Tudatváltás

Kedves Barátaim!

Amikor elfogadjuk, hogy Isten bölcsessége a természeten keresztül áramlik, akkor majd azt is elfogadjuk, hogy létezik egy „nagyobb terv”, ami a legnagyobb jót szolgálja. Minél inkább képesek leszünk a szeretet természetben kifejeződő áramlásához alkalmazkodni, annál jobban ráérezhetünk a felemelkedő nagy tervre. A kegyelem állapota csak akkor létezik, ha elfogadjuk és átadjuk magunkat a minden dologban jelenlévő isteni bölcsesség áramlásának, szándékainkat ebben az áradó szeretetben, és a bolygó minden lényével szerető kapcsolatban valósítjuk meg.
Összedugtuk a fejünket először ketten, majd négyen, s megbeszéltük miként állíthatnánk elszállt spiritualitásunkat Föld anyánk és a lakosság valódi szolgálatára. Arra jutottunk, hogy mindannyian szaktekintélyei vagyunk egy-egy területnek. Hogy korábban szerzett tudásunk és tapasztalataink igen jól felhasználhatók ebben az új világban. Sosem azzal van a gond, ha az életben valamihez már értesz, mindig a struktúrák tartanak a régi energiák fogságában.
Amint felcsillant az emelő szándék. A közös munka Földanyát és Embereket segítő mechanizmusa, kiderült: Minden tudásunk latba vethető a közös ügyért.

Ugye, mit is szolgálunk? Melyik világot?
Életté olvadva felismertük lehetőségeink végtelen tárházát. S ahhoz nyúltunk, ami a legközelebb állt mindnyájunkhoz.

Kialakítottunk egy új típusú, spirituálisból az anyagig terjedő munkaközösséget. Melynek egyetlen alapelve a szeretet. S minden, ami ehhez kapcsolódik: Szabadság, bizalom, nyitottság, egyéni felelősség vállalás, embertársaink maximális tisztelete, stb. Aminek kommunikációs technikája a szívtől szívig áradás.
Ebben a formában kezdtük meg működésünket. Első munkánk a napenergia hasznosítása, s az ehhez kapcsolódó képzések és ismertetők lebonyolítása.

Kiegészítettük feladatkörünket további alternatív energia megoldások telepítésével is, amilyenek a hőszivattyú, a szél energia, találmányok felkutatása és finanszírozása.

Magyarország első és egyetlen napelem gyárával sikeres tárgyalásokat bonyolítottunk a múlt hetekben. Így téve még olcsóbbá és elérhetőbbé a napenergia, mint villamos áram használatát. Partnereink között tudhatunk napkollektor és hőszivattyú rendszereket telepítő társaságokat is.

Nálunk elsődleges prioritást élveznek a magyar termékek, gyártók, beszállítók megoldásai. Melyekről egyébként jó tudni, hogy a jelenlegi technológia élvonalához tartoznak. (pl. a vékonyrétegű napelem – olcsó, nagy hatékonyságú, szórt fényben is működő (!) MAGYAR FEJLESZTÉS)

Létrehoztuk az első honlapot:

Megszerveztük a hazánkban jelenleg egyedülálló napelem, napkollektor szerelő képzést, illetve az alternatív energia rendszereket értékesítők oktatását:
Szívesen állok rendelkezésre minden felmerülő kérdésben! A közösségről, a képzésekről, szakmai és egyéb infókkal kapcsolatban.

Lucza Csaba
Telefon: 06 30 851 8934
lucza.csaba@gmail.com
Nap Csoport