Kozmikus csomagküldő szolgálat

Egyszerűen nagyszerű az internet!Mostanában a városi könyvtár helyett az internet "könyvtárát" használom.Mert itt is vannak ám "könyvtárak" ,méghozzá nem is akármilyenek!
Sokszor előfordult velem,hogy hiába mentem le a könyvtárba,mert a keresett könyv éppen nem volt bent,vagy meg sem volt.Nos mióta van itthon is internet azóta böngészem abból a szándékból,hogy az én "könyvtáramat" bővítsem.Elkezdtem bevonzani azokat a könyveket amiket elolvastam és úgy gondoltam,majd egyszer megvásárolom,és azokat is amiket szerettem volna megvásárolni.Egy idő után ki is ment a fejemből,hogy mit is akartam ezekkel a kincsekkel.Akkor ráakadtam egy honlapra,ahol rengeteg "könyvet" találtam,de nem csak könyvet,hanem hanganyagokat is.Ez az oldal ezután el irányított egy másik oldalra és ott olyan kincseket is találtam amiről azt gondoltam,hogy még várnom kell rá.Ez a pár sor az egyik ilyen kincsből van.Az író Barbel Mohr.Van tőle a polcomon is egy könyv,de most már a gépemen is kettő!Ő szintén nagyon világosan írja le,hogyan is kell az Unitól rendelni.Már a második fejezetben leírja,hogy hol is szokták elrontani a megrendeléseket.
Szeretettel ajánlom a könyvet ezzel a pár sorral a kezdőknek és az elakadottaknak.

Újdonságok a megrendelések körül

Először is hadd adjak néhány bevezető ötletet az új, vagy ezidáig folyvást sikertelen megrendelőknek, aztán elmesélem legújabb sikereimet és kudarcaimat.
A megrendelésnek az a trükkje, hogy gyermeki bizalommal kell feladni, aztán többet nem is kell gondolni vele. Kézenfekvő, hogy kinél és mikor működnek kiváltképpen jól a megrendelések. Minden, amit lazán rendelünk, és nem érezzük úgy, hogy szükségünk lenne rá, rögtön teljesül. Minél elégedettebb valaki, és minél gyanútlanabbul adja fel a "próbarendelést", annál gyorsabban szállítanak neki.
A "vérbeli ezoterikusok" esetében, akik hitük szerint már annyi mindent értenek és tudnak, gyakran, és látszólag igazságtalanul, egészen más a helyzet. Ők többnyire megfontolt bölcsességgel rendelnek, s véresen komolyan veszik az egészet. Ez eleve nem nyer. Még ennél is rosszabb, aki azt hiszi, hogy valamire szüksége van, és reménykedik meg aggódik, hogy tényleg megkapja-e. Ezzel végképp semmire sem megy. Furcsa egy univerzális törvény, mi? Akinek szüksége lenne valamire, az nem kapja meg, aki meg lazán és szórakozásból megrendeli, ami megtetszik neki, de igazából nincs is szüksége rá, annak rögtön az ölébe pottyan! Hát hol itt az isteni igazságosság? Vagy ha már "Isten képmására" teremtetettünk, akkor nekünk is jutott a teremtő erőből, s valóra válik az életünkben, amit gondolunk és érzünk? Ez mindent megmagyarázna, így aztán az teljesül a leghamarabb, amitől rettegünk. És minél aggodalmasabban gondolkodunk, annál több okunk lesz az aggodalomra. Ezzel szemben viszont minél könnyedebben lejtünk át az életen, annál könnyebben száll a szánkba a sült csirke, mint Csodaországban.
Ennek a mindannyiunkban bennünk rejlő teremtő erőnek kell tudatában lennünk. A legnagyobb veszedelmet a negatív gondolatok és érzelmek jelentik. Legjobban tehát a saját negatív gondolatainktól kell félnünk, hiszen azok is valóságot teremtenek.

Hozzászólások:D ...

:D

... bevigyorogtam már ide egyet :)"Legjobban tehát a saját

"Legjobban tehát a saját negatív gondolatainktól kell félnünk, hiszen azok is valóságot teremtenek."

Nem kell tőlük félni, mert azzal csak erősíted őket :-) fogadd el hogy vannak negatív gondolataid, köszönd meg nekik hogy figyelmeztetnek valamire, és ints nekik búcsút mosolyogva! ha elfogadod, és elengeded őket, nem jönnek többé vissza. ha rágódsz rajtuk, akkor tovább maradnak...

mond pl. azt hogy:
"köszi hogy itt voltál búbánat, de most már menj a búbánatba!" :-DDD