Eddigi teremtéseim. Most akkor ez működik? Túl sok a véletlen...

eddigi teremtéseimElhatároztam, hogy blogot fogok írni arról, mit teszek, mit érzek, mit gondolok. És leírom azt is, hogy mi történt velem. Így bárki szabadon eldöntheti, igaz(-nak érzi)-e ennek a bizonyos Vonzás Törvényének a létjogosultságát.

Hadd üdvözöljek mindenkit, aki rákattintott a postomra. :)
Hiszem, hogy se én, se Te nem véletlenül találtál ide. Hiszem, hogy nem véletlenül akadtam rá egy könyvre, aztán a "hívő" emberekre, az új munkámra, és végül a filmre, amit az új főnökömtől kaptam. (A Titok:)

Az első post valószínűleg iszonyú hosszú lesz. Egyben akarom leírni az eddig történteket. Így szerintem érthetőbb is, mint csinálni 10 különálló sztorit. Minél részletesebb, talán annál érthetőbbek lesznek a miértek. Talán hihetőbb is. Talán nem :) Talán segítséget nyújt a még kételkedőknek. Talán további erőt ad azoknak, akik már hiszik, de még nem tudják biztosan. Talán, talán... Leírom a teremtésem. Ha érdekel, rágd végig magad rajta.

De kezdem az elején.

Istenben, Bibliában, sorsban sohasem hittem. Nemtudom miért, de távol állt a "racionális" (-nak vélt) gondolkodásomtól. Nem tudtam elfogadni, hogy egy öreg ősz apóka ül a trónon és menedzseli a világot :)
Tizenévesen kezdett kinőni belőlem az érzés, hogy "valami" viszont van. A természetben megtalálható rendszer és harmónia talán maga az az "Isten"-nek nevezett valami. Gondolok itt például a testünkben fellelhető többmilliárd atomra, molekulára és sejtre, amik iszonyatos, koordinálhatatlannak tűnő mennyiségük ellenére mégis valami csoda folytán egy harmónikus rendszerbe szerveződve létrehoztak minket. Ha leegyszerűsítve nézem a dolgokat, nem sokban különbözök egy kőtől, fától, vagy egy szelet rántotthústól. Ugyanazokból az anyagokból épülök fel én is, de mégis képes vagyok "működni" és gondolkodni.
A világ egyensúlyra és harmóniára törekszik, ezt megtanultuk általános suliban fizikából. Tehát a következtetésem kb annyi volt, hogy öreg apóka nincs, de valami van, ami működteti ezt a logikusan felépített és rendkívül jól szervezett rendszert. Mert a rendszer iszonyúan jól szervezett, ezt már nagyon sokan észrevették.

Nem hittem senkinek, nem hittem semmiben. Nem volt semmi önbizalmam. Nem volt főiskolai papírom, csak egy középfokú informatikus végzettségem. Soha nem volt pénzem.

2008. nyarán (őszén?) találtam egy könyvet, "Tudatalattid csodálatos hatalma" címmel. (Az íróra nem emléxem, és épp kölcsönadtam egy ismerősnek, úgyhogy most előkotorni sem tudom :)

(Figyeljétek a hasonlóságot a vonzás törvényével :)

A lényeg amit leírt, hogy tudatalattink bármit megtesz értünk, amiben igazánhiszünk. A tudatalattid minden kívánságod, gondolatod valósággá varázsolja, legyen az bármi.
A tudatalatti viszont ebben a formában akkor veszélyes dolog is lehet. Hiszen mindent kétkedés nélkül elhisz és valóra vált, legyen az jó vagy rossz dolog. Neki nem számít. Nincs jó dolog, és rossz dolog, csak dolog van.
De kaptunk hozzá egy "őrt", aki vigyázza, és felügyeli, mit is hihetünk el valójában. Ez lenne a tudatos énünk. A tudatos énünk a világ megtapasztalása által jön létre. Az eddig megtapasztalt érzések, események alapján dönti el, mit hisz igaznak, hamisnak, elérhetőnek, elérhetetlennek.
Vagyis lehetek én akármilyen szép is, ha mindig, mindenkitől azt a véleményt hallom, hogy ronda vagyok, el fogom hinni. Hiszen nincsenek másféle tapasztalataim, így jogosan gondolom majd, hogy tényleg ronda vagyok.
Az író magokhoz hasonlítja a gondolatokat. Az agyunk lenne a kert, amiben ezeket elültetjük. Ültethetünk benne virágot, amit nevelgetünk, vagy hagyhatjuk kinőni a gazt is.
A lényeg csak annyi, hogy amit elültetünk, az egy idő múlva biztosan kikel. Nem számít, hogy virágmag, vagy "gaz-mag" :)))
Leírja a gyakorlatait, amiket általánosan csak "ima"-ként emleget. Elmondja szinte ugyanazt, mint a Titok tudói:
-adj hálát, bocsáss meg
-Kérj
-hidd el, hogy megvan, érezd át az érzést
-kerüld a negatív gondolatokat
-várj, és ismételd naponta

A könyv teljesen ledöbbentett, hetekig a varázsa alatt éltem.

De innen indult a tényleges sztori. Mi változott fél év alatt az életemben?

Hát lássuk.

Akkor már utáltam a munkahelyem. Egy éve ki akartam lépni, és a saját lábamra állni. Mindenféle "számítógépes" melókat akartam csinálni. Weblapkészítés, ilyesmik. De nem bíztam magamban, hogy ez nekem összejöhet. Az összes szóbajöhető kifogás előjött belőlem ami ilyenkor szokott. (Nem lesz megrendelés, az induláshoz pénz kell, nem is értek hozzá annyira, és ilyenek:)
A könyv után önbizalmat, magabiztosságot kértem. És elkezdtem reménykedni, hogy összejöhet nekem is a "saját biznisz"... 1-2 hét után jött egy "ürügy" a melóhelyen, ahol végleg betelt a pohár. Jól beolvastam a főnökömnek és végleg kiléptem. (sok év után :P )

Bele a nagy ismeretlenbe.

Úgy novemberig viszonylag jól haladtak a dolgok, aztán február közepéig semmi. Visszagondolva, a kezdeti lelkesedésem alábbhagyott. Viszont addigra kialakult bennem egy érzés:

"Ne aggódj a holnap miatt. Amikor már majdnem ott a legrosszabb, mindig történik valami jó."

Ezt nem szuggeráltam magamnak, pusztán a körülöttem történt események alapján vontam le a logikusnak (egyáltalán nem) tűnő következtetést. Mert tényleg mindig így történt.
Édesanyám négy évvel ezelőtti halála hozta elő bennem azt az érzést, hogy "ha valami rosszul esik, ne gondolj rá". Ez leírva irtó szemét dolgonak hangzik, de működik. Megpróbáltam más dolgokra gondolni, ha eszembe jutott, hogy nekem nincs soha többé anyukám... Úgy éreztem, ha sokat foglalkozok a hiányával, akkor egy idő után teljesen bele fogok kattanni. Nehéz volt, hiszen mindig azt hallottam, tanultam, hogy a problémákkal szembe kell nézni, agyalni kell a megoldáson, stb, stb. Én meg szépen a hátam mögé hajítottam és nem foglalkoztam vele, hogy mi lesz ezután.

