Amikor minden jól alakul...

titokKöszönöm! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!
Mindent, de mindent köszönök!!!!!!!
Köszönöm, Univerzum! Köszönöm, Titok oldal! Köszönöm Nektek! És köszönöm ÖNMAGAMNAK!!!
Ha minden jól megy, valahogy nincs kedve az embernek írkálni... Nem jönnek a szavak. Pedig érzem, hogy annyi minden van bennem. Annyi mindent szeretnék elmondani. Legfőképp a hála érzése tölt most el...
Amikor picit, vagy picit jobban visszazuhansz, idejössz. Írsz valamit, egy bejegyzést, egy pozitív történetet, vagy bármit, amitől reméled, hogy feljebb visz. Vagy csak olvasgatsz, és ha nem is leszel tőle olyan happy, de eltölt egy fajta nyugalom, és először a remény, majd a tudat is rád talál, hogy bizony, hamarosan sokkal jobb is lesz. Aztán vársz, néha még írkálsz, de ha nem megy, nem akarod erőltetni, a lényeg, hogy a tudat megvan. Vannak már tapasztalataid az életben, és egyre több a vonzás törvényével kapcsolatban is. Tudod, hogy bármi is lesz, az számodra csak jó lehet. Tudod, hogy ami történik, az mindig jó, és hogy semmi sem véletlen. Hallgatsz az érzéseidre, és akkor sem csinálod, amit nem érzel jónak, ha az észérvek mást sugallnak. Elalvás előtt sokat forgolódsz, jár az agyad, és a félelelem minduntalan próbálja befészkelni magát a lelkedbe. De nem elég erős már ahhoz, hogy elnyomja a tudatot: MINDEN JÓ! És mindezek mellett ott van a boldogság, ami olyan hirtelen jön, és egyre gyakrabban, és látszólag minden ok nélkül... Amikor egy kedenc számodat teljes erőből énekled a fürdőszobában. Vagy ha a felhők mögül rád ragyog a Nap (amiről régen tudod már, hogy csak neked süt), és te boldogan mosolyogsz a fénybe. Messze nem érdekel, hogy mit gondolnak az utcán az emberek. Aztán amikor odaszalad a kislányod, és hirtelen átöleli a combodat... Esélye nincs a félelemnek vagy a kételynek.
És végül arra a ébredsz, amit eddig is tudtál. Győz az Univerzum, győz a vonzás, győz a pozitív gondolkodás, győznek a megérzések, és győzöl TE! Nem tehet mást!

Ne add fel soha! Ha használod mindazt, amit tanultál, ha hiszel a Vonzásban és Önmagadban, nem történhet másként. Higgy magadban, higgy a Titokban és higgy az eddigi tapasztalataidban. És hidd el mások megtapasztalásait, tudd, hogy minderre Te is képes vagy!!!

Köszönök mindent! Köszönöm azoknak az embereknek, akiket személyesen ismerek/ismerhetek! Nagyon szeretlek Titeket és nagyon hiányoztok. De lélekben velem vagytok minden percben!!!
És köszönöm azoknak is, akikkel eddig csak az oldalon keresztül sikerült kapcsolatba kerülnöm! Ismeretlenül is ismerve és szeretve Titeket!

Kívánom mindenkinek ezt a megtapasztalást, és hitet, mit most érzek, és hogy váltsátok valóra minden álmotokat!!!

Szeretettel:

Connie

HozzászólásokCupp!

És cupp...:))))Kedves Connie2

Köszönöm a megerősítést :-)
Én is azt kívánom Neked, - és mindenkinek - hogy váltsd valóra minden álmodat!

Szé estét kívánok!
JugikSziasztok Fiúk!

Drága Alfajáró, drága Zorbám!

Köszönöm a hozzászólásaitokat, és hogy Ti is velem örültök!

Sajnos a Titok klubot ma átaludtam, pedig nagyon hiányoztok már!!!

Adminunknak is köszönöm a képet!

Én is ölellek Titeket! Millió puszi!!!

ConnieDrága Rita!

Ez az a minőség, amiért látogatjuk és olvassuk ezt az oldalt...

TELJES MÉRTÉKBEN EGYET ÉRTEK ÉS EGYÜTT ÉRZEK VELED!!!

ÖLELLEK! MINDEN CSODÁS ÉS GYÖNYÖRŰ!!!

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorba

totzoli129@freemail.hu-ez a saját e-mail címem...ide bátran írhatsz.

Ez a Jövő, az egymásért tevékenykedők közössége.Kedves Bea!

Imádlak!!! :))))

Cupp!Connie:))

Hát persze hogy törődök...:)))
Nem vagyok egy hűtlen típus:)

"De nem elég erős már ahhoz, hogy elnyomja a tudatot: MINDEN JÓ! És mindezek mellett ott van a boldogság, ami olyan hirtelen jön, és egyre gyakrabban, és látszólag minden ok nélkül... Amikor egy kedvenc számodat teljes erőből énekled a fürdőszobában. Vagy ha a felhők mögül rád ragyog a Nap (amiről régen tudod már, hogy csak neked süt), és te boldogan mosolyogsz a fénybe."
IGEN! IGEN! IGEN!Drágák vagytok!

