Erzem...

...ejszaka nem tudtam aludni. A szemeim elött uj utak,megoldasok lebegtek...
Es kenyelmetlenul ereztem magam.

Mert ahhoz hogy oda jussak, ahova szeretnek, el kell szakadnom azoktol a kötelekektöl, amikröl nem is tudtam hogy vannak... illetve nem tudtam, hogy ilyen erösek..

Es erzem, el kell vagnom ezeket a köteleket, hogy utra tudjak kelni, az EN utamra.
Es tudom, nem lesz jo erzes elvagni öket... mert mas is serul benne, VISZONT...

Neha muszaj valami rossznak törtennie az eletben, ami letagloz,ami lesujt, hogy a romokbol ujra tudjunk epitkezni...es neha ez adja meg a kellö rugast.
Es en megadom ezt a kellö rugast mind magamnak, mind annak a masik szemelynek.
Mert csak hatraltatjuk egymast. Es rövidtavon lehet nehez lesz, de hosszutavon csak profitalunk belöle.

Hisz nem lehet mindig a multat felemlegetni,hogy milyen jo volt.. igaz...az volt. VOLT.

Mindenki fejlödik.

Mindenki tovabblep.

Valaki gyorsabban, valaki lassabban.

En ugy erzem eljutottam egy kellöen magas szintre,ahol felismertem valami nem jo,valami nem muködik, es valtoztatni kell valamin...

TOVABB KELL LEPJEK!!!
MUSZAJ!!!

...mikor felebredtem rossz kedvem volt. Furan ereztem magam.
Elaludtam a nyakam,es a baloldalon faj...ha jol tudom az az erzelmi oldal....

Es furan erzem magam.... amikor az elvalasra gondolok, es az utana következö szabadsagra, hihetetlenul jo erzes fog el... a SZABADSAG ERZESE.
Tehat ez az ut,amit valasztanom kell. Erzem. Tudom. Most nem fogok csalatkozni magamban. Senkiben. De föleg magamban nem.
Ugy masfel honappal ezelött mar ott volt a jel,mar ereztem,hogy mit kene tennem... de nem tettem, helyette adtam meg egy eselyt, es visszatert minden a "regi kerekvagasba". De a regi kerekvagas mar nem muködik, mar elavult, meg kell töle szabadulni.
Uj kerekvagas kell.

Fura...mintha valami, valami keszulödne...es ez kicsit megijeszt ( =ezert a fura erzes es rosszkedv), viszont izgulok, mert valami uj dolog jön ( =ezert a remeges a gyomorban, mint pl. vizsga elött...vagy egy nagy utazas elött...vagy valami nagyszabasu dolog elökeszitese közben...)......

Csak a nyakfajas mulna mar.

Címkék:

Hozzászólásokkedves cerooke

(nem azert szeretlek amilyen vagy, hanem azert aki en lehetek melleted.)köszönom a gondolataidat nagyon sokat jelentett lehet nemis tudod de hihetetlen hogy mäsok ältalis mennyit tapasztal az ember,,most végig tudtam gondolni barätnöm is mit érezhetet hogy ezt a döntést hozta neki sem lehetet könnyü,,,cherooke kedves te pedig tedd azt ha ugyérzed mert tényleg nincs egy olyna kapcsolatnak érteleme ahol nem épül valami hanem rombolodik,,,nehéz lesz nagyon és ha szeret még téged és majd sirni fog utänad légy ´kitarto és add neki oda az ÈLD AZ ÈLETED cimü könyvet szüksége lesz majd rä,,ezzel legaläbb segitesz neki tul lépni,,,sok sikert az uj utadon,,,Kedves cherokee!

Csak batran,hittel,bizalommal,remennyel es szeretettel!Ha mar a visszakoz nem hozott sikert akkor bizony lepni kell! Elore!:)

Szeretettel,
felebarat