Utána ezt az "önálló élet"-ben is alkalmaztam. Szó szerint "lesz*rtam" a számlákat, hogy mennyi tartozásunk van. És egyre inkább azt tapasztaltam, hogy amikor elfogyott a pénzem, váratlanul mindig jött egy megrendelés.
Egy élő példa: dec. 18-án reggel volt 500Ft-unk. Dec 19-én délután 70.000 Ft-unk.
Ennek kb. a fele teljesen váratlan bevétel volt. Pl észrevettem hogy a bankszámlámon van még 10.000Ft(azt hittem tök 0-ás, de valamiért mégis megnéztem). Megérkezett egy várva várt csekk.
És ilyenekből volt egy pár. Soha nem tudtam mit hoz a holnap, és igyekeztem nem is aggódni miatta.

Aztán persze jött a karácsony. Pénz ohne, ajándék ohne, de ettől függetlenül még sosem volt ilyen meghitt és jó karácsonyom. :)

Persze akkor már aggódtam rendesen, "jaj mi lesz az új évben", meg "válság van, nincs pénze az embereknek ilyenekre", "hú de rossz volt a december, jajmilesz".

Kb február közepén, mosogatás közben azon töprengtem, hogy mi lesz holnap, csekkek, számlák, stb. Ekkor futott át a fejemen a gondolat, hogy milyen régóta nem gondolkodtam pozitívan, nem vetettem a "magokat"... Jó ideje már csak a számlák, meg a mindennapok forognak a fejemben.
Eltöprengtem ezen, meg azon is, hogy MILYEN JÓ LENNE VALAMI BIZONYÍTÉK ARRA, HOGY EZ TÉNYLEG MŰKÖDIK! VAGY HOGY EGYÁLTALÁN EBBEN HISZ MÉG VALAKI RAJTAM KÍVÜL? Valahogy sohasem tudtam igazán hinni olyan dolgokban, amiket nem láttam, nem tapasztaltam, és egyáltalán semmi reális magyarázat nem létezett rájuk. Mint pl az ufók. Akár létezhetnek is, de még senki nem bizonyította az ellenkezősjét sem. vagyis 50-50.

Utána többször lepergett a fejemben, hogy mennyi mindenre lehetne használni egy ilyen erőt. Elképzeltem, hogy 100%-ig megbizonyosodom a létéről és marhára boldog vagyok, hogy végre én is kaptam varázserőt, mint a főhős a mesékben. Szinte láttam magam, amint nagy hévvel magyarázom az asszonynak, hogy ez mekkora, de mekkora király! Ahogy mesélem a haveroknak. És nem érdekel, hogy kinevetnek néhányan. Tudom, hogy majd meglátják...

Persze ezek inkább amolyan kósza elmélázások voltak, nem tudatos "programozás". Úgy mondanám, hogy céltalanul ábrándoztam.

A tudatos álmodozás akkoriban arról szólt, hogy majd valami lehetőség nekem is összejön már.

Egyszercsak kaptam egy levelet iwiwen egy nagyon régi ismerőstől. Hű dejó munkát tud, de részletek majd személyesen nála. Na gondoltam, tipikus MLM. Voltam pár MLM-es "bemutatón", de igazából mindegyiken csak a rámtukmálást éreztem.

Mégis valami perverz vágy folytán felhívtam a srácot. Bemutató megvolt. Az ő segítője, aki felette volt, egy marha laza, kedves, jó fej nőci. Annyira nyitott, kedves, és szeretettel teli ember volt, hogy szinte el sem hittem. Az ismerős srác szintén.
(Nem, nem. Ez nem az a mézesmázos, hű de bírlak típusú műjófejség volt. Mint ahogy fentebb írtam, a többi ilyen bemutatón ez egyből szemet szúrt. Meg úgy általában is látszik, hogy mi nyalás, és mi nem az.)
Tehát a furcsa az volt, hogy a nyugalmuk, örömük, lelkesedésük, mind annyira őszintének tűntek. Semmi görcsölés. Semmi tukmálás. Dumáltunk egy jót. Tökre feldobtak a pozitív hozzáállásukkal.
Elhívtak egy nagyobb "konferenciára". Na mondom, itt a végem, innen nincs megállás...
De mégis elmentem! Nem tudom megmondani miért. Csak az jut eszembe, hogy valószínűleg csak szimplán jól éreztem magam velük. Valahogy bírtam az arcukat, mert intelligens, nyitott gondolkodású embereknek tűntek.
Mikor beléptünk a terembe, szinte szíven szúrt a lelkesedés. Előtte aggódtam, hogy vajon meddig fog tartani, mennyire fogom unni, meg mindenféle naggggyon fontos problémák. Ahogy beléptünk, onnantól fogva megszűnt az összes nyomorom. Ez most nagyon hülyén hangzik, de iszonyúan jó volt ÉREZNI azt, hogy 100 boldog, reménnyel és kíváncsisággal teli, lelkes arc vesz körül.
Mint pl. a mozi varázsa. Senki nem tudja megmondani, hogy a nagy vásznon, meg a brutál hangon kívül mi annyira vonzó és magával ragadó a moziban. Hallottam többektől, hogy csak a többiek jelenlétének érzése is nagyszerű. Mindenki együtt örül, együtt sír, együtt fél.
Persze mehetnék templomba, ha embereket akarok, de egyrészt (amúgy) érdekes módon kevés ember van, aki hatalmas boldogságában menne oda. Másrészt lehangol és feszélyez a "ne hangoskodj", "viselkedj" és egyéb ilyen "templomban nem szabad ezt" érzés. Harmadrészt egyáltalán nem dob fel egy megkínzott, keresztre feszített, szendvedő ember látványa. Egész egyszerűen lehangol, rosszkedvűvé tesz.

De itt felszabadultnak, nyugodtnak, boldognak éreztem magam. Valahogy nem sikerült aggódnom :)
Leültem és kíváncsian vártam "a műsort". A műsor nem is volt annyira lényeges így visszagondolva, mint maguk az érzések és érdekes tapasztalatok, amiket ott szereztem.
(Majdnem) Mindenki vidám, őszinte, boldog. Egyszóval felszabadult. Nem csak a színpadon. Mindenki közvetlen és kedves mindenkivel. Valahogy senkinek nem volt parája.

Hát ez az érzés hihetetlen volt. Hát ilyet nekem is! Én se akarok aggódni a válság, meg a lakástörlesztő miatt!

Kaptam tőlük egy tizenegynéhány oldalas prospektust, hogy miről is szól ez.
Az első döbbenet az volt, mikor a szövegben érintették a fentebb leírt vizualizációs módszereket, hogy "sikeres légy", majd ajánlottak néhány könyvet a témában.
Vagyis egyértelműen tudtak a VT-ről (érdekes,akkor még nem is hívtam sehogy a jelenséget :), valószínűleg alkalmazták is azt, tehát jól degeszre keresték magukat, és ettől annyira boldogok.
(Később átgondoltam ezt a dolgot, miután megtapasztaltam pár dolgot, és úgymond nőtt a "hitem". Azóta úgy érzem, csak a pénz nem képes ennyire feldobni az embereket. Úgy hiszem, ha az ember biztosan, a saját bőrén tapasztalta a VT-t, akkor válhat ennyire őszintén nyílttá és elbűvölő emberré ;)
Ki tudja miért, a legjobb ötletnek az tűnt, hogy ha ilyen arc akarsz lenni, nyomd Te is az MLM-et.
Eszembe sem jutott, hogy ha ilyen arc akarsz lenni, használd a VT-t és érj el bármi mást amit igazán szeretnél. Ehhez nem feltétlenül kell MLM. Lehetőség bármiből, bárhonnan jöhet.

