Mesterkurzus

Sziasztok!

Szeretném az ige terjedését segíteni azzal, hogy a Mesterkurzus előadásokat (amik persze nekem megvannak) rendelkezésre bocsátom.

Akit érdekel küldjön egy égi jelet!tetszik a blogod is!,

hogy kereken kimondod, mi a gond, és nem ködösítesz.
....=)), az jutott eszembe, hogy "sajnos, tapasztalatom nincs, nem tok segíteni", de ezt azért mégsem sajnálom 8)).
...Annyi párhuzamunk :) talán van, hogy nekem is "nagy pofám" volt =). Talán nM volt nehéz a gyerekkorom, de azért sosem voltam elég jó. A szülők csináltak nekem egy helyes kis dobozt, beledugtak, és a végén dühösek lettek, mert állandóan dörömböltem kifelé. 22 évesen kiszaladtam egész külföldig, ott meg belebotlottam egy fickóba, aki az önbecsülésemet pár év alatt valahogy leépítette. Ugyanakkor mindenki gondoskodni akart rólam, így nem tanultam meg magamról gondoskodni. 29es fejjel ez kicsit gáz... =)).
...tuti átugrod ezt az akadályt. Megvan hozzá sztem az egyéniséged :). Csak.., hát tényleg kenyeret dobj vissza, ha követ dobnak rád... Ha visszajön, nem fáj annyira :)).szia Alba,

aranyosak ezek az önként felkínált lehetőségek, megköszönjük.
;)
Miknek a mesterkurzusai? Agykontroll?Kedves Alba!

Én is megkaphatnám a Mesterkurzus előadásokat?
Mások fórumban is írtam már neked, hiszen soha nem lehet tudni, melyiket olvasod el előbb. :))
Vagy lehet, hogy ez már türelmetlenség, amivel le kéne számolnom? :DAz égi jelről:

Postát pl., de jöhet a csillag is:)milyen égi jelet?

milyen égi jelet? villámot, vagy hullócsillagot? :-))Szia, Írtam neked a privát

Szia,

Írtam neked a privát email címre.

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."DVD

Látom Bp.-i vagy. Én napközben a nyugatinál vagyok. Kimásolom őket DVD- re, és eljössz érte, úgy jó?engem érdekel:) sőt lesz is most előadás március 19én..

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."