Lendítsd mozgásba az Univerzumot

szabadság, lendületMinél éberebben figyelem önmagamat, és azt ahogy az Univerzum válaszol a belső világomban lejátszódó folyamatokra, - a gondolataomra és az érzelmeimre - egyre erősebben érzem azt, hogy az Univerzum bizony kedveli a Hihetetlenül Nagy Dolgokat! Azokat a Hihetetlenül Nagy dolgokat, melyek dinamikát adnak a Végtelen Áramlásnak. Mit értek ez alatt?

Nos, sokan írnak nekem arról, hogy mi a legnagyobb álmuk az életben. Ezen nem csodálkozom, hiszen minden olvasómat megkérem erre. És azon sem csodálkozom, hogy nagyon sokan olyasmit írnak, hogy a legnagyobb álmuk az, hogy felneveljék és támogassák a gyerekeiket, a családjukat, vagy hogy meg legyenek a megélhetésük legszükségesebb feltételek... Azért nem csodálkozom ezen, mert valamikor az én álmaim is csupán eddig terjedtek. És bármennyire nemes lélekre vall ilyen dolgokat meghatározni életünk legnagyobb álmaként, mégis van velük egy pici kis probléma.

Az, hogy ezek nem igazi álmok! Ezek nem a Te valós, igazi Álmaid! Ezek nem azok az álmok, melyek igazán lelkesítenek, szenvedéllyel töltenek el, és melyektől úgy igazán lendületbe jön az Univerzum!

Természetes, hogy a családodnak csakis a legjobbat akarod. Én is a legjobbat akarom a családomnak. Szeretném a lehető legjobb körülmények között nevelni a gyerekeimet, biztosítani akarok minden szükséges feltételt a saját önvalójuk kiteljesedéséhez, mégis azt gondolom, hogy ez kevés ahhoz, hogy az Univerzum igazán mozgásba lendüljön.

Azzal, hogy a hozzád legközelebb állók jól-létének megteremtésével vagy "csak" elfoglalva, azt éred el, hogy az egész életed csak arról fog szólni, hogy a szeretteid igényeit kielégítsd. Biztosíthatlak, hogy ezek az igények soha nem fognak kielégülni. Mivel másra sem tudsz gondolni, csak arra, hogy nekik mindent megadj, egész életedben ezt a helyzeted fogod folyamatosan újra teremteni. Vagy elveszik mindenük, mindenetek, hogy az alapokról újra kelljen építeni az egész életeteket, vagy egyre többet és többet akarnak majd, de mindent Neked kell előteremteni. Ebben a helyzetben pedig nincs semmi dinamika, nincs semmi fejlődés. Újra meg újra ugyanaz fog történni...

Még csúnyábbat állítok! Nem hogy nincs semmi dinamika abban, hogy csakis a közvetlen szeretteid jól-létének megteremtését tekinted életed legnagyobb álmának, hanem még meglehetősen önző dolog is, hiszen ezzel, tudattalanul is kizársz mindenki mást a jól-lét általad geberált áramából. Ráadásul, ha arra összpontosítasz, hogy éppen meglegyen az, ami a megélhetésetekhez szükséges, azzal megint egy olyan körforgást teremtesz, amiben szinte egyáltalán nincs dinamika. Újra meg újra küzdeni fogsz a megélhetésedért, hiszen gondolataid egyfolytában a megélhetés megteremtése körül járnak.

Az Univerzum természetesen ezekre az "álmokra" is válaszol, Te mégis úgy érzed, cserben hagy, mert Neked még mindig fogcsikorgatva kell gürcölnöd azért, hogy Te és szeretteid valahogy megéljetek.

Terjeszd ki az Álmaidat!

A megélhetés nem szabad, hogy életed legnagyobb álma legyen, mert az létezésed okán eleve jár Neked. Csakúgy, mint szeretteidnek! Ha nem tesztek semmit a Világért, a létezésetek a Végtelen szemében akkor is ajándék, és mindent el fog követni annak érdekében, hogy boldogok legyetek és bőségben éljetek!