A lényeg végülis, hogy megjött az első bizonyítékom. Láttam rajtuk, hogy pénzesek, boldogok, kedvesek. Egyáltalán nem azok a köcsög felvágós, újgazdag típusok. A VT-ről beszélnek, tehát használják, tehát működik.
Hisznek benne. Jó sokan. Nem vagyok egyedül.

Végülis nem csatlakoztam, de amiatt a hatalmas pozitív löket miatt szeretnék még menni a sráccal. Pusztán csak mert jó érzés ott lenni. Bár eddig nem sokat tudtunk találkozni, és VT-ről meg társairól elmélkedni. Magyarán mióta elolvastam a prosit, nem találkoztunk.

A történések közben már a munkakeresésen járt az agyam. Azon agyaltam, milyen munka lenne nekem való. Ahová jelentkeztem volna szakmámban, oda felsőfokú papír, vagy 2-3 év igazolható szakmai gyakorlat kellett. Viszont nem akartam olyan helyre menni, ahol nem érzem jól magam, mert azt úgyis hamar otthagyom.
Nem emlékszem, hogy hányszor juthatott eszembe, vagy hányszor ábrándoztam utána róla, de arra pontosan emlékszem, hogy a wc-n ülve jutott eszembe, hogy én ingatlanügynöknek lennék a legjobb.
Igazából vicces, hogy miért pont ez jutott eszembe. Mint említettem, sohasem voltam az önbizalomnak olyan fokán, hogy bármit is el tudjak adni. Beleértve magamat is. Az állásínterjúk mindig "majd értesítjük"-kel végződtek. Ráadásul úgy gondoltam, hogy egy válságban ebből nem igazán lehet megélni. Egy fél évvel azelőtt biztos kiröhögöm magam ha ilyen eszembe jut. Igazából én sem vettem komolyan.
Egyszer-kétszer (lehet,h többször is) eljátszottam a gondolattal, hogy azért mégis milyen jó lenne ingatlanügynöknek lenni. Kötetlen munkaidő, nagy lóvé. Csak írkálsz, sétálsz, meg beszélsz. Ez a része marhára tetszett. Úgy éreztem a beszélőkém elég jól kicsiszolódott az irodai évek alatt a telefonokon és ügyfélszolgálaton :) Igazából eszembe sem jutott semmi rossz, hogy miért ne tudnék csinálni valami ilyet.
Neten kerestem munkákat, és megláttam egy ingatlaniroda hirdetését. Hááát, gondoltam félig lelkesen, végül is miért ne? Küldtem önéletrajzot. Egy óra múlva találtam még egyet, gyorsan oda is elküldtem ugyanazt.
Pár napig azon stresszeltem, hogy biztos nem vesznek fel az első irodához (a "nagyok"-hoz). A nagy agyalások közben a második irodáról majdhogynem meg is feledkeztem, mikor felhívtak, hogy várnak szeretettel egy állásinterjúra. Nem egész egy hét múlva már ott dolgoztam. :)))
Mindkét főnökömnek szimpi voltam, és az igazat megvallva, ők is nekem. Az ismerős srác MLM csapatához hasonló nyitott gondolkodás, segítőkészség és nyugalom áradt belőlük.

Tök lelkes voltam, de tényleg. Viszont már előzőleg is ott motoszkált a fejemben, hogy de marha jó lenne, valami gyors meló, amiből némi pénzmagot kisajtolhatok, mert az ingatlanozás az szigorúan jutalékos buli. Magyarul eladsz-eszel, nem adsz el-nem eszel.
Második napomon a főnököm minden előzmény nélkül a kezembe nyomott egy DVD-t (Titok), hogy ezt nézzem meg, ha érdekel. Kérdeztem mi ez, ímelt-ámolt, aztán valahogy kinyögte miről szól.
Teljesen ledöbbentem. Úristen, mekkora fogás! Gyorsan elmeséltem neki a könyves élményeimet, és pár nap múlva megnéztem a filmet egy csendes, magányos éjjel.

Ekkorra már ugye megvolt a MÁSODIK bizonyítékom. Itt vannak ketten. Hisznek benne. Filmet adnak. Valószínűleg ők is használják. És ők is OLYANOK! (Olyanok, amilyen én is akarok. Ismét hangsúlyozom, nem a lóvéról van szó, hanem arról az áradó nyugalomról és kedvességről. Az a tipikus arc, akit első látásra simán megkedvelsz.)

Kb mikor megnéztem a filmet, akkor kezdtek felhívogatni emberek munka ügyben. Mármint maszek munkával. Kell egy weboldal az új főnökömnek. Kell egy a haveromnak. Kell egy design terv egy olyan embernek, akivel fél évente egyszer véletlenül találkozom, és még a száma sincsen meg. De ő tökvéletlenül engem hív fel, úgy hogy én nem is foglalkozok igazán design-al. :) Egy másik régi ismerős is megkeresett, akivel vagy egy éve nem beszéltem. Szintén számítógépes problémákkal.
Az ezt követő 10 napban 14 megkeresésem volt. A 14-diknél emlékszem, már vigyorogva vettem fel a telefont, mondtam is nagy vidoran, "ez is biztos meló lesz" :) Az volt :)

A film volt a HARMADIK bizonyíték. Az hogy valaki megtudta, összeszedte a hasonlókat, és elmondatta velük, hogy mi is ez. Ők valószínűleg hisznek benne. Ha hisznek benne, alkalmazzák is. Persze, engem is meggyőzött a film. :9
De (szerintem) egészséges világnézetemnek köszönhetően felvetődött bennem, hogy ez akár lehet kamu is. De ahogy nézem az arcokat, egyre inkább azt érzem, hogy nincs az a színész, aki ekkora átéléssel lenne képes így magyarázni olyan dolgokat, amikről gőze sincs. Őszintén boldognak tűnnek mind. Vagyis OLYANOKnak. (Oké, ettől még tényleg lehet átverés, de egyre kevésbé hiszem. Kezdem észrevenni... :))

A 14 maszekmeló a NEGYEDIK. Nem tudok szemet hunyni afölött, hogy 2 hónapig a kutya sem hív fel, majd 1,5 hét alatt volt, hogy naponta ketten-hárman. Miért ennyire egyszerre? Miért jutok eszébe ilyen távoli ismerősöknek,barátoknak egyáltalán pont most?
Miért pont akkor, mikor épp azon agyalok, hogy kéne valami maszek, mert az ingatlanbiznisz még egyáltalán nem biztos forrás. Ráadásul a telefonszámlámat sem tudtam kifizetni, hogy nekiállhasssak dolgozni. Na mind1.
Miért pont akkor, amikor már egy ideje (kb egy hónapja) bizonyosságra vágyom? Ez már nagyon szíven ütött. Ez egyáltalán nem véletlen, pedig igazán könnyen ráfoghatnám. De nem tudom elhinni :)

De a mesének nincs vége. (Mondhatnám, hogy "a kaland még csak itt kezdődik"...)

