Férfiak (Valóban így van?)

1. A kedves férfiak csúnyák.
2. A jóképű férfiak nem kedvesek.
3. A kedves és jóképű férfiak homoszexuálisak.
4. A jóképű, kedves és heteroszexuális férfiak nősek.
5. A nem túl jóképű, de elég kedves férfiak pénztelenek.
6. A nem túl jóképű, de elég kedves és jól kereső férfiak azt hiszik, hogy a pénzük miatt szeretjük őket.
7. A jóképű pénztelen férfiak a pénzünk miatt szeretnek minket.
8. A jóképű, de nem túl kedves, ám meglehetősen heteroszexuális férfiak nem találnak minket elég szépnek.
9. A minket szépnek találó, emellett heteroszexuális, határozottan kedves és jól kereső férfiak félénkek.
10. A megfelelő külsejű, meglehetősen kedves és heteroszexuális férfiak nem teszik meg az első lépést.
11. A férfiak, akik sosem teszik meg az első lépést, automatikusan elvesztik irántunk az érdeklődésüket, amint a kezdeményezést a kezünkbe vesszük.

Valaki érti ezt?

Címkék:

Hozzászólások¤

"Hozzád különleges kapcsolat fűz, több vagy nekem, mint mások, ... nem vezetnélek meg, a világ minden kincséért sem! "

Ez jó volt :)

Semmi esélyed arra, hogy megvezess :) átlátok rajtad :)

Örömteli napot :)¤ Harmatnak ¤

Ismerősömnek jelöltelek, azért néztem a személyes információkat rólad.

Nem kötelező kitölteni...¤ Harmatnak ¤

Igen :)

Ha szeretnék tévét nézni, akkor nem lennék itt :)

Rádiót hallgatni is utálok :)

Igazából a csendet szeretem :) Van itt valaki Csend nick névvel? Ha igen, akkor MOST jelentkezzen~

Aludj jól és küld haza a szellem pasidat, de csak óvatosan~¤ Harmatnak ¤

Nem hiszek neked :)

*******************
Személyes információk
Foglalkozás:
jelenleg ügyintéző, de gyógytornásznak tanulok
Horoszkóp:
skorpió

********************¤ Harmatnak ¤

Hiszek neked :)Kila,

ez nagyon jó hasonlat! :)*

Azt hiszem a Nők többsége túl gond- olkodja a dolgot. Ebből különböző lelki eredetű probléma adódhat, mint önmagunk lebecsülése, túlértékelése, stb.. Ha "csak" szeretne a Nő számítana az, hogy pénzes, csúnya, kedves, nem kedves, pénztelen? Fontos az anyagibiztonság, persze, de először a saját nézőpontunkat kéne megváltoztatni és könnyebben találna az ember lánya társat. (Főleg, ha nyitottab is lenne.. mert, ha már előítéletekkel nézzük a Férfiakat...).
Áldott napot és hétvégét kívánok! :)Helyesen úgy van, hogy a

Helyesen úgy van, hogy a kivétel elveti a szabályt.
A fenti pontok meg stimmelnek a nőkre is ha akarjuk.Én...

... azt a bizonyos kivételt vonzom. Ezerrel! :)ha ezt vonzod.... :)))

ha ezt vonzod.... :)))Szerintem...

... NAGYON OTT VAN EZ A 11 PONT!!! :DDDD

És bizony sajnos túl sokszor igaz is, de én továbbra is keresem azt a kivételt, ami erősíti a szabályt. :)

C.Sztem mindenki megmondta a frankót

Vagyis lényegében oda lyukadtunk ki, amit a mondás is tart: (bár ez épp a nőkről, de lehet, hogy fordítva is igaz)

Azért nehéz megérteni a nőket, mert alapvetően minden nő kivétel a szabály alól.

Ez szerintem nagyon igaz :)Férfiak!

Se velük, se nélkülük…
cseppa beskatulyázás nem visz előbbre hogy megértsd a pasikat

előbb fogad el magad

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."Férfiak ?

Kedves cheenska !

Én is kérdezek, így van-e?