Találj magadnak egy Hatalmas Álmot! Egy Hihetetlenül Nagy Álmot! Olyat, amitől először Te magad is megijedsz, hogy hogyan is juthatott ilyen egyáltalán az eszedbe. Valamit, ami elsőre teljesen abszurdnak, hihetetlennek és elérhetetlennek tűnik, mégis amikor rá gondolsz érezni kezdesz valami fura bizsergést a szíved és a gyomrod között a Napfonat csakra környékén!

Találj magadnak egy akkora Álmot, amitől halványan felizzik benned a szenvedély, az olthatatlan vágy arra, hogy valami nagyszerű dolgot hozz ki az életedből! Hogy mi fog történni ekkor?

Nos, azt hiszem ilyenkor történek azok a dolgok, amiket úgy hívunk: CSODA!

Az egész életed el kezd majd átalakulni! Többé már nem "kell" azon rágnod magad, hogy a szeretteidnek mindent megadj, amire csak szükségük van. Többé már nem "kell" azon fáradoznod, hogy megteremtsd a megélhetésetekhez elengedhetetlenül szükséges feltételeket. Mindezek automatikusan és feltartóztathatatlanul el kezdenek majd beáradni az életedbe, hogy Neked csak egyetlen dolgod maradjon:
"Megvalósítsd életed Hihetetlenül Nagy Álmát és igazán sikerre vidd az életedet!"

Amióta megszülettél, az Univerzum csak erre vár!

Miért várakoztatnád tovább?

Add meg neki, amit akar tőled! Amit Te igazán akarsz magadtól!

Mutass fel neki egy hatalmasat, és lendítsd mozgásba teljes esőből, hogy ezzel a lendülettel ne csak a Te életedbe, hanem másokéba is tovább áramoltathassa a bőséget, a szeretetet és a jól-létet!

Lendítsd mozgásba az Univerzumot egy Hihetetlenül Nagy Álommal!

Itt és Most!

HozzászólásokEgo-legó.

:)Drága Testvérem! :)

Bárhogy jó, ha Neked az örömöt okoz! :))))
Szeretlek! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-mail kurzus és e-könyv a Vonzás TörvényérőlDrága Juditmama! :)

Kezdd el megélni az álmaidat Most! :)))))
Már bennük élsz! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-mail kurzus és e-könyv a Vonzás TörvényérőlKedves Zollerke! :)

Annak idején, én is pont így kezdtem... :)
Köszönöm! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-mail kurzus és e-könyv a Vonzás TörvényérőlKedves Hono_Lulu :)

Pontosan úgy van, ahogy írod! :)
Az álmodás semmibe sem kerül, mégis ez az, ami évezredek óta, igazán formálja a Világot. :)
És igen, az emberiség boldogságra született! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-mail kurzus és e-könyv a Vonzás TörvényérőlDrága Zotya Barátom! :)

Na, igen, a tánc! :) Ahogy az Zorba, a Buddhához illik... :))))))
Ölellek! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-mail kurzus és e-könyv a Vonzás TörvényérőlDrága Tavacska! :)

Hát, csak emelkedj a pillangókkal a magasba és szárnyalj! :)))
Köszönöm! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-mail kurzus és e-könyv a Vonzás TörvényérőlDrága Dindus! :)