Időközben megmutattam asszonynak is a filmet. (3-4 nap múlva adódott alkalom) Tetszett neki is, ráadásul neki sem volt igazán nagy újdonság a dolog.
Épp egy rokonnál voltunk két napot. Teljesen belelkesedtem, akkor láttam harmadjára :) Akkor már jópár gondolattal próbáltam azonosulni, elsődlegesen a "pénz könnyen és gyorsan jön" érzés került előtérbe.
Második nap, a rokonoktól indulás előtt már jól megkaptam a magamét az én kedves páromtól, hogy már tiszta fanatikus lettem, mindig csak erről beszélek. Hát hogyne beszéltem volna róla, mikor minden egyes véletlen azt támasztotta alá, hogy a dolog működik. Még mindig hitetlenkedtem és úgy gondoltam, adok még időt ennek a VT dolognak a kiteljesedéshez... Magyarul próbálkozom és álmodozom tovább...
Mikor este hazaértünk, várt egy cetli a postástól, hogy utalvány az Elektromos Művektől. Gondolkoztunk keményen, hogy az utalvány az azt jelenti, hogy most pénzt kapunk? Á, biztos valami felszólítás lesz az :)
Mondtam is az asszonynak, "ha ez most pénz, akkor tutira működik a dolog"...

Elmentünk a postára. 44.000 Ft-ot utalt az El.Művek, mert a tavalyi évben túlfizetésünk volt!

NEM HITTEM EL!

Akkor mondtam is a csajszinak, "figyeled? Mostmár nem az utolsó pillanatban jön a pénz, hanem már előtte..."

Húú, rettentően boldog voltam. 2 nap totális extázis. Működik, működik, MŰKÖDIK!!

Hányadik bizonyítékom is ez? ÖTÖDIK? Persze ez is lehet véletlen. De megint nem sokkal azután jött, hogy agyaltam rajta.

De még mindig van tovább a mese :)

Hétvégén le akartam menni nagymamámhoz. Egyrészt bepótolni az elmaradt nőnapot, másrészt meg akartam tőle kérdezni, hogy hisz-e Istenben, vagy bármilyen más felsőbb hatalomban.
A mami nem az a tipikus templombajárós, jajgatós öreg néne. Ha nem ismerném sokéve, talán nem is gondolnám, hogy alapvetően vallásos, de ezt valahogy nem igazán hangoztatja. Soha nem téma az Istem, az ima, vagy bármi ilyesmi.
Folyton ezek a dolgok foglalkoztattak, meg felrémlettek különböző mondások is. Nem igazán hiszem, hogy azok az aranyköpések, vagy közmondások fennmaradtak volna szájhagyomány útján, amelyeknek senki szerint sincs igazságtartalma. Mivel ezek általában a népi megfigyeléseken alapulnak, közelebb áll az elfogadásuk a "tudományosra" beállított agyammal. MAgyarul többen is helyesnek ítélték, így könnyebb elfogadnom, hogy lehet benne igazság. ("Isten bennünk van", "Ne fesd a falra az ördögöt", "bátraké a szerencse", "kérd és megadatik", stb, stb...)
Gondoltam ő lesz az én emberem, aki épp kellően informált Isten és Biblia téren, de mégsem elvakult fanatikus.
Kb egy hétig azon gondolkodtam, milyen jó lenne, ha nem lenne ott a rokon, aki szintén ott lakik. Kicsit tartottam tőle, hogy túl szkeptikusan állna a dolgokhoz, és hamar elvenné a kedvem az egésztől. Vagy 2 perc alatt lehülyézne, kiröhögne és nem tudnék meg semmit a mamitól.
És persze, hogy mit is kérdezzek tőle, hiszen lehet, h ő is csak mondja, hogy van itt valami nagy dolog (Pl Isten, VT, vagy bárhogy nevezhetjük), csak épp nem hiszi. De kit érdekel? Majd ha ott leszek, adja magát a pillanat, hogy mikor és hogyan hozzam szóba a témát.

Lementem. A rokon dolgozott. :) Az utóbbi időben mindig összefutottunk, ha lementem. :)
Ó, ideális. Béke és nyugi.
Megkaptam az unokának járó kötelező finom és tápláló kaja+marhajó süti kombót, amiért már alapból érdemes élni :) Közben dumálgattunk a semmitmondó hétköznapokról, kevés a nyugdíj, stb.
Pont ment be a spájzba, mikor megjegyezte, hogy ő nem is érti, minek teremtett minket az Isten erre a világra. (Mondom, nem nagyon emlegeti. Valahogy az az érzése az embernek, mintha hinne is, meg nem is.)
És hopp. Ott volt a lehetőség. Napok óta ez a témám, és nagyanyám magától felveti.

Kapva kaptam az alkalmon, és elmeséltem neki a fentebb leírtakat. Mikor a 44ezres csekkhez értem, majdnem rosszul lett örömében. :) Tényleg örült neki, és nem nézett hülyének amiatt, hogy elmondtam, hogy ez nem lehet véletlen.
Rámnézett, és azt mondta: "Látod, van Isten..." Igen, már kezdem én is elhinni, mondtam neki.
Elkezdtünk beszélgetni ezekről a dolgokról, hogy kérd, álmodd meg, és előbb-utóbb megjön.

Az elején azt hittem nyeregben vagyok, és én most jól elmondom a nagymamának, hogy hogyan is működik ez. Az a legdurvább, hogy végül is nem ez történt.

A mami a kezdeti 20 perces "kerülgetjük egymást, hogy most elmondjam-e vagy nem" után végre megnyílt. Olyan, de olyan 2 órás előadást tartott nekem a témából, hogy csak pilláztam.

Közölte, hogy minden fejben dől el. Minden ott kezdődik, mert Isten bennünk van. Talán nincs is a szó szoros értelmében vett Isten, hanem az Isten egésze a sok-sok emberből tevődik össze.
Teljes mértékben felvázolta a Titkos alapelveket. A legfurább az volt, hogy nem jött elő Szűzanya, meg csodák, meg szentek, és egész egyszerűen a vallást szinte nem is érintettük. Nem olyan volt, mintha egy vallásos ember szemszögéből nézné a dolgot.
Egész egyszerűen nagyanyám kifordult magából és olyan lelkesedéssel beszélt, amilyen még sosem láttam nála. Mindig adja a szórakozott, süket, és bénácska öregasszonyt, és most kibújt szög a zsákból. Egy teljesen más embert ismertem meg akkor benne. A lelkesedése, a boldogsága, a felpörgetettsége teljesen olyan volt, mint az OLYANOK-é.
Igazából ezt a 2-2,5 órát nem tudom leírni 5 mondatban, de higgyétek el, megdöbbentő élmény volt. Mintha a menyasszonyom sok év után azt mondaná, hogy neki bizony kinőtt a ****-je. :)

Elmesélt egy pár történetet is, pl szeretett volna egy kabátot. Titokban el is ment az üzletbe, felpróbálta, de nem vette meg. Mesélte, hogy annyira tetszett neki az a kabát, hogy este nem tudott aludni, mert folyton csak az járt a fejében. Nem mondta senkinek. Nemsokára a rokon, aki ott lakik, megvette neki a kabátot ajándékba.
A rokon fiának felesége szeretett volna egy fehér szőrmés kabátot. Erről senki nem tudott mindaddig, míg a rokon nem kapott egy szőrmekabátot valakitől, amit továbbajándékozott a menyének.
A meny pedig félig extázisban tört ki, és órákig áradozott, hogy ő pont egy ilyen kabátot akart. És faggatta, hogy honnan tudta hogy neki ez kell?
Mesélt még érdekes történeteket, de már a felére sem emlékszem. :)