Köszönöm, mindenkinek, aki olvas/olvasott...

Neked külön köszönöm, drága Bea, hogy továbbra is törődsz velem!!! Én is ölellek!!!

ConnieÖlellek Connie S2

Ugyanezt érzem én is.
(())
..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..Nagy örömmel

olvastam az írásod én is, drága Connie, hiányoltalak az utóbbi időben.
Örülök, hogy jól vagy!
Ölellek:
Bea.Kedves Deryl!

Olyan jó, hogy hiányoltál, és hogy figyelemmel kíséred életem alakulását. Igen, itt az oldalon olyan családias, meghitt légkör alakult ki, hogy jó érzés visszajönni akkor is, ha néha mással van elfoglalva az ember. Örülök, hogy azonosultál a soraimmal, és ezáltal a gondolataimmal. Furcsa ez a bejegyzés, úgy született, hogy amikor elkezdtem pötyögni, még nem is tudtam, miről fogok írni. Csak azt éreztem, hogy van valami bennem, amit meg kell veletek osztanom. Hát ez lett belőle, és boldog vagyok, hogy rátok találtam vele - vagy hogy Ti rám találtok általa. Végülis mindegy! :)))

Neked is kívánok szívből minden szépet és jót, és hogy váltsd valóra minden álmod!

Szeretettel:

ConnieKedves Connie,

még soha nem írtam Neked. Kb 8 hónapja olvaslak benneteket, régen írtam is ide-oda, aztán elnémultam ugy október-november táján... Azóta minden nap itt vagyok köztetek, de csak olvasom a csodákat, és közben "rendbe teszem" az életem:) Már nagyon jól megy... :))

Amiért most mégis írok, az az, hogy épp tegnap este jutott eszembe, hogy a rengeteg új név mellett hova tűntek a régiek? Hova tűnt pl Connie és még sokan... (Tudnék vagy 6-8 nevet felsorolni, akik vhogy , mint én eltűntek az oldalról.) Jó lenne tudni, hogy minden rendben van velük :), mert (és szerintem sokan vannak még igy) nekem olyanok vagytok, mint a barátaim, mind, egytől egyig, akkor is, ha nem ismerlek benneteket személyesen.
... és lám... most kinyitottam az oldalt, és rábukkantam egy régi névre :) és csak örülök, hogy boldog vagy. Nem akartam ezzel az írással tulajdonképpen semmit, csak, hogy jó volt olvasni Téged, sok tekintetben mintha én irtam volna, pl. :

"Amikor picit, vagy picit jobban visszazuhansz, idejössz. Írsz valamit, egy bejegyzést, egy pozitív történetet, vagy bármit, amitől reméled, hogy feljebb visz. Vagy csak olvasgatsz, és ha nem is leszel tőle olyan happy, de eltölt egy fajta nyugalom, és először a remény, majd a tudat is rád talál, hogy bizony, hamarosan sokkal jobb is lesz. Aztán vársz, néha még írkálsz, de ha nem megy, nem akarod erőltetni, a lényeg, hogy a tudat megvan. Vannak már tapasztalataid az életben, és egyre több a vonzás törvényével kapcsolatban is. Tudod, hogy bármi is lesz, az számodra csak jó lehet. Tudod, hogy ami történik, az mindig jó, és hogy semmi sem véletlen. Hallgatsz az érzéseidre, és akkor sem csinálod, amit nem érzel jónak, ha az észérvek mást sugallnak. Elalvás előtt sokat forgolódsz, jár az agyad, és a félelelem minduntalan próbálja befészkelni magát a lelkedbe. De nem elég erős már ahhoz, hogy elnyomja a tudatot: MINDEN JÓ! "

IGEN, minden jó, és minden értem van úgy, ahogy van:) Ezt nagyon sokszor elmondom magamnak egy nap.

Kívánok Neked és mindenkinek boldog teremtéseket, örömöt, és azt az érzést, hogy tényleg MINDEN JÓ!

És köszi, hogy visszacsalogattál az oldalra:)))
Szeretettel:
DerylDrága Diamyne!

Köszönöm a gyors hozzászólást!

Örülök, hogy átadhatok valamennyit az érzéseimből nektek is!!!

Ölel:

ConnieKedves Connie2

árad belőled a boldogság, mint a tenger. :)
Köszönöm ezt a megerősítést, ismét sokat segítettél és szívből kívánom, hogy sose érezd másképp mint most! :)

"A jó, a szép, és a remény mindenben benne van, benne él. A felkelő nap sugarában, a kimondott szó erejében, egy édes kacagásban, akár egyetlen pillanatban."