Mindig nehezen éljük meg azt, amikor elveszítünk valakit, aki nagyon közel állt hozzánk.
Legtöbbször azért, mert azt gondoljuk, hogy nem jó helyre került, vagy mert mostantól örökre le kell mondanunk a vele közösen eltöltött pillanatokról.
Csakhogy ezek közül egyik sem igaz!
Aki tovább áll, pontosan oda kerül, ahova kerülni akar. Éppen ezért nagyon jó lesz neki ott is. Talán még jobb is, mintha továbbra is itt maradna, hiszen fejlődését már az szolgálja leginkább, amit azon a másik helyen tapasztal.
Az együtt töltött pillanatokról sem kell elmondanunk. Bármikor felidézhetjük őket, és bármikor megtapasztalhatjuk azt az érzést, mintha még itt lenne velünk az a másik. És itt is van! Hiszen a Végtelen Univerzumban valójában nem létezik sem tér, sem idő!
Minden Egy!
Nincs olyan, hogy itt és máshol!
Nincs olyan, hogy most és máskor!
Vagyis a szeretett lélek ebben a pillanatban is itt van velünk!
Bennünk!
Csak érezd!

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-mail kurzus és e-könyv a Vonzás TörvényérőlDrága Leila! :)

Köszönöm! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-mail kurzus és e-könyv a Vonzás TörvényérőlÉdes ,Drága Barátom...

Lóti mindennap megölel Téged gondolatban...
SzeretlekMost

Én szeretnék elkapni egy felhőt és a kislányomnak odaadni, hogy jól szappanozza be, hogy a világ legnagyobb buborékát tudja fújni :D Tudni illik buborékfújó mester, és felfedezte, hogy az én samponommal lehet a legnagyobbat... :D ♥

Szeretném ha debreceniek lennétek, hogy legalább egy héten egyszer megölelhesselek téged és Lótit. ♥

Szeretném, ha Csavi megnyerné a motorját.

Szeretném, ha a könyvem egymillió példányban kelne el már az első évben.

Szeretném, ha a közös folyóiratunkat hárommillió magyar olvasná.

Szeretném, a feleségemet egyszer elvinni egy űrutazásra.

Így jó? :D SZERETLEK ! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :DDrága Álomkereső!

Szeretnék idős embereket megölelni, megsimogatni. Árva gyerekeknek szeretetet adni.
Szeretnék angolul beszélni, autót vezetni (utána jöhet a motor is), tűzön járni, elmélyedni a görög mitológiában, bebarangolni a görög szigeteket, megtanítani az embereket mosolyogni.
Kitaszított állatokat befogadni,sebzett lelküket, testüket gyógyítgatni.
És szeretnék megtanulni énekelni!

Bocsáss meg kérlek! Hálás vagyok! Köszönöm! Szeretlek!

Szeretettel: Judit

"Csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."

"Csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."Sanya:)

Most

Lendítsd mozgásba az univerzumot :)Az én álmom

Kedves Álomkerső!

Nekem is nagy lendületet adott az írásod. Én egyelőre annyit kértem az Univerzumtól, hogy mutassa meg nekem, mi a legnagyobb álmom, adjon a kezembe eszközöket, hogy az önismeret útján tisztán és világosan lássam, mit akarok, hiszen a régi hiedelmek kiirtása (ami sokunknak nem engedi, hogy nagyot merjünk álmodni) nehéz folyamat (túl sok van belőlük).
A napokban kezdtem figyelni magam, és rájöttem, hogy el sem tudtam azt képzelni, hogy más munkahelyem legyen, mint ami van. Mindig azt mondogattam, hogy én összetehetem a két kezem, hogy ilyen vagyok, és hogy egyáltalán munkám van a mai viszonyokban. Az ilyen és hasonló hiedelmeken pedig túl kell lépnünk.
A lényeg, ahogy Ambraham is tanácsolja (/ják?), ha nem vagy tisztában azzal, mit szeretnél, egyszerűen kérd azt: TUDNI AKAROM, HOGY MIT AKAROM! Én most ezt teszem, és napról napra több részletét látom meg vágyaimnak, míg egy szép napon majd összeáll a kép.
minden jót! - zollerke
http://zollerke.wordpress.comAz álmok valósággá lesznek

