Természetes!

Kedves Teremtő Társaim!

Hónapokkal ezelőtt elkészítettem a vágy dobozomat,belekerültek a vágyam tárgyát képezőképek tehát ami kell. 03.6-án fizikai valójában megjelent a VÁGYAM TÁRGYA az otthonomban ,egy szépséges konyhabútor formájában. Számomra ez természetes .kezemben egy újabb bizonyíték.Természetesen hálás vagyok 1000x elmondtam .
Egy kedves idézet mindenki szellemi épülésére: "A gondolat csak azoknak a sajátja,akik foglalkozni is tudnak vele"/Emerson/
Szép teremtőestét mindenkinek Mamma

HozzászólásokÉrzem is!!!!!!!!!

Kedves Admin!
Ne lepődj meg, érzem a hálát . Nálam ez nem egy elcsépelt szó, ez a legbensőbből jövő mély érzés.Ezzel a szóval nem dobálózunk , ahogy kimondod egy ima ,egy sóhaj ami a Mindenhatóhoz /vagy nevezd aminek akarod/ ér fel. Tele van élettel ,szeretettel ,boldogsággal ,tisztasággal,igazsággal.Mert én ismerem az igazságot ezért megingathatatlan és magabiztos vagyok, ezért semmivel össze nem hasonlítható elégedettségben van részem.Az elégedettség nem tunyaság.Ez ad szilárd talajt a mindennapokban, a konfliktusok kezelésében a kétségek legyőzésében.Az igazság által vagyok harmóniában a világommal.Ezért vannak nagyon jó napjaim.
Szép teremtő estét kívánok Neked Mammaés érzed is? a hála

és érzed is? a hála érzése csodás :-) én érzem. ma nagyon jó napom volt!!! :-))