággal, írjon nekem emailt és megnézheti: csillair@gmail.com

HA EDDIG NEM VOLT VEGA, AKKOR EZT KÖVETŐEN GARANTÁLTAN AZ LESZ!

Rengeteg tennivalónk van életünk minden területén, az egyszer biztos!
Békét, harmóniát elérni csakis békés kommunikációval, és minden élőlény tiszteletével lehetséges. Másként nem. A mindenbe saját magunk is beletartozunk.

Csillátok
www.5rol6ra.hu
UI: és ne feledjétek! Ti vagytok a saját életetek sugárzó Napocskái senkimás a világon!Dräga Csillair!

Köszönöm, hogy leirtad:)))
Keerlek küld el nekem a film eleerhetöseegeet:))

Szeretettel
Tiszaviräg