Kedves Álomkereső !
Fellelkesített az írásod, sok nagyszerű álmom van nekem is. Eddig kigúnyoltak miattuk, de ilyenkor csak értetlenkedve figyeltem az illetőt. Ábrándozni jó dolog, semmibe se kerül, viszont örömöt okoz. Én úgy, ahogy van, szeretem az egész kerek világot, főleg mióta az interneten itt van a szemem előtt ! Ha akarom, Velencében gondolázhatok, megnézhetem az új Dubait, zenéket, táncokat, embereket, főleg a folklor kultúrát, mert mindenütt szépek az emberek, csodálatosan tudnak ünnepelni. Három nyelven is tanulok a netről, élvezettel, talán hasznát fogom venni... Tegnap egy chileivel amőbáztam, spanyolul leveleztünk. Bízom benne, hogy az emberiség boldogságra született.
Szeretettel ölelek mindenkit,
Hono_LuluDrága Sanya Barátom!

Ez ismét Mesteri alkotás... Köszönöm!!!

Arról szoktam felismerni a valóban saját Álmaimat, hogy mikor rájuk gondolok, minden sejtem táncra perdül!!!
Összetéveszthetetlen... nem hasonlít semmilyen globális álompótló gondolathalmazra sem.

Mindig repülök céljaim felé, mikor a centrumba helyezkedek s a fókuszban tartom ÁLMAIMAT!!!

ÖLELLEK!!!

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorba

http://www.lyoness.ws/

http://www.lyoness.ag/hu/

totzoli129@freemail.hu-ez a saját e-mail címem...ide bátran küldhetsz érdeklődő levelet...

-Ez a jövő, az egymásért tevékenykedők közössége.Ez AZ!!!!

Drága Álomkereső!
Szenzációs az írásod! Ez nagyon kell, a mi kis magyar lelkünknek. Tele vagyunk tehetséges emberek ezreivel ebben a kicsiny országban és mégis bánatosak, frusztráltak vagyunk...
Álmodni csak csodát érdemes!!! Nagy igazság!
Köszi, máris érzem a "pillangók" szárnyalását a lelkemben...Drága Álomkereső!

Kérlek segíts!
Ezek a dolgok,amiket ecsetelsz,hogy tudnak igaz lenni,amikor valaki(Én)elveszíti egy hozzátartozóját??
Elhinni sem tudom,nemhogy elfogadni...
Segíts!!!
...Dinus....

Az légy,Aki Vagy,Érezd Jól Magad!!Ez nagyon tetszett.........

Kedves Álomkereső!

Igen az álmaink.Sokszor álmodoztam számomra is merész nagy dolgokról, de mindig lebeszéltek róla, hogy ez úgy se sikerül.S nagyon sokáig hallgattam is azokra akik ezt mondták. De most úgy érzem eljött az Én időm.S álmaimat valóra váltom.Akárki, akármit is gondol, mert ez az Én döntésem.Tudom, hogy a Családom zokon is veszi ezt Tőlem, mert már nem csak velük törődöm, s nem hisznek ezekben a dolgokban. Mégis s kilépek abból a körből, amiben sokáig csak mint írtad a család tartozott bele, de úgy érzem már kis léptem.Átléptem egy olyan körbe, amibe már beleférnek ezek a nagyobb merészebb álmaim, céljaim, hiszen ez visz előre az életben, különben csak azt érezném,mint régebben nagyon sokszor, hogy elmegy mellettem az élet.
S valóban az életünk, nemcsak abból áll ,hogy a minden napi megélhetésért küszködjünk, kell hogy olyasmit is csináljunk, ami örömet szerez
nekünk, amitől valóban azt érezzük, hogy valóban élünk.S ezek dolgok nem mások mint az álmaink, ha mégoly merészek is, hiszen attól olyan csodálatosak. S az a jó az írásaidban, hogy leírod azt amire Én és nagyon sokan Mások is, csak gondolunk, de nem fogalmazódik meg így bennünk, de így már sokkal egyszerűbb, világosabb, és sokkal megvalósíthatóbb Számunkra.
Köszönet Neked ezért!

Szeretettel: Leila