Gyorsan fogynak a jegyek!

channelingAki akar jönni március végén a channelingre az jobban teszi ha időben megveszi a jegyét, mert nagyon úgy néz ki hogy teltház lesz. A jegyár most olcsóbb, mint a legutóbb volt, viszont már nincs sok idő lépni kell, ha ott akartok lenni. Itt lehet jegyet rendelni: www.channeling.hu

Közvetítés, channeling, entitások, új energia, felemelkedés, üzenetek az univerzumból. Egyre többet halljuk mostanában ezeket a szavakat, kifejezéseket, számos könyv jelent már meg, melyek univerzumbéli entitások üzeneteit juttatják el hozzánk kiválasztott közvetítőiken keresztül, és egyre gyakoribbak az élő közvetítések is, melynek során a résztvevők személyesen is részesedhetnek az új és különleges energiákból.
Talán néha kétkedve fogadjuk a más dimenziókból érkező „híreket”, de érezzük, tudjuk, tapasztaljuk, hogy valami változik, nem csak körülöttünk, bennünk is. Egyfajta „új spiritualitás” van születőben, ami felülír sok korábbi nézetet, irányzatot, és ami rengeteg örömöt és szeretetet hordoz magában. Amennyire különleges, annyira egyszerű is, hiszen semmi mást nem kell tennünk, csak megtalálni magunkban a fényt, felismerni valódi énünket, és megteremteni magunknak azt az életet, amelyre vágyunk.

Részlet Lee Harris októberi, budapesti közvetítéséből: "Becsüld meg az erőt..."
"Amikor a világ elsötétedik, amikor sötét energiák kerülnek feldolgozásra, akkor lehet látni igazán, mennyire világos a fény. Mennyire könnyű a fény koncentrációját meglelni. (...) Igen, vannak dolgok, amik körülöttünk szétesnek, vannak olyanok, akik elbuknak mellettünk, mi pedig egyre magasabbra tudunk jutni. Egyre egyenesebben sétálunk. Tanuljunk belőle, figyeljünk az időre. (...) Nagyon sok fába fognak ütközni azok, akik nem fogadják el a zárt ajtókat. Ők sérüléseket szenvednek el, mert megpróbálják kifeszegetni ezeket az ajtókat. Úgyhogy azok és ti is, akik már szakértői vagytok ennek, tudjátok, hogy a 2008 záró szakasza a megújulásról fog szólni, amikor le kell állni. Lehet, hogy folytatod a korábbi munkádat, korábbi elkötelezettségeidet teljesíted, de belülről fakad az új, amit létre akarsz hozni, 2008 záró hónapjaiban. Hagyd, hogy kialakuljon. Nem valami vágyból vagy hitből fakadóan. Hogy valamit meg kell javítanod, ne javítási célból hozz létre valamit! Erőteljes hónapok lesznek mindannyiunk számára, és ha hű maradsz önmagadhoz ez idő alatt és az érzelmeidet tiszteletben tartod és az elképzeléseidet szem előtt tartod, és nem hagyod, hogy bevonódj drámákba, más emberek tragédiáiba és történeteibe, akkor sikerülni fog. Akkor 2009 a te éved lesz.

Nagyon fontos, hogy tudomásul vegyük, polarizált világban élünk és egyre több ember ébred rá az igaz valójára. Soha nem tapasztalt számú ember ébred rá, hogy a világ oly módon működik, hogy erre képes hatni önmaga is. Minden feltárulkozik előtted, és amit látsz, nem biztos, hogy tetszik, de nem lehet egy házat úgy kitisztítani, ha félünk a piszoktól. Ti mindannyian egyre erősebbé váltok és ez a tudatotok számára igen nagy kihívást jelenthet. Azt érezheted, hogy egyre boldogabbá válsz, és ez az új valóság és ennek az építése igen nehéz. Átmeneti időket élünk és gyorsan alakul körülöttünk minden. Emlékezzetek azokra a szavakra! Csak az igazságot lehet alapjaiban újjá építeni. Minden, amit tesztek, minden áldott nap lesz valami igazság, amelyet megtapasztalhattok.

