És a Titok rámtalált...

Titok, Secret,Amióta csak először megláttam a Wellness magazinban a Titok című könyv borítóját, tudtam, hogy nekem is lesz egy példányom belőle a könyvespolcon. Fogalmam sem volt, miről szól, de a kép az elmémbe égett, és vonzott, mint méhet a virágpor. Aztán megkérdeztem az egyik parapszichológus ismerősöm, hogy mi a véleménye a könyvről, aki annyit mondott: á, csak arról beszélnek, amit úgyis tudsz! És ettől valahogy még izgalmasabb lett! Fel is írtam a 2007-es karácsonyi listámra, erre a pasim laptopot vett...
Aztán nem bírtam tovább, olyannyira égetett a szüksége, hogy februárban megvettem az apukám születésnapjára. Mire átadtam neki, már többször elolvastam. Imádtam a lapjait, a színét, az illatát. És igen, most már egyre biztosabban tudtam, hogy nekem is lesz egy belőle a könyvespolcomon. Megtehettem volna, hogy megveszem magamnak, de helyette Schobert Norbi utolsó titkát raktam a kosárba...
És egy napon, miközben könyvek után kutattam a neten, rátaláltam valami egészen fantasztikusra: Neale Donald Walsch A teljes beszélgetések Istennel. Ugyanazt a csodálatot, hatalmat és vonzást éreztem belőle, mint egykor a Titok könyvből. Tavaly karácsony előtt láttam is a könyvesboltban...
Aztán idén valahogy minden megváltozott. Lehet, hogy Joe Vitale abszolút túladagolása okozta az egészet, de teljes bizonyosságot éreztem arra, hogy mindkét könyvet hamarosan a kezemben tartom.
Egy nap a sógornőm megjegyezte, hogy látta a Titok könyvet, milyen csodálatos szép, és még csak nem is drága. A születésnapom előtt pár nappal éppen a Titok filmet néztem angolul, mivel úgy még sosem láttam, és a semmiből az ötlött a fejembe, mi lenne, ha pontosan ez a sógornőm megvenné nekem ajándékba a könyvet. És akkor csörgött a telefon. Sógornőm kétségbeesetten közli a vonal túlsó felén, hogy fogalma sincs, mit vegyen nekem, de fél órája áll a Titok könyv mellett... vagy kaphatok elektromos fogkefét... :) Felsikoltottam örömömben! Ugyan úgy adta át, hogy sajnos nem meglepetés, de nekem maga volt a bizonyosság!
Aztán úgy alakult, hogy a pasimmal Győrbe utaztunk, és a Plázában megláttam a Beszélgetések Istennelt. Megfogtam, megsimogattam, és magamban elmondtam a könyvnek, hogy mennyire szeretem. És milyen jól mutat majd a polcomon! Habár előre el volt tervezve, hogy mit kapok majd életem párjától ajándékba, az Árkádban valahogy ismét a könyvesboltba tévedtünk, és akkor ő azt mondta: tudod mit, megveszem neked ezt a könyvet szülinapodra! Felsikoltottam megint, de csak szolidan, tekintettel a többi vásárlóra...
Így történt, hogy csak úgy eljöttek hozzám a könyvek, és egyelőre nem raktam a könyvespolcra, hanem a kívánságtáblám alá, mint egy figyelmeztetésként, hogy vigyázzak mit kívánok, mert úgy látszik, megtalálja a módját, hogy teljesüljön.
És ez a két csodálatos könyv csupán hab azon a bizonyos szülinapi tortán...

CsatolmányMéret
konyv.jpg5.85 KB

HozzászólásokKedves e.w.!

Pont jo lesz akkor,amikor itt lesz az ideje!:)))

Szeretettel,
felebaratFelebarátom!

:) Oké, de mivel most egy ideig nem lesz nálam a könyv, és egy olvasás után nem ragadt meg bennem sok minden szó szerint :), kicsit nehezebb dolgom lesz talán... :)
Egyébként pont az jutott eszembe, hogy talán ez a könyv közelebb hozza a ho'oponopono megértését is. Elvégre ugyanazt mondja, csak más szavakkal: nincs más, csak te.

Üdv: WandaKedves e.w.!

Akkor johetnek az idezetek,amelyiket te kivalasztod! En ,ugyanis egyik konyvet se olvastam meeg!
Koszonom a figyelmedet, turelmedet es a hozzaallasodat. :)

Szeretettel,
felebaratFelebarátom!

Annyira azért nem volt hosszú a könyv... csak hétszáz-valahány oldal... :)
Az első könyvet imádtam! Néhol a könnyem majd kicsordult! Minden a helyén volt, és azt hiszem, ember nincs, aki jobban, vagy szebben mondaná! A másodiknál már lassabban haladtam. Nem kenyerem a politika... azt hiszem akkor sem volt már az, amikor hírszerkesztőként dolgoztam egy rádióban... :D És bár nagyon jó meglátások voltak benne, inkább erőteljes hiedelemzuhatagnak láttam, ami belevési magát mindenki agyába, aki elolvassa. Elszomorított. A harmadik könyv nekem pedig az első kettő keveréke volt. Hol rám törtek a nagy felismerések, hol úgy éreztem, átlapoznék néhány oldalt.
Szóval, emésszünk együtt! :)

Üdv: WandaSzia e.w.!

Mar el is olvastad a Beszelgetesek Istennel c konyvet?!
Emesszunk egyutt,ha gondolod!:)

Szeretettel,
felebaratFelebarátom!

Hát tudod, még mindig emésztem azt a könyvet! :) És miután sikerül majd visszaszereznem a családom többi tagjától, újra elolvasom. :)

Üdv: WandaUgy erzem...

...kedves e.w.,hogy jon a kovetkezo futam,a teljes beszelgetesek temaval!
Varom! Ha gondolod!:)))

Szeretettel,
felebaratKöszönöm!

Örülök nektek! :)))juhééé :)

Nadonjóóóóó :))))

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Ezaz!

Így kell teremteni! :) (Mondom én, aki még szintén zöldfülű :)
Milyen érdekes "véletlenek" vannak, nem?
Hajrá, hajrá! Teremts tovább! :))))))))))