Viszont van nekem is egy érdekes sztorim vele kapcsolatban. Tavaly kijutottunk végre külföldre nyaralni. Görögországba. Vinni akartam valami ajándékot a mamának is. Igazából semmi extra nem volt kint, amit itt a Józsefvárosin ne kapnék meg, ráadásul harmad áron.
Vagyis volt Görögországos bögre, óra, hűtőmágnes, kép, amit érdemes lehetett hazahozni. Valami görögöset akartam, nem olyat, amit meg lehet venni itthon is.
Fogtam egy kis órát, gondoltam, nagyon mást úgyse tudok vinni, úgyhogy amolyan "ne azt nézd mi az, hanem hogy jó szándékkal adod" érzéssel hazahoztam.
Mikor nagyanyám meglátta az órát, majdnem elsírta magát, és azt mondta pont ilyenre vágyott régóta. Akkor azt hittem, csak mondja.
Most hétvégén elmondta, hogy akkor már vagy egy hónapja akart olyan pici órát, mert látta a szomszéd néninél, de sehol sem talált. És akkor mi beállítottunk eggyel. Éééérrrrdekes...

De visszatérve a meséhez, végül elkezdett kutatni a szekrényben, kivett egy kupac elsárgult papírt, és közölte, hogy ezt olvassam el, de feltétlenül hozzam vissza.
Elmondta, hogy ő ebből fogta fel az elmondottakat. Kérj, higgy, várj. És mindent megkapsz.
(A szöveg tele van Szűzanyával, Szent Mihály-jal (így kell írni?), Jézussal, meg rengeteg felesleges jelzővel, úgyhogy asszem nagyobb erőbedobásra lesz szükségem a végignyálazásához. Kb 20-30 oldal, valszeg bescannelem. Ha valakit érdekel, szóljon.
Nem tudom miért, de engem alapvetően taszít az a fajta nézet, amit mára a Biblia és az egész köré felépítettek. Ennek ellenére egyre inkább az az érzésem, hogy Jézus nagyon is tudta miről beszél. Pedig soha nem hittem benne. ;)

Hát ledöbbentem. Akkor már tudatosult bennem, hogy ez is egy bizonyíték. És ráadásul egy olyan ember hisz a vonzás törvényében, akit ismerek születésem óta. És soha nem is tudtam róla. :)
Az ő szava messze hihetőbb, és elfogadhatóbb számomra, mint bármelyik ismeretlen idegené. Persze el tudom fogadni mások igazát, a filmet is elhittem, de az, hogy egy ilyen közeli rokon mondja, még nagyobb hitelt adott a dolognak.

Kiokosított, hogy erről nem kell másoknak beszélni, mert úgyse hinnék el. Elmondta, hogy egy másik unokától kapta a szöveget kb 2 éve. A második döbbenetem itt jött. A másik unoka véleményem szerint messze a legnyitottabb, legszéleslátókörűbb arc volt az egész családban. Ettől függetlenül meglepett a dolog. Azt hittem nem hisz az ilyesmiben, pláne nem szervezi be a nagymamát :)

A legszomorúbb az volt, mikor megemlítettem a mamának, hogy gondoljunk ezek után a cukrára. :) Azt már nem hitte el ő sem. Egy kabát, vagy egy ház még hihető volt neki, de a gyógyulás nem. Nem baj, befűtöm még a mamit :))))

Tegnap megint felhívott egy ember. Egy olyan srác adta meg neki a telefonszámom, akivel életemben először találkoztam. Akkor valahogy rátért, hogy biztos "számítógépes" vagyok. Dumáltunk egy pár mondatot, számot cseréltünk, és megbeszéltük, hogy majd kiszaladok, ránézek a kütyüjére.
Ez még mindig nem történt meg, de ő ennek ellenére továbbadta a számom. A csóka már úgy hívott fel, hogy hallotta, hogy én "vérprofi" vagyok ebben... Hát ilyet se mondtak még nekem soha! De tényleg. :)

Kicsit hosszú lett, de szerettem volna megörökíteni az utókornak, és magamnak is, hogy mi is történt velem az elmúlt egy hónapban.
Szerettem volna leírva látni valahol. Szerettem volna átgondolni a folyamatot. Szerettem volna minél teljesebben, részletesebben átadni a teremtéskori érzéseimet, gondolataimat, és azok utólagos fizikai megvalósulását.

El akartam hinni, hogy a vonzás törvénye (vagy akárhogy nevezzük) tényleg létezik, és igaz.
De folyamatosan attól féltem, hogy teljesen begőzölt vallási fanatikus leszek, vagy szektás.
Ezért szerettem volna körbejárni a dolgot. Megvizsgálni. Még ha nem is "tudományosan", de legalább annyit kipróbálni, hogy az elmondott dolgok tényleg működnek-e. Ha kérsz, megkapod.

Azt hiszem nekem ezért volt olyan fontos a bizonyíték. Hogy el tudjam hinni, hogy igenis így van. Hogy utána a pofáraeséstől való félelem nélkül merjek és tudjak igazán nagyot álmodni.

Azt hiszem a bizonyítékok folyamatosan jönnek, ahogy nyitva tartom a szemem. Bár megfordult már a fejemben, mi van ha csak beleképzelem, hogy ezek a dolgok a VT miatt alakultak így. Végül is már teljesen mindegy. Kezdem úgy érezni, mintha masszív heroinista lennék. Mindig csak azt a boldog, teljesség érzést akarom. Az utcán mosolygok, mint egy hülye, napközben fütyörészek, meg dudorászok. Egész egyszerűen jól érzem magam így. És innentől már lényegtelen, hogy van-e törvény. Az életem máris boldogabb és teljesebb, mindössze csak attól, hogy hiszem, hogy megteremtem a saját világom.

Érdekes még, hogy a gondolatok, ábrándozások átlagosan egy hét után kezdtek formát ölteni.
Kivéve, hogy bizonyítékot akarok. Ahhoz kellett egy hónap, mire elhittem, hogy ezek nem véletlenek.

Ja, vettem egy lottót(nagyon optimistán 5hetest). Kapásból lett egy kettesünk. Igazából legbelül én sem hittem el a lottóötöst. A gyors, váratlan bevétel hihetőbb. :) Azt hiszem itt még van mit lerombolni, hogy az ember tényleg merjen nagyot álmodni.

Tehát a sztorim ez volt. Mindez egy hónap alatt. Nemtudom miért jönnek ilyen hamar a dolgok. Talán már a könyv "megpuhított", amit a film hatása tovább fokozott. Talán könnyebben átálltam, vagy megértettem? Végülis már fél éve ezen agyalok, bár kissé hitetlenül, hogy most ez van-e vagy nincs? :)

A továbbiakban szeretném minden "teremtésemet" dokumentálni. Én is kíváncsi vagyok a végére. (hiszen a kaland még csak most kezdődik)

Természetesen jogosan merülhet fel mindenkiben a kérdés: Mi van, ha mindaz, amit leírtam, teljesen KAMU?
Ez benne van a pakliban. De miért találnék ki egy ekkora, szövevényes mesét? Mi hasznom lenne belőle?
Én sem tudom a választ. Hiszek abban, hogy a hozzám hasonlóak meg fogják látni az íráson, hogy én is OLYAN lettem. Mert mostmár én is elhiszem :)
A szkeptikusok meg persze az elborult agyú fanatikus hülyét fogják meglátni. Ez már csak így van.
Ha jó sztorit akarnék rásózni az emberekre, valószínűleg inkább a blog.hu-t vagy társait tisztelném meg írásommal, hiszen ott jóval többen látják. Viszont itt szerint nyitottabb emberekhez szólhatok, akik nem hülyéznek le majd akkora vehemenciával :)
Igen, még fontos, hogy ne rombolják le ezt a kis hitemet. Bár mostanában egyre kevésbé veszem fel ezeket. Asszem kezdem tudni is, nem csak hinni...

Végül is, kétfajta ember van:
- Aki tudja
- és aki még nem tudja

Mindennek eljön a maga ideje. De miért egy hét alatt? Ezek szerint lehetséges az azonnali, vagy akár másnapra teremtés is? (Na erről mesélek még :)

További szép napot mindenkinek :) Főleg azoknak, akiknek volt ereje végigolvasni mindezt :)

Hozzászólásokhjajj

ezek a nagymamik!!! bennuk van az ösbölcsesseg, es tudjakezt nagyon jol, de figyelemre ehesek es valahogy magukhoz kell vonniuk a szeretteik figyelmet...csak epp nem a legjobb modszerrel! :D :DHaha!

Igen, az én mamim is tök ilyen. 84 éves és tökre ott van a toppon. (Korához képest persze.)
És ő is mindig ezeket a dumákat nyomja :)
Hihetetlen :)Ahh :)

Nagyon jo a stilusod,ahogy irsz!!!
A nagymamidrol az en nagymamim jutott eszembe... sokat gondolkozok "rajta" ugy ertem hogy ö vajon mit es hogyan hisz es csinal. Mert ö ugyebar özvegy, mindig sohajtozik, nagypapamat emlegeti, es hajtogatja h ö mar nem jo semmire, "ugyan erre a kisidöre" minek csinalna ezt meg azt, jaj a penz igy meg ugy, jaj az egeszseg, ö mar keptelen ezt meg azt csinalni...
VISZONT... 79 eves...es viszonylag jo kondiban van...szellemileg friss...komoly baja nincs...tehat en ugy erzem valojaban ö sem hiszi el azokat amiket mond, es csak rossz erzest kelt bennunk a sok aggodasaval meg negativ hozzaallasaval haha! Lehet nekem is valami hasonlo beszelgetest kellene vele kezdemenyeznem..

hmm na majd ha otthon jarok...
:D

*öleles*Kedves Millomos!:)

Húúú! Baromira tetszik amit írtál! Olvastam és közbe többször kibórsóztam. Nagyon jóóó!! Na mára is feltöltődtem sok energiával. Köszönöm. Bírom a humorod és nagymamád:-)) Én is nyertem a lottón! anduskaKedves Milliomos!

Szuper névválasztás...GRATULÁLOK!!! Ahogyan a történeted is újabb bizonyosság mindannyiunknak, hogy ez velünk is megtörténik...

Az már Bizalom, mikor már tudod a Titkot, nem csak hiszed- ahogy írod. Bátorítalak, maradjon meg Benned ez a bizonyosság. Ez a Te Erőd, nem mások véleménye határozza meg...

Mikor felismertem a Vonzás Törvényének mechanizmusát, el kezdtem megfogalmazni vágyaimat, céljaimat. Aztán arra kellett rájönnöm, hogy a szívemben-lelkemben sokkal nagyobb tervek lakoznak, mint az az eszemmel elképzelni tudtam... Ugyanis a megvalósulásaim sokkal erőteljesebbek és előremutatóbbak, mint bármely korábbi gondolatom... NA EZ AZTÁN MAGASRA REPÍTŐ ÉRZÉS!!!

SOK ÖRÖMÖT, SIKERT ÉS BIZALMAT KÍVÁNOK NEKED TOVÁBBI TEREMTÉSEIDHEZ!!! GRATULÁLOK AZ ÍRÁSODHOZ ÉS LELKESEDÉSEDHEZ!!!

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorba

http://www.lyoness.ws/

http://www.lyoness.ag/hu/

http://video.tevagyasztar.com/kiemelt/lyoness-promocios-video/

totzoli129@freemail.hu-ez a saját e-mail címem...ide bátran írhatsz.

Ez a Jövő, az egymásért tevékenykedők közössége.Nincs tárgy

Sziasztok!

Itt ülök az újdonsült grafikai stúdiómban. Körülöttem milliós géppark várja a feladatát! Dolgoznom kéne. Alkotni. Parancsra. Nem megy. Kételkedem. Még a meglévő tudásomban is. Rettegek. Attól, hogy "mi lesz ha"!Persze az utóbbi egy hétben mindenki megtalált valami apró, lényegtelennek tűnő szánalmas dologgal, a bolhából-elefántot, A ki, mit mondott kire című fejezetet hallgatom napok óta. Meg az így "képtelenség dolgozni" szavakat szajkózom folyvást, nem pedig azt, hogy "majd megmutatom, hogy így is lehet címűt"!

És egy hirtelen ötlettől vezérelve, vagy mit tudom én minek nevezzem... idekattintottam erre az oldalra. Pedig már rég nem jártam erre felétek, vagyis csak néha benéztem.

És most nagyon hálás vagyok. Megkaptam a választ. Működik. Mosolygok. Köszönöm.

Üdvözlet mindenkinek!Milliárdos:)

Most
http://www.youtube.com/watch?v=H67fS6Tje9Q&feature=related

Elolvastam én is, bár a szemem már majd le ragad, mégis szólok is hozzá egyből inkább most.
Amikor megismertem a vonzás törvényét, én is hasonlóan repdestem, mint te. Mára a küszöbén állok annak, amit bár mindig szerettem volna, és hittem is benne, mégsem azon az úton jártam, ami hozzá segített volna.
Mára ott tartok, hogy írom a könyvem, és végre le merem írni mindazt, amit nemrégen még szégyelltem volna, és csak a nagyon közeli szeretteim tudják. Éppen ma járok annál a fejezetnél, ami miatt még mindig fent vagyok. Ez a fejezet arról szól, hogy van egy gát, ami egy láthatatlan fő gát...

Bevallom neked, meg szeretnék világosodni. Ami alatt azt értem, hogy az elmém használjam én és ne fordítva, vagyis a jelenre tudatos legyek. Megvilágosodtam:)
Például biztos vagyok benne, hogy az elmém cigarettázik és nem én... szóval elég skizo vagyok manapság, de megszelídítem a fekete oroszlánt. Ez a könyvem címe is, Fekete oroszlán.
Tudom jól, hogy sikerül, és a könyvem bestseller lesz. És azt is tudom jól, hogy megérdemelten. Így állok hozzá, és amikor visszaolvasom érzem, hogy itt valami nagyon szép kristály csiszolódik.
Nem hiszek az önkontrollban, már annak a tekintetében, hogy tartós és bárkinek simán megy. Ettől vagyok zseni.
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nincs még érettségim sem, egy becsületes szakmám van, és semmi extra nincs bennem. Gyerekként tudatosult bennem, hogy azt csinálom szívesen, ami jól esik. Szerintem ezzel sincs bennem semmi extra.
Fekete oroszlán is van mindenkiben, csak másképpen hívja esetleg. És azzal sincs, hogy a valamennyi percemet boldogságban akarom leélni. Nem csak hiszem de érzem is, hogy ennél fontosabb dolog nincs is a földön. Szóval én ezt vonzom, hogy mindenki boldog legyen mindig. És bizony ez így is van :)

Ne érts félre, nem reklámozni akarom a még készen sincs könyvemet, amúgy sem köztetek akarom majd árulni, hanem inkább a véleményeteket szeretném majd kérni - de nagyon jó beszélni róla - hanem azt szeretném neked mondani, hogy sose fogod már feladni innentől. Már mindig ott fog benned bujkálni az a kis gyöngy érzés, ami most is ott van. És lehet jönnek majd rossz időszakok, és lehet majd nagyon fog valami idegesíteni tartósan, meg fogod tapasztalni, hogy itt egy két segítő mondat mindig akadni fog számodra.Bizonyosság

Kedves Milliomos!
Már egy ideje olvasgatok az oldalon de eddig még nem éreztem késztetést hogy hozzá szóljak valamelyik témához. Olvastam némely szenzációs témát majd a hozzászólásokat és érzékeltem a belőlük áradó hitet. Vágytam rá hogy én is fenttartás nélkül hinni tudjak a VT-ben . Az eddig megvalósult dolgokat amiket nagyon szerettem volna hogy megtörténjenek a szerencsére fogtam amiket meg nem szerettem volna hogy megtörténjen és mégis megtörtént azt meg a balszerencsére. ("szerencsére" a pozitív dolgok vannak többségben) Hát kedves Milliomos én is kezdem úgy gondolni hogy már pedig véletlenek és szerencse márpedig nincsenek! Szenzációs írásod számomra a várva várt BIZONYOSSÁGOT jelenti, hihetetlen hogy az általam feltett kérdésekre amik már jó ideje motoszkáltak a fejemben szinte hiánytalanul válaszoltál mintha közvetlenül neked tettem volna fel azokat. Még egyszer gratulálok a sikereidhez és sok "szerencsét" kívánok!

ui: ja és nekem is tetszik a neved!
Az élet sokkal egyszerűbb mint gondolnánk!
Üdv mindenkinek és köszönöm hogy rátaláltam erre az oldalra! Hálás vagyok érte!Kedves Milliomos!

Sok jó ember sok jó írását olvastam már itt, de ez az egyik kedvencem. Főleg mert ilyen közvetlenül adtad át. Kicsit magamra is ismertem a leírtakban, mert én is kb ennyi ideje ismerem a titkot és közben kiderült, hogy körülöttem mennyien tudnak és hisznek még ebben és hogy mennyi ember fogékony rá akiknek ezt nagy lelkesedéssel továbbadtam és hogy mennyi "véletlen" jó dolog(teremtés) történt mióta ezzel élek. Azóta ezekkel az emberekkel akikkel napi kapcsolatban vagyok meg beszéljük az ilyen dolgainkat tehát nem csak itt, de a közvetlen környezetemben is van egy ilyen közösségem és ez nagyon jó dolog. Azóta a pozitív gondolkodás és a vizualizálás szüntelenül motoszkál a fejemben szinte minden üresjárati gondolatomat kitölti és én is gyakran vigyorok az utcán:D
Szóval jó volt elolvasni. Köszönöm:)

Ui.: Olyan hogy véletlen nem létezik.Kedves Milliomos! Vegig

Kedves Milliomos!

Vegig olvastam a sztorid,(megmondom oszinten,tobbszori nekifutasra) es folyamatosan razott a hideg! Az a joleso...amikor tudod,h mirol beszel a masik..
En meg nem mertem igazi nagyot almodni,de a kicsi almom ugy fest,valosagga valik! Es ami meg jobb ennel,h a lelkesedem mast is magaval ragadott(eleg meggyozoen erveltem,vagy valami) !!! Es ennek orulok majdnem a legjobban,h egy lany a kezdodo depressziobol talan kihuztam.. O regota nem talalt munkat maganak es vegre megindult vele a szeker :) Es mar erzem rajta h sokkal pozitivabb.

Anyukam is kezd szkeptikusbol teremtove valni. En meg mindig ketelkedem kicsit,de mar en is teremtettem...
Az,h ez a teremtes milyen mederbe sodorja majd az eletem,remelhetoleghamarosan be tudok majd szamolni!

Addig felemelt fejjel tekintek a jovobe,mert tudom,h csupajot tartogat! Vagyis olyat,amit en almodok meg!
Es hamarosan en is merek majd nagyot almodni :P

Sok jo teremtest meg neked,
Szeretettel,
Shila :)

"Kevesebbet gondolkozz,tobbet erezz!"Admin!!!!! :)

A kommented, teljesen lesokkolt.

Itt megtalálod, hogy miért is:

http://www.thesecret.hu/node/6851

Reggel úgy keltem, hogy ma is lesz csoda.kedves Milliomos!

kedves Milliomos! gratulálok, te aztán tudsz teremteni! le a kalappal előtted. és jó a neved is :)))
ha már itt tartunk, nekem folyamatosan szükségem van webes programozóra, úgyhogy ha munka kell csak szólj! :))) merj nagyot álmodni, mert minden valósággá válik!

ja és köszöntelek az oldalon, remélem jól fogod itt érezni magad. itt azok vezetnek blogot, akik tudatosan teremtik az életüket. ez a közösség hihetetlen energiákkal bír, erről leginkább kéthetente szerdánként lehet meggyőződni ha bpesti vagy. Most is lesz holnap, a címlapon jobb oldalon látszanak a találkozók időpontjai, és a részletek... ott csupa olyan ember van, aki hisz a VT-ben és sikeresen alkalmazza is. jó helyre tévedtél, és nem véletlenül :)WOW!:-D

Imádtam olvasni a sztoridat :-) Köszönöm, hogy megosztottad velem is.
Sokan vagyunk igy - ahogy Shakti okosan lereagálta -, akik csak pislogunk a saját teremtő erőnket látva...
Én is sokkos állapotban vagyok ha arra gondolok... 36 ezer forintos Gyesnek csúfolt valamiből kellett élnem, amikor RÁM talált az Univerzum visszhangja végre. Amikor már elengedtem a hiányérzetet, csak működtetni akartam a tiszta törvényt...
Ma heti 400ezer tiszta forintot keresek. HETI!
Tisztán, legálisan, adózva.
És nem bányászok érte... hanem őszintén, bátran, szeretettel hívok meg másokat, hogy vegyenek részt az én történetemben.
MI EZ ha nem csoda. Dehát mi magunk vagyunk a CSODA!
Sokkal több vagyunk, mint amit magunkból láthatunk...
Szóval köszönöm és várom a folytatást!

Életem...
Az első millióm 2 hónap alatt ebből lett...Milliomosom!

A dolgok nálad egy hét alatt jönnek be, van akinél rövidebb, van akinél hosszabb idő alatt. Mindig úgy, ahogy az adott személynek a legmegfelelőbb. Neked az egy hét a legmegfelelőbb. Mert ilyen a rezgésed. Amikor pedig elolvastam amit írtál, az én rezgésem is hasonlóvá vált a Tiédhez. Szóval jó Téged olvasni, egyszerűen, emberien adod át, amit akarsz és könnyű átvenni a rezgésedet. Nekem kora reggel igazi jó falat volt olvasni. :) Csak így tovább! Én meg továbbra is "lopok" a rezgéseidből, mert nagyon jó! :)
-Fóka-:)Köszönöm :)

Köszönöm a bíztató visszajelzéseket :)

Azt hiszem most már nyugodtan mondhatom, hogy nem volt véletlen, hogy mikor blogot akartam írni a dologról, pont rátaláltam erre az oldalra. Esküszöm eredetileg a blog.hu-n gondolkodtam. Úgy tűnik megteremtettem a legmegfelelőbb helyet a blogolásra. :)))

Van valaki, akinek van ötlete arról, hogy miért jönnek be a dolgok kb egy hét alatt? Mert ugye tudjuk, hogy az univerzum szereti a gyorsaságot, de mindenkitől azt hallottam, hogy ez egy lassú folyamat.
Az egy hét az nekem gyorsnak tűnik. Persze nem mondom, hogy ez rossz, sőt. Nagyon is király :)

Mindenféleképp írok még. Kíváncsi vagyok, mi lesz a történet vége :) (Neverending story)Drága Milliómos!

Köszönöm , hogy megosztottad velünk a történeted!
Pontosan tudom miről beszélsz..én is átélem nap mint nap :)
Mosólygos napot mindenkinek!:)
ViolaKedves Milliomos!

Nagyon köszönöm, hogy megosztottad velünk az élményeidet. Én is hasonló voltam, mint Te régebben - "racionális" (-nak vélt) gondolkodó - Én 1 hónapja kezdetem el foglalkozni a VT-vel, és már apróbb bizonyítékok vannak a működésére. De én nagyot álmodok magamnak :-) Várom a további beszámolóidat, és nagyon érdekelnének nagyi sárga papírlapjain fellelhető bölcsességek.

Szép napot kívánok! Jugik

http://www.jugik09.gemsziget.comDe jo volt olvasni!!!!

Nagyon jol tetted hogy leirtad a tortenetedet, es kivancsian varjuk a folytatast! Ez egy igazi, inspiralo tortenet! En is most teremtem az almaimat, es hiszek benne hogy hamarosan ugyanigy megoszthatom veletek:)))
Naaaagy oleles minden kedves Teremtonek es Olyanoknak!:)
Saida

"A RENDKIVULI az atlagemberek utjan rejtezik."Sárga lapok

Milyen érdekes, hogy én is megsárgult lapokra írtam Zoé üzeneteit. Valahogy van valami régies hatása, olyan igazinak tűnik, olyan hihetőnek. :-)
Milliomos! Király vagy! Legyen Ön is Milliomos!:-) Ergo, kívánom, mindenki élje meg az ő sztorijait. De ha somolyogva virtuálisan körülnézek, tudom, hogy mindenki ebben a cipőben jár. Milliomos, mi is "Olyanok" vagyunk, a legjobb helyen jársz. Zseniális a Vonzás Törvénye, amely Univerzális Törvény. Mindegy, hogy hiszel-e benne, vagy sem, mert így is, úgy is működik. De jobb, ha hiszünk benne, a javunkra és az egész emberiség javára! Ámen!Shaktiés még valami :)

én kérem szépen a mamid által őrzött elsárgult papír beszkennelt változatát. Amikor olvastam, akkor hirtelen a "Beszélgetések Istennel" cimű film jutott eszembe (ami jövő csütörtökön Fóka filmklubjában megnézhető, ez itt a reklám helye :)))))) és abban is Neal sárga lapokra írta feljegyzéseit. Aztán még arról eszembe jutott, hogy bár akkor még nem láttam a filmet, én is sárga alapra terveztem Secret-falva lakói által alapított Mosolyogj Mozgalom emblémáját :))))))
Előre is hálásan köszönöm, a mailcimem: orokosboldogsag kukac gmail.com
A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)húúúh :))

végig olvastam :) és már az elején elkezdtem borsózni, a nagymami résznél pedig dinnyék nőttek rajtam ki :)))) Isten hozott az "OLYANOK" között :)))
Ez itt Secret-falva lakóinak közössége, mindannyian hiszünk a VT-ben (persze mindig vannak itt is kóbor lelkek, akik a saját hitvallásukat ránk akarják sózni, és biztos náluk is működik a VT, akinek jólesik az kövesse). Szóval határtalan nagy öröm száguldozik rajtam keresztül és hálásan köszönöm hogy leírtad ezt nekünk. Szeretettel várjuk a folytatást, add ki magadból minden olyan gondolatot, amit szívesen megosztasz velünk.
Tudod ez egy csodálatos közösség, és mindannyian tanulunk egymástól. Tényleg MINDANNYIAN :)))
Szeretettel ölellek és üdvözöllek: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Kedves Milliomos :)

Élmény volt olvasni történetedet. Én elhiszem, hogy nem kamu, sőt... ilyeneket én ís tapasztaltam és tapasztalok.
"Ne aggódj a holnap miatt. Amikor már majdnem ott a legrosszabb, mindig történik valami jó." Na, ezt is sokszor átéltem már... :) Ennyi bizonyíték után vétek lenne kételkedni. :)
Kívánok Neked még további sok-sok szép élményt és "véletleneket"! :)

"A jó, a szép, és a remény mindenben benne van, benne él. A felkelő nap sugarában, a kimondott szó erejében, egy édes kacagásban, akár egyetlen pillanatban."még valamit- a címhez

túl sok a véletlen??

először én is így álltam hozzá! :) aztán a túl sok véletlen...á ennyi véletlen nincs. minden okkal történik úgy, ahogy történik. :)
hidd el, ez nem véletlen. a te műved, a te teremtésed! :):)

öröm volt olvasni a soraidat. hasonlókat én is éltem, élek át. és hihetetlen :):):) például szerettem volna cikkeket írni. most azt fogom tenni egy váratlan lehetőségnek köszönhetően. kedvesemnek mondtam, hogy milyen jó lenne már a vasútmodellekről írni. erre mit kapok feladatnak, hogy írjak a vasútmodellekről!!! ilyen véletlen nincsen! bevonzottam! :):)
kb január óta alkalmazom tudatosan a titkot. az összes vizsgám meglett(ráadásul jó jegyekkel), pedig mindenre 1-2 tételt tanultam meg, miközben végig szuggeráltam, hogy EZT a tételt fogom húzni, és milyen jó lesz. így is történt!soha nem volt szigorlat ötösöm, mindig csak ketteseim, hármasaim voltak. most lett! mégpedig úgy, hogy fél napot ha tanultam rá, már sokat mondok. viszont elképzeltem, hogy jó tételeket húzok. minden témakörből megtanultam egyet, és azért 4ből 4et kihúzni lehetetlen :):):) ám hittem benne, elképzeltem, éreztem, tudtam és sikerült:)
hinni, hinni, hinni kell abban, amit szeretnél elérni. pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz, és az élet minden percét, pillanatát maximális örömmel, átéléssel kell megélni. :)

hajnallányEmil Cue, francia pszichiáter, vagy pszichológus könyve

A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
http://p-dox.hu/Kedves Milliomos!

Igen, valóban nagyon hosszú a postod, de ennek ellenére én kétszer is végigolvastam és lehet, hogy még el fogom olvasni párszor. Jókor írtad, jó helyre. Nekem örömet okoztál vele. Én személy szerint várom a folytatást! :)
-Fóka-:)Végre!

Végre egy olyan sikersztori, amivel nagyon sokan azonosulni tudnak! Köszönöm! :)
-Fóka-:)