De csak 2009-ben fogjátok érezni ennek a hatását. Akkor fognak új épületek emelkedni. Most, az elkövetkezendő hónapokban talán a tervrajzot készíted, új bútorokat vásárolsz, de ez egy folyamat lesz. A teremben nem mindenki fogja látni és megtapasztalni azonnal, de legtöbben ebben a csoportban, a közönség legtöbb tagja, aki már annyi mindent megélt, és annyi ajtót tárt fel, amelyet korábban nem volt képes. Egyre gyorsabban és gyorsabban fognak a céljuk felé törni, és egyre kevesebb energiába fog kerülni, hogy ezeket a lehetőségeket megteremtsd magadnak, de választanod, döntened kell, és a döntés az egy nagyon különleges folyamat, művészet, amelyet csak a szívedből tudsz létrehozni.

Nem jelentéktelen az a munka, amely előttünk áll és nagy szívfájdalommal jár majd. Más országokban, más emberek már összeomlottak volna ennek a súlya alatt. Így hát becsüld meg az erőt, amivel rendelkezel, ha itt élsz, vagy ide születtél. Az itteni energiát visszatükrözöd, és az itteni emberek energiáját magadban fel kell ismerd, és ezt a szívedben kell, hogy lásd.
Ma este pedig lehetőséged van arra, - házi feladatod, ha úgy tetszik, ez egy lehetőség, hogyha más máshogy lásd a dolgokat, - hogy mielőtt aludni térsz, néhány pillanatra akár a gondolataidban, vagy mondd ki hangos szavakkal, írd le, akárhogy szeretnéd, írd le egy szándékodat. Azt, amit meg akarsz tapasztalni az elkövetkezendő 30 napban, az elkövetkezendő hónapban.
Lehet, hogy valami nagyon konkrét dologról van szó, egy lehetőségről, amit szeretnél, hogy feltárulkozzon, mely az érzelmeidből fakadhat. Lehet, hogy csak annyit mondasz: 15 boldog napot akarok megélni az elkövetkezendő harmincból. Nem csak simán rendben lévő napot, hanem igazi, valódi boldog napot akarok megélni. Írd le, fogalmazd meg, formáld meg a szándékodat és aztán felejtsd el. És ahogy aludni térsz, bármilyen segítség, amelyre ennek a megvalósulásához szükség lesz, megvalósul, és minél konkrétabban fogalmazod meg ezt a szándékot, annál kristálytisztábban fog formálódni az ehhez szükséges eszköz. Abban, amit alkotni akarsz, nagyon konkrétnak kell lenned, hiszen először az érzelmeiden kell túl lenni, azokon, amelyek gúzsba kötnek.

Például ha fáradt vagy már attól, hogy félsz a pénzügyeidtől, hogy a pénzügyek mindig csak áldozatot formáltak belőled, akkor ezek a gondolatok és érzelmek el kell, hogy tűnjenek. Tehát először is, ha kiválasztod, amit szeretnél, hogy megvalósuljon, fontos, hogy ne feledd, apró lépések vezetnek a legnagyobb jutalomhoz. Egy jó élmény, egy jó érzés a legnagyobb erőt tudja neked adni. Azok, akik erősek a szeretetben és békében, megtapasztalták már azt, amit akartak legtöbbször. És ha arra koncentrálsz, hogy több békét és szeretetet hozz a lelkedbe, akkor ez fog a valóságodban, az általad kreált valóságban megjelenni. A te tapasztalatodban, az emberekben is, akikkel találkozni fogsz. "

HozzászólásokMegyek

...ha egyedül leszek ott, akkor is. Sőt, akkor megyek csak igazán. .-) Nagyon érdekel a dolog. Van mit kérdeznem, és válaszokat várok. Vagyis inkább megerősítéseket. Sőt, inkább csak bólogatást, mert a véleményünk - a tudásunk - szerintem egyezik. Egyszerűen csak nagyon jól meg tudják fogni szavakkal a dolgot, amit valljuk be, nem könnyű, mert az érzések ésa gondolatok sokkal szélesebb spektrumon mozognak, mint a beszélt/ írott nyelv. Szóval, én megyek. Hallod Öbike? :-)öbcsi pl megy, de a

öbcsi pl megy, de a múltkor kb. harmincan voltunk az oldalról... :-)
én most nem biztos hogy tudok menni, de ha összejön akkor mindenképp. jövő hétre kiderül...Megérett

Mostanra érett meg bennem a gondolat (meghallgatva a két YouTube-os üzenetet), hogy elmegyek, és meghallgatom Őket. Már a videófelvétel közben is átjött egyfajta ihletettség, és én ezt az érzést imádom. Olyan ünnepélyes ruhába öltözik a lelkem ilyenkor és valami megfoghatatlan lélekjelenlét vesz körül. Furcsa, magasztos érzés, és ezt én akarom, mindennél jobban! Ki tart velem? :-)