Egy férfit megszerezni könnyű,
egy férfit megtartani nehéz,
egy férfitól megszabadulni...
lehetetlen.

Hono_LuluJó sok sztereotípia!

Ez tipikus példája a társadalomba beidegződött rosszakaratnak, amit mélyen magunkba szívva elhihetjük a többi embernek, ha rájuk hallgatunk akkor a büdös életben nem találjuk meg a hozzánkvalót.
Az élet ennél sokkal engedékenyebb, és nem az ellenállás útján valósulnak meg a dolgok, mert gyomorból nem lehet szeretni csak szívből!

"11. A férfiak, akik sosem teszik meg az első lépést, automatikusan elvesztik irántunk az érdeklődésüket, amint a kezdeményezést a kezünkbe vesszük."

És itt álljon az én 11. -ik felháborító verzióm:

11. Azok a férfiak, akik nem teszik meg az első lépést, ugyan egy időre elvesztik irántunk az érdeklődésüket, amint legmélyebb érzéseinkről tudomást szereznek, hiszen attól félnek, hogy nem tökéletesek, és félnek, hogy csalódást fognak okozni és hogy nem tudnánk elfogadni olyannak őt, amilyen valójában. Ezért megengedjük neki, hogy ő is ráébredjen a saját szíve útjára, és megengedjük, hogy akkor nyílvánítsa ki a szándékait, amikor az a lehető legjobb mindkettőnknek.

Beszéljünk szívből, ne gyomorból...

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!

lollipop - a Csillagközi Nyomozóminden ember egyedi és megismételhetetlen!!!! :)

minden ember egyedi és megismételhetetlen. vannak hasonló tulajdonságok. általában a társadalom neveli belénk, mit illik, mit nem stb.
az én pasimat nem tudom ezek alapján hová sorolni. de nem szokásom besorolni senkit és semmit holmi skatulyákba :)
de ez merő általánosítás. a kedves férfiak csúnyák????khm... a szépség belülről fakad(vö. kisugárzás). ha szerelmesek vagyunk, akkor a lelkét szeretjük valakinek, és azáltal minden egyes négyzetcentit az illetőn. a lélek, belső értékek széppé teszik az embert.
a jóképű férfiak nem kedvesek???? dehogynem. ha szerelmesek, ők is átmennek ártatlanba. és igenis kedvesek. kinyitják az ajtót, akik jól neveltek.a kedvesség, udvariasság nevelés kérdése egyben! attól, hogy valaki helyes, lehet igen kedves, mert a szülei megtanították arra, hogy tiszteljék a másik embert, pláne a gyengébbik nemet. stb....nah befejezem, nem akarok köveket a fejemre :):)
ahhh. nem szeretem az ilyen általánosításokat :):) én ezek közül semmelyik kategóriás pasival nem akadtam még össze. talán emiatt nem lehet megérteni a férfiakat, mivel nem lehet rájuk sablont húzni, mert hát mindenki egyedi, egyszeri és megismételhetetlen személyiség!

nem a férfiakat kell megérteni, hanem az adott személyiséget. ha rájössz arra, hogy az ő személyisége mitől jön működésbe, akkor nálad a kulcs ahhoz, hogy megértsd az illetőt.:DDDDDDDDDDDDDobd ki ezeket

:DDDDDDDDDDDD

Dobd ki ezeket a kukába..

1. A kedves férfiak csúnyák...... vannak csúnya férfiak, akik nem kedvesek, sőt.. így lenniük kell kedves jóképű férfiaknak is :DDDD
2. A jóképű férfiak nem kedvesek./ lásd mint fent :DDD
3. A kedves és jóképű férfiak homoszexuálisak./ erre millió/milliárd ellen példa van..
4. A jóképű, kedves és heteroszexuális férfiak nősek./ íme már kenterbe is veri az előző szabályt :DDD
5. A nem túl jóképű, de elég kedves férfiak pénztelenek... erre is millió ellen példát tudnék felhozni :DD
6. A nem túl jóképű, de elég kedves és jól kereső férfiak azt hiszik, hogy a pénzük miatt szeretjük őket./ hogy kit miért szerettek csak ti tudjátok :))
7. A jóképű pénztelen férfiak a pénzünk miatt szeretnek minket....van ilyen is, de nem hiszem hogy szabályként megállná a helyét.. én pl. nem tudnék szeretni valakit a pénzért, ha nem vagyok szerelmes belé..
8. A jóképű, de nem túl kedves, ám meglehetősen heteroszexuális férfiak nem találnak minket elég szépnek.... ez úgy ahogy van vastag fekete filcel áthúzandó :))
9. A minket szépnek találó, emellett heteroszexuális, határozottan kedves és jól kereső férfiak félénkek.. :DDDDD
10. A megfelelő külsejű, meglehetősen kedves és heteroszexuális férfiak nem teszik meg az első lépést.... ha érzik, hogy meg kell tenniük megteszik, ha csak Te érzed, hogy meg kell tenniük nem biztos hogy megteszik :DDDDDDDD
11. A férfiak, akik sosem teszik meg az első lépést, automatikusan elvesztik irántunk az érdeklődésüket, amint a kezdeményezést a kezünkbe vesszük./lásd mint fent :))
Nem azzal van gond, hogy a nő kimutatja azt, hogy mennyire vonzódik a pasihoz, hanem azzal, hogy NAGYON kimutatja.. a szemkontaktusnál többet nem javaslok egy hölgynek sem.. de azt nagyon.
Ha tetszik egy férfi csak a szemét nézd.. ha sokáig képes vagy a szemébe nézni akkor a lelkek összekapcsolódnak és képesek vagytok ráhangolódni egymásra.. szinte olvastok egymásban..
Ha nem megy a szemkontaktus, a melleidet bámulja, vagy más csajokat stíröl, akkor hiába gyötröd a pasit vonaglással vagy bármivel, kis levélkékkel igazából nincs lelki vonzalom.. akkor meg úgy is megette a fene az egészet :DDDD
A szem a lélek ablaka.. kinéz és keresi a boldogásot.. nézz rá te is szemed ablakán át és mond neki.. 'súgd' a szemébe, vonzalmadat.. akinek szeme van rá és nyitva a szive biztos meghallja a szíved szavát .. :)))

GÁL JANI.. :DDDDDDSzerintem ez így egyáltalán nem igaz.

csenge333
A kedves férfiak nem feltétlenül csúnyák./Sok helyes és kedves van közöttük./Kifejezetten jóképű férfi is lehet kedves.-Találkoztam ilyenekkel .../Ha jóképű és kedves, attól még nem homoszexuális, nem áll ez a két dolog egyenes arányosságban.Nem minden kedves és heteroszexuális férfi nős...A nem túl jóképű de elég kedves férfiak sem feltétlenül pénztelenek.Nem minden férfi hiszi, hogy a pénzéért szeretik őket, főleg, ha ügyesen próbára teszi a nőket vagy titkolja gazdagságát.Ha valaki úgy gondolja, hogy őt egy jóképű, pénztelen férfi a a pénzéért szereti az elsősorban a nő önbizalomhiánya miatt lehet, meg azért, ha ehhez az állapothoz ő is hozzájárult./Egy gazdag nőnek sem kell "kitartania" egy férfit sem, csak ha ő gyenge az ellenkező viselkedés megvalósításához./A nyolcas és kilences pont is badarság...... A megfelelő külsejű, kedves és heteroszexuális férfiak is megteszik az első lépést, ha van elég önbizalmuk-illetve nem önteltek-és valamiért felkeltettük az érdeklődésüket...Ha nem lépnek, annak oka van, de általában LÉPNEK.......A 11.pontot minden nőnek a figyelmébe ajánlom.Egyedül azzal értek egyet./Még ha nem is rögtön veszíti el a férfi ebben az esetben az érdeklődését, hosszútávon nem tartom szerencsés lépésnek......../Kedves cheenska!

Én nem, NEM értem!
De ki állítja azt, hogy ez így van?

Szép napot kívánok!
Jugik