Vizualizáció és valóság

Nagyon érdekes dolog történt velem.
Volt egy szerelmem, aki minden szempontból ideálisnak tűnt. Nagyon vágytam arra, hogy összeköltözzünk, ezért minden este vizualizáltam, és a következő képek 'ugrottak' be: egy kertes házat láttam magam előtt, úgy láttam, hogy egy csendes utcában van a ház, de nem lakott szemben senki, csak néhány fa ága hajladozott a kerítés irányába. A ház bejárati ajtaja fehér volt, és előtte parkosított kert terült el. Mindig láttam magam, ahogy éppen vacsorát főzök, és a páromat, amint megérkezik a munkából. Köszöntünk egymásnak, és amikor a vacsora elkészült, vidáman falatozni kezdünk.
A házat belülről is elképzeltem. Kis előszobája volt, amiben egy cipőtartó szekrény és fogas volt. A nappali tágas, egy gyönyörű kandallóval, és kényelmes, pasztell színű kanapéval. A konyha, és az étkező balra helyezkedett el. Nos, ezt a képet vizualizáltam hónapokig.
És mi történt? A barátom szakított velem. Egy év telt el a szakítás után, amikor megismerkedtem egy férfivel. Néhány randevú után elvitt a házába. Ekkor jött a döbbenet! Minden úgy néz ki nála, ahogy azt vizualizáltam. Minden stimmel, csak a PASI nem. A házával szemben csak fák vannak, stimmel a kert, a bejárati ajtó, az előszoba, a kandallós nappali, és a konyha is. 6 hete tart a kapcsolat, és nagyon boldogok vagyunk.
Mi ez? Hogyhogy bejöttek a tárgyi dolgok, de a személy nem? Furcsa az egész helyzet, de jó is, mert nagyon jól érzem magam ezzel a sráccal. Ezek után hogyan vizualizáljak?
Ja, az előző szerelmemmel hasonló módon az esküvőnket is elképzeltem... vajon ki köti be a fejem? :))

Hozzászólásokszerelem

Akkor szerintetek ha van valaki,konkrét személy akibe szerelmes vagyok nem kéne őt vizualizálnom hogy megkapjam?Annyira szeretném!szerintem is, ez

szerintem is, ez mintapéldája a zseniális teremtésnek. nekem is így jönnek a dolok :)) ha boldog vagy, min gondolkozol? :) örülj hogy sikerült, és ha ennyire jól megy, akkor tiéd a világ!!Ja és nem ragaszkodtál a személyhez, és ez jó!

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!
http://www.youtube.com/watch?v=RaHgxfZZEm4&feature=related
lollipop - a Csillagközi NyomozóDrága Cherry!

Ez nem véletlen, bevonzottad a lelked vágyát... nem mindegy hogy kivel?
A lényeg, hogy boldog vagy.
Én megálmodtam... hát nemsokára jön ő...Ő :)))

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!
http://www.youtube.com/watch?v=RaHgxfZZEm4&feature=related
lollipop - a Csillagközi NyomozóKedves!

Igen, érdekes és rendben van , ami történt. Amit "megálmodtál" --meg is kaptad. Hogy mással? Nos erre mondják az "okosok", hogy ne személyt vizualizálj, hanem érzést, érzelmet, helyzetet...és megkapod azt hozzá, aki mindezt meg is adja, aki számodra a legjobb!
Ennyi történt !
Minden szépet Neked!