Egy szép megosztás, olvasd Te is!

Egy szép megosztás, olvasd Te is!

"Miért Darnel?
Azért mert már sok léleksimogatón vettem részt, ami persze nagyon szép volt, nagyon jó volt, csekélyke eredménnyel.

Most végre megértem rá, volt bátorságom hozzá, hogy ne áltassam magam, s valóban belenézzek abba a tükörbe, ami megmutatja nekem igazi önmagam, nem a magamról felállított és valóban vágyott képet, hanem az igaz valóságot.

Az életlehetőségemet jól szeretném használni. Így időt, energiát szeretnék megtakarítani azzal, hogy a valóban hatásos módszereket használjam az önépítésemre, az életépítésemre, gyorsítósávra kerüljek, a lehető leghamarabb számoljam fel az önhazugságaimat, az önáltatásaimat, hogy hétmérföldes csizmával haladhassak tovább az önmagammá válás folyamatában. Szeretném behozni az elvesztegetett időt, amit a toporgásaimmal, s kétséges hatékonyságú módszerek alkalmazásával eltöltöttem.

Én úgy gondolom, hogy nem fejleszteni kell magunkat, mert így is tökéletesek vagyunk, hanem a benső fényünkre, tudásunkra rárakódottakat kell lefejtenünk magunkról, a felismeréseink leporolják a régi benső tudásunkat, s általa felnyílik bennünk az önnön magunkról még nem ismert kép, az Isteni Önvaló képe, s ráébredünk kik is vagyunk valójában, s milyen erővel, tudással rendelkezünk .

Én átalakultam. Könnyebbé váltam Christian tréningjein. Átláthatóbb lett az életem, a kapcsolatrendszerem, az átalakulás kiterjedt a fizikai megjelenésemre is. Átalakult a testem / rugalmasabbá, fiatalabbá váltam /, a stílusom, új lendületet kaptam , új egészségszokásokat alakítottam ki. Következetes vagyok, a megállapodásaimat magammal nagyrészt betartom, helyemre kerültem az életemben. Nem megváltani szeretném magam, hanem a saját életemet élni, levetni a szerepeim, felismerni a pillanat feladatait, hogy önműködővé váljon az életem, mivel a jelemben vagyok.

Egyszerűbbé vált az életem a felismeréseim, s annak gyakorlati alkalmazása által.

Én a saját tapasztalataim alapján mondhatom, életem egyik legjobb döntése volt, hogy elmentem a tréninggekre, s nemhogy nem sajnálom a ráfordított időt, energiát, pénzt, hanem pont ezeket segítette megteremteni, azzal, hogy másként élem az életem.

Figyelmedbe ajánlom neked és a barátaidnak is a márc.15-i Titok tréninget és az áprilisi Életprogramot is.

Szeretettel és barátsággal, Gazdag Kati"