Szégyenlős pislogás és boldog tekintet

Most kicsit szégyenlősen pislogok a monitor előtt és nagyra nyílt szemekkel csodállak Benneteket. Azt az erőt és szeretetet, ami sugárzik Belőletek és az oldalból.. Csodálatos. Anyukám mindig azt mondja, hogyha úgy érzem, hogy minden elhagyott és összedől körülöttem, akkor keressek magamnak egy pici kis szalmaszálat, amiben megkapaszkodhatok.
Nem könnyű. Vagyis nem mindig.
Ti lettetek az én szalmaszálam. Az, ami felemel, ha zuhanok és ami letörli a könnyeket az arcomról ha a szívemben lévő bánat egy apró cseppbe sűrűsödve készül távozni. Átölel és megvigasztal, gyengéden megsimogat és a fülembe súgja, hogy minden rendbe jön, ha igazán akarod és hiszel benne.
Nem is tudom, mit írhatnék, mit adhatnék Nektek, mikor még oly keveset tudok. A rengeteg gondolat és érzés ami mélyen bennem van csak nehezen áll össze szavakká, hogy aztán megszülethessenek azok a mondatok, amiket most a monitoron olvastok.
Valahogy azonban szeretném megköszönni azt a sok vigaszt és bátorítást, amit eddig Tőletek kaptam annak ellenére is, hogy csak egy kis sarokból szemléltem az eseményeket észrevétlenül.
Köszönöm, hogy itt lehetek, Köztetek!
Szívből kívánom, hogy legyetek másnak is a szivárvány, ami végre megmutatja, hogy milyen is a felhők felett, ahol mindig süt a nap!

Címkék:

HozzászólásokKedves Dia!

Köszönöm... lehet, hogy furcsán hangzik de meghatottak ezek a sorok... köszönöm...

Szeretettel ölellek:
Nikkie

A csoda BENNED VAN.Kedves Nikkie..

"..Bizonyos emberek, eszmék, helyzetek, melyek életedhez, jellemedhez, világi és szellemi sorsodhoz tartoznak, állandóan útban vannak feléd. Könyvek. Férfiak, Nők. Barátságok. Megismerések, igazságok. Ez mind feléd tart, lassú hömpölygéssel, s találkoznotok kell egy napon."

Nem mi vagyunk a szalmaszál, hanem Te magad.
A Hited. És a tiszta tekintet, amely önmagát vette észre a mi világunkban itt, és kincseiben.

Tükröd vagyunk.

Fényt kívánok Neked; további sok-sok önmagadba vetett Önbizalmat és Hitet:
- Dia

..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..Drága Szilvo és

Drága Szilvo és Humorgumo!

Köszönöm a kedves sorokat és hogy itt lehetek :)
Úgy érzem én is napról napra erősödök és ha acélsodrony még nem is de egy jóképű vastagabb drót szerepét már betölthetem :)
Szeretetteljes, derűs napot!

Niki

Ott van az ecseted. A színek is ott sorakoznak. Fesd meg az Édenkertet. Aztán lépj be.Kedves Admin! Köszönöm a

Kedves Admin!

Köszönöm a szeretetteli fogadtatást, remélem most már itthon is lesz netem és aktívabban tudom követni az eseményeket :)
Nagyon tetszik a hasonlatod és egyet értek veled, bár én személyesen még sajnos nem ismerek senkit és a honlapon is inkább csak olvastam mint beszéltem. De végre úgy érzem nekem is van mondanivalóm, és remélem tudok vele segíteni valakinek vagy legalább néhány derűs percet szerezni :)

Szeretettel ölellek: Niki

Ott van az ecseted. A színek is ott sorakoznak. Fesd meg az Édenkertet. Aztán lépj be.Kedves Juditmama!

Kedves Juditmama!

Köszönöm a kedves szavakat, a szeretetet és azt, hogy itt lehetek! :)
Szeretettel ölellek: Nicoleta

Ott van az ecseted. A színek is ott sorakoznak. Fesd meg az Édenkertet. Aztán lépj be.A szalmaszállak erősítik egymást ahogy egymásba kapaszkodnak

Te is minket,mi is téged.
Üdv az oldalon és írj gyakrabban,segít (ez is) a fejlődésben.

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."Kedves Nicoletta:)

Üdv itt nálunk:)itt biztos helyen vagy és a szalma szál hamarosan megvastagodik és acélsodrony lesz belőle.Ezt én is így érzem:)

Szeretettel:SzilvoKedves Nicoleta! örülök

Kedves Nicoleta! örülök hogy ránk találtál! szerintem ez az oldal többet tud adni, mint egy szalmaszál. van akinek inkább erős damil, nekem pedig leginkább az erzsébet hidat tartó acélsodronyok jutnának róla eszembe :)))) az itt lévő emberek közül sokat személyesen is volt szerencsém megismerni, és nyugodtan mondhatom hogy egytől egyig kedves, segítőkész és szerető emberek, olyan igazi nagybetűs Emberek :) persze ez csak ez én véleményem... kívánom hogy neked is úgy alakuljon az életed ahogyan szeretnéd!Kedves Nicoleta!

Köszönöm, hogy itt vagy közöttünk!
Jó érzés szalmaszálnak lenni!
Szeretettel: Judit